Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bat bugün kızlar sabah dayanamadim test yaptım kocaman tek bir çizgi gördüm ikinci den eser yok kirmizilarida gormedim ama bir haftadir arada agri yokluyor adet hamilelik belirtileri aynıymış anlayamıyorum akintim devam ediyor adet mi oldum diye lavaboya koşar oldum kendimi de dinliyorum beklemek ne zormuş psikolojim bozuldu ikinci testi ne zaman yapsam ki allah razı olsun sizden siz olmasanız halimi anlatacak insan bulamıyorum iyi geliyorsunuz

Senden de Allah razı olsun cnm inşallah vardır bebeğin valla benim de psikolojim bozuldu sürekli lavaboya koşuyorum beklemek çok zor zaten hele birde adet olunca yıkılıyor insan ama biz pes etmeyeceğiz dua edip rabbimize sıginacagiz ben eminim o bugün olmasa bile muhakkak bir gün bize hayırlı bi evlat nasip edecek

En az 3 gün bekle cnm

senden bir haber varmı :)
Valla cnm bat yarın hâlâ adet olmadım karnıma bugün çok fena olacakmışım gibi bi ağrı girdi lavaboya koştum hemen baktım bi şey yok biraz şeffaf bir akintim var göğüs uçlarında ağrı koyulasma var damarları belirginleşti umudumu kapılmak istemiyorum hayırlısı yarını bekliyorum ınsllh hayâl kırıklığı yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…