Gebeliğe Hazırlık BAT günü 20-21 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar benimde 21 temmuz adet günüm ama bugün yaptığım erken gebelik testi negatif bu ayda olmadı :(

Nasip bi daha ki aya kızlar üzülmeyelim herkes aklımdan çıkardığım ay tuttu diyo ama nasıl olacak o

Onlar nasıl oluyor faydasını görenler va rmı
Siteye bakarsan herkes görmüş faydasını Bu ay başla istersen adetin 2. Günü başlanıyor incir kürüne süt buharı yumurtlamaya bi kaç gün kala. Heralde bana bi faydası olmadı ama herkese olmuş

Siteye bakarsan herkes görmüş faydasını Bu ay başla istersen adetin 2. Günü başlanıyor incir kürüne süt buharı yumurtlamaya bi kaç gün kala. Heralde bana bi faydası olmadı ama herkese olmuş
Bilmiyorum canım ya ovülasyon testi bile yapmayı düşünmüyorum bu ay sadece olursa olur demek istiyorum artık

Ö
Bilmiyorum canım ya ovülasyon testi bile yapmayı düşünmüyorum bu ay sadece olursa olur demek istiyorum artık
Başarabilirsen en güzeli ben heray aynı şeye niyetleniyorum ama bi bakıyorum burdayım hakkında hayırlısı inşallah en kısa sürede kavuşursun bebeğine

Benimde 22. Bir çok adet belirtim var ama bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum.göğüslerde sertlik ağrı, kasıklarda ağrı, gaz, belimde ara ara batma oluyor, yorgun bitkin hissetme, iştahta açık şükür😊 birde damarlarım aşırı belirginleşti böyle harita gibi çok istediğim için kendimi dinliyorum sürekli tabi ama inandırmıyorum da olmayadabilir diyorum sürekli ay ne zor bu gitgeller hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım sağlıkla sıhhatle hayırlı ahlaklı karakterli ana baba kıymeti bilen evlatlara👐

Back