Benim de iki gündür sonra dan çıkıyor çizgi ama umutlanmıyorum geçen ay da öyle olmuştu ama senin testin markası farklı inşallah gerçektir
Be göremedim canım ama fotoğrafta çıkmayabiliyor
Senin adete daha var canım 23 tü demiBenim de iki gündür sonra dan çıkıyor çizgi ama umutlanmıyorum geçen ay da öyle olmuştu ama senin testin markası farklı inşallah gerçektir
İlla ki bozulmuştur 14 aydır her ay aynı durumdayım ama umudunu kesme bat ı bekleyelim yoksa öbür ay yine denerizGünaydın canım bilmiyorum çok moralim bozuldu
Evet 23 ü testim de yok bugün yapamadım dün sipariş verdim bakalım ne zaman gelir artık eczaneden almaya utanıyorumSenin adete daha var canım 23 tü demi
Aynen adet olana kadar umut var demektir ama kasıklarımda hafif bi ağru var sankiEvet 23 ü testim de yok bugün yapamadım dün sipariş verdim bakalım ne zaman gelir artık eczaneden almaya utanıyorum
Mecbur deniycez benim olmazsa bu 5. Ay oluyorİlla ki bozulmuştur 14 aydır her ay aynı durumdayım ama umudunu kesme bat ı bekleyelim yoksa öbür ay yine deneriz
20 yada 22 bu yaptığım erken gelebilk testiBat ne zamandı
Bende hiç belirti yok ara ara kasıklarıma ağrı giriyor o kadar akıntı hiç yok bende akıntı olmuyo ,göğüsler pörsük bekleyelim bakalım nasıl sa buralardayız iyi haberler veririz inşallah20 yada 22 bu yaptığım erken gelebilk testi
insAllah hepimuzBende hiç belirti yok ara ara kasıklarıma ağrı giriyor o kadar akıntı hiç yok bende akıntı olmuyo ,göğüsler pörsük bekleyelim bakalım nasıl sa buralardayız iyi haberler veririz inşallah
Bende dun sag kasik agrisi vardi hafif bugün birşey yok göğüs sis kismet bakalimBende hiç belirti yok ara ara kasıklarıma ağrı giriyor o kadar akıntı hiç yok bende akıntı olmuyo ,göğüsler pörsük bekleyelim bakalım nasıl sa buralardayız iyi haberler veririz inşallah
Dayanamadım gittim test aldım ama sabah yapayım dimiBende dun sag kasik agrisi vardi hafif bugün birşey yok göğüs sis kismet bakalim
Hayırlısı az kalmış test yapsan çıkar belki ben kendimi zor tutuyorum yapmamak içinKizlar benim de bat 20/07
Gosguslerim sisti ve iki gunder normal hic agrimiyor bu Ay hic birsey hissetmedim yine hamile degilim bence
İnşallah canım ama bazı testler de öyle oluyor bekledikçe umarım gerçek çizgidirKızlar evde değildim yeni geldim teste bi bakayım dedim çok ama çok ince bi çizgi var ama işte yeni gördüm emin olamadım
Zaten çok doğru olduğunu düşünmüyorum ama bence ilk yaptığımda görmedim de kuruyunca belli olabileceğini de düşünüyorumİnşallah canım ama bazı testler de öyle oluyor bekledikçe umarım gerçek çizgidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?