Hayır ben duymadım canım hiç o nsıl oluyomuşKızlar slm geçen bir yerde okudum bayanın biri testi açıp ortadan ikiye kesip iki defa da kullanıyormuş testi hiç böyle bişey duydunuz mu
Bende merak ettim gerçekten öyle bişey var mı deneyen var mı diyeHayır ben duymadım canım hiç o nsıl oluyomuş
Hadi inşallah ya yarın tekrar denersin müjdeli haber alırsın inşallahZaten çok doğru olduğunu düşünmüyorum ama bence ilk yaptığımda görmedim de kuruyunca belli olabileceğini de düşünüyorum
Yarın değilde cuma ya da cumartesi yaparım bugün yaptığıma bile pişman oldumHadi inşallah ya yarın tekrar denersin müjdeli haber alırsın inşallah
Umudunu kaybetme canım daha 5 gün var senin benimde sancım var her an adet olucam sankiGünaydınerken testte de kocaman bir tek çizgi görmüş bulunmaktayım
Bilmiyorum canım hevesim kırıldı olsa çıkardı diyorum adet gününe kadar test yapmam.Umudunu kaybetme canım daha 5 gün var senin benimde sancım var her an adet olucam sanki
Bende adet oldumBilmiyorum canım hevesim kırıldı olsa çıkardı diyorum adet gününe kadar test yapmam.
Geçmiş olsun üzüldüm inşallah bir sonraki ayaBende adet oldumadetin geçene kadar yapma bence canım
Bende ovulasyona ek incir kürü süt buharı da vardıOvülasyon la takip işe yaramadı
Onlar nasıl oluyor faydasını görenler va rmıBende ovulasyona ek incir kürü süt buharı da vardı
Siteye bakarsan herkes görmüş faydasını Bu ay başla istersen adetin 2. Günü başlanıyor incir kürüne süt buharı yumurtlamaya bi kaç gün kala. Heralde bana bi faydası olmadı ama herkese olmuşOnlar nasıl oluyor faydasını görenler va rmı
Bilmiyorum canım ya ovülasyon testi bile yapmayı düşünmüyorum bu ay sadece olursa olur demek istiyorum artıkSiteye bakarsan herkes görmüş faydasını Bu ay başla istersen adetin 2. Günü başlanıyor incir kürüne süt buharı yumurtlamaya bi kaç gün kala. Heralde bana bi faydası olmadı ama herkese olmuş
Başarabilirsen en güzeli ben heray aynı şeye niyetleniyorum ama bi bakıyorum burdayım hakkında hayırlısı inşallah en kısa sürede kavuşursun bebeğineBilmiyorum canım ya ovülasyon testi bile yapmayı düşünmüyorum bu ay sadece olursa olur demek istiyorum artık
İnşAllah nasipten öteye ggidilmez olursa olur olmazsa olmaz ne diyelim artık ..Ö
Başarabilirsen en güzeli ben heray aynı şeye niyetleniyorum ama bi bakıyorum burdayım hakkında hayırlısı inşallah en kısa sürede kavuşursun bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?