Gebeliğe Hazırlık BAT günü 20-21 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sıze denenmiş ve işe yaramış bir sey söyleyeceğim 41 tane hurmaya 41 kısı Meryem suresi okuyacak ve 20 gun 1 tane eşiniz 1 tane siz yiyeceksiniz 21. Gun de hurmayı ikiye böleceksınız ve yarısını siz yarısını eşiniz yiyecek bu sayede cok fazla cocuk sahibi olan var belkı bır faydam olur diye paylaşmak istedim

Ben bişey sormak istiyorum belirtilerim adet belirtileri gibi oluyo ama sunu farkettim eger ben 2 3 içinde adet olursam 19gün gecmiş olcak diger adetimle arasındaki süre gecen ayda böyle adet olmuşum onu farkettim 19günde adet olmam normal bi durum olamaz heralde demi

Pardon ya yanlış alarm göz yanılması ve yanlış hesaplamayla böyle bi kanıya varmışım ben özür dilerim mesajı geri silemedimde

Arkadaslar benim de bat 24 temmuz.dun adete 5 varken test yaptim tertemiz bi tek cizgi cikti.testi erken mi yaptim umidimi kesmeli miyim bilemedim ya

Kızlar ben geçen ay 18 inde regl oldum Bu ay 18 inde regli olmayınca o aksam test yaptım silik çizgi cıktı silik çıkınca 2 gün daha bekleyip öyle yapayım dedim bu sabah ilk idrarımla yaptım daha silik cıktı bunun neyle alakası olabilir akşamki idrarla sabahki mi farklı

Eklentiler

• IMG-20190719-WA0001.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 27
Canım sen takip etmeye devam et böyle ama kanda ver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…