Gebeliğe Hazırlık BAT günü 20-21 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim sadece kasıl ağrılarım vardı 2 gündür onlar da azaldı. Dün sabah test yaptım negatif çıktı belki de hamile değilimdir o yüzden çok da umutlanmak istemiyorum. Son gebeliğimde kalbi 8.haftada durmuştu zor bir süreçten geçtk. Boşluğumu doldurmak istiyorum hamile kalarak
ben test yapmadım sanırım daha erken olabilir diye. negatifi görürsem çünkü adet olana kadar içimde sürekli bir mutsuzluk oluyor

Kızlar merhaba ben 3 ay önce bir düşüğüm oldu ama hamıle olmadan önce ve hamıleyken adete hep 10 gun kala cok yogun ğöğüs ağrısı yasardim ben ama kürtajdan sonra sadece yumurtlama dönemimde hafıf bı ğöğüs agrısı yasıyorum sonra bitiyor yanı adet dahi olsa ya da hamılelık bıle olmuş olsa ben kürtajdan sonra göğüs agrısı yasamiyorum var mı böyle olan nolur yardım edin adete 7 gun var hala ğöğüs ağrısı yok

Kızlar merhaba ben 3 ay önce bir düşüğüm oldu ama hamıle olmadan önce ve hamıleyken adete hep 10 gun kala cok yogun ğöğüs ağrısı yasardim ben ama kürtajdan sonra sadece yumurtlama dönemimde hafıf bı ğöğüs agrısı yasıyorum sonra bitiyor yanı adet dahi olsa ya da hamılelık bıle olmuş olsa ben kürtajdan sonra göğüs agrısı yasamiyorum var mı böyle olan nolur yardım edin adete 7 gun var hala ğöğüs ağrısı yok

Canım ben de kürtajdan sonra 2 adetimde hiç göğüs ağrım olmadı şuan da yok

Canım ben de kürtajdan sonra 2 adetimde hiç göğüs ağrım olmadı şuan da yok
Anladım canım yanı adet belırtılerı varla yok gıbı hanı bu hamılelık oldugunda göğüs agrısı oluyor ya su n hamılelık var mı yok mu onu bile bilmiyorum hiç göğüs agrım öyle kasık agrım falan yok

Benim de 25i daha erken olabilir belki geç döllenme söz konusu da olabilir. Beklemekten başka çare yok
BIlmıyorum acaba bu belirti olmaması bellı bir zaman sonra gecer mi insan sorun var dıye düşünüyor

BIlmıyorum acaba bu belirti olmaması bellı bir zaman sonra gecer mi insan sorun var dıye düşünüyor
Maalesef canım her belirtiyi acaba hamilemiyiz diye önemsiyoruz ama olmayadabiliyor adet belirtileriyle çok benziyor çünkü benimde şuan o kadar çok belirtim varki ama ümitlenmek istemiyorum. istiyorum olsun tabiki hatta bebeğim var gibi konuşuyorumda göbüşümle😁 ama diyorum olmayadabilir ümütlenmemek lazım hayal kırıklığı kötü bişey.

Maalesef canım her belirtiyi acaba hamilemiyiz diye önemsiyoruz ama olmayadabiliyor adet belirtileriyle çok benziyor çünkü benimde şuan o kadar çok belirtim varki ama ümitlenmek istemiyorum. istiyorum olsun tabiki hatta bebeğim var gibi konuşuyorumda göbüşümle😁 ama diyorum olmayadabilir ümütlenmemek lazım hayal kırıklığı kötü bişey.

Benim kasık ağrılarım battan 10 gün önce başladı normalde bu kadar erken başlamazdı umutlanmamak elde değil ☺️

Benim kasık ağrılarım battan 10 gün önce başladı normalde bu kadar erken başlamazdı umutlanmamak elde değil ☺
Benimde yumurtlamadan 2 gün sonra yavaş yavaş göğüslerim ağrımaya yumurtladığım günden 4 5 gün öncesine kadar kasıklarım ağrıyordu şuan yok ama rahimde baskı hissediyorum.ümitleniyor insan ister istemez evet te işte olmayınca üzülüyoruz

Öyle canım ama böyle belirti olmaması biraz korkutuyor beni bır sorun mu var acaba dıyorum

Benimde yumurtlamadan 2 gün sonra yavaş yavaş göğüslerim ağrımaya yumurtladığım günden 4 5 gün öncesine kadar kasıklarım ağrıyordu şuan yok ama rahimde baskı hissediyorum.ümitleniyor insan ister istemez evet te işte olmayınca üzülüyoruz

Senin bat ne zaman canım ?

Öyle canım ama böyle belirti olmaması biraz korkutuyor beni bır sorun mu var acaba dıyorum
Olmaması daha güzel ümitlenmezsin bat geçerse test yaparsın varsa sürpriz olur müziceyle sevinirsin ama bir sürü belirti olup sonra adet olunca o daha kötü

Olmaması daha güzel ümitlenmezsin bat geçerse test yaparsın varsa sürpriz olur müziceyle sevinirsin ama bir sürü belirti olup sonra adet olunca o daha kötü
Ya kürtajdan önce ben cok yogun adet belırtılerı yasardim adetten 10 gun once baslardi yogun ğöğüs agrıları ama kürtajdan sonra sadece yumurtlama dönemimde hafıf bı ğöğüs agrısı var onun dısında 2 aydır yok bir sorun oldu mu dıye düşünüyorum

Back