- 25 Temmuz 2017
- 370
- 243
- 53
- 35
ben test yapmadım sanırım daha erken olabilir diye. negatifi görürsem çünkü adet olana kadar içimde sürekli bir mutsuzluk oluyorBenim sadece kasıl ağrılarım vardı 2 gündür onlar da azaldı. Dün sabah test yaptım negatif çıktı belki de hamile değilimdir o yüzden çok da umutlanmak istemiyorum. Son gebeliğimde kalbi 8.haftada durmuştu zor bir süreçten geçtk. Boşluğumu doldurmak istiyorum hamile kalarak
İnşAllah canımKesinlikle :) senin de inşAllah güzel haberlerini alırız yakın zamanda
Kızlar merhaba ben 3 ay önce bir düşüğüm oldu ama hamıle olmadan önce ve hamıleyken adete hep 10 gun kala cok yogun ğöğüs ağrısı yasardim ben ama kürtajdan sonra sadece yumurtlama dönemimde hafıf bı ğöğüs agrısı yasıyorum sonra bitiyor yanı adet dahi olsa ya da hamılelık bıle olmuş olsa ben kürtajdan sonra göğüs agrısı yasamiyorum var mı böyle olan nolur yardım edin adete 7 gun var hala ğöğüs ağrısı yok
Ben 20 21 faln diye hesaplıyodum hatta bu konuyu açtım ama erken geldi23 değilmiydi senin?
Anladım canım yanı adet belırtılerı varla yok gıbı hanı bu hamılelık oldugunda göğüs agrısı oluyor ya su n hamılelık var mı yok mu onu bile bilmiyorum hiç göğüs agrım öyle kasık agrım falan yokCanım ben de kürtajdan sonra 2 adetimde hiç göğüs ağrım olmadı şuan da yok
Anladım canım yanı adet belırtılerı varla yok gıbı hanı bu hamılelık oldugunda göğüs agrısı oluyor ya su n hamılelık var mı yok mu onu bile bilmiyorum hiç göğüs agrım öyle kasık agrım falan yok
26 temmuzBat ne zaman ?
26 temmuz
anladım canım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla alırsın mutlu haberleri :)Ben 20 21 faln diye hesaplıyodum hatta bu konuyu açtım ama erken geldi
BIlmıyorum acaba bu belirti olmaması bellı bir zaman sonra gecer mi insan sorun var dıye düşünüyorBenim de 25i daha erken olabilir belki geç döllenme söz konusu da olabilir. Beklemekten başka çare yok
Maalesef canım her belirtiyi acaba hamilemiyiz diye önemsiyoruz ama olmayadabiliyor adet belirtileriyle çok benziyor çünkü benimde şuan o kadar çok belirtim varki ama ümitlenmek istemiyorum. istiyorum olsun tabiki hatta bebeğim var gibi konuşuyorumda göbüşümleBIlmıyorum acaba bu belirti olmaması bellı bir zaman sonra gecer mi insan sorun var dıye düşünüyor
anladım canım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla alırsın mutlu haberleri :)
Maalesef canım her belirtiyi acaba hamilemiyiz diye önemsiyoruz ama olmayadabiliyor adet belirtileriyle çok benziyor çünkü benimde şuan o kadar çok belirtim varki ama ümitlenmek istemiyorum. istiyorum olsun tabiki hatta bebeğim var gibi konuşuyorumda göbüşümleama diyorum olmayadabilir ümütlenmemek lazım hayal kırıklığı kötü bişey.
Benimde yumurtlamadan 2 gün sonra yavaş yavaş göğüslerim ağrımaya yumurtladığım günden 4 5 gün öncesine kadar kasıklarım ağrıyordu şuan yok ama rahimde baskı hissediyorum.ümitleniyor insan ister istemez evet te işte olmayınca üzülüyoruzBenim kasık ağrılarım battan 10 gün önce başladı normalde bu kadar erken başlamazdı umutlanmamak elde değil ☺
Öyle canım ama böyle belirti olmaması biraz korkutuyor beni bır sorun mu var acaba dıyorumMaalesef canım her belirtiyi acaba hamilemiyiz diye önemsiyoruz ama olmayadabiliyor adet belirtileriyle çok benziyor çünkü benimde şuan o kadar çok belirtim varki ama ümitlenmek istemiyorum. istiyorum olsun tabiki hatta bebeğim var gibi konuşuyorumda göbüşümleama diyorum olmayadabilir ümütlenmemek lazım hayal kırıklığı kötü bişey.
Benimde yumurtlamadan 2 gün sonra yavaş yavaş göğüslerim ağrımaya yumurtladığım günden 4 5 gün öncesine kadar kasıklarım ağrıyordu şuan yok ama rahimde baskı hissediyorum.ümitleniyor insan ister istemez evet te işte olmayınca üzülüyoruz
22 si canım ama hamileyimdir inşallah diyorumSenin bat ne zaman canım ?
Olmaması daha güzel ümitlenmezsin bat geçerse test yaparsın varsa sürpriz olur müziceyle sevinirsin ama bir sürü belirti olup sonra adet olunca o daha kötüÖyle canım ama böyle belirti olmaması biraz korkutuyor beni bır sorun mu var acaba dıyorum
Olmaması daha güzel ümitlenmezsin bat geçerse test yaparsın varsa sürpriz olur müziceyle sevinirsin ama bir sürü belirti olup sonra adet olunca o daha kötü
Ya kürtajdan önce ben cok yogun adet belırtılerı yasardim adetten 10 gun once baslardi yogun ğöğüs agrıları ama kürtajdan sonra sadece yumurtlama dönemimde hafıf bı ğöğüs agrısı var onun dısında 2 aydır yok bir sorun oldu mu dıye düşünüyorumOlmaması daha güzel ümitlenmezsin bat geçerse test yaparsın varsa sürpriz olur müziceyle sevinirsin ama bir sürü belirti olup sonra adet olunca o daha kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?