- 13 Ocak 2017
- 401
- 300
- 33
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Tebrikler canım, hayırlı olsun, inşallah sağ salim hayırlısı ile kucağına da alırsınKizlaaaarr aksam disari çıktım dayanamadim test aldim az once yaptim pozitif çıktı bat 9 agustos. Mutluyum ama tamamen degil cunku ilk gebeligimde de cift cizgi gordum sonra kimyasal oldu insallah bu kezz kavusurum bebegime
Ayyy maşallah ilk bebiş haberimiz geldiKizlaaaarr aksam disari çıktım dayanamadim test aldim az once yaptim pozitif çıktı bat 9 agustos. Mutluyum ama tamamen degil cunku ilk gebeligimde de cift cizgi gordum sonra kimyasal oldu insallah bu kezz kavusurum bebegime
Günaydın kızlar benim bata 2 gün var bugün test yaptım negatif çıktıbu ayda boş geçtik herhalde çok üzgünüm
İnşallah geçerde yaparımadet gününü biraz geçince tekrar yap canım
Hayır olmadım ama nedense karnımda hiç sancı yok normalde benim adetime 1 hafta kala karnımda sancı olurdu neden yok anlamıyorum yaoldumu kanaman canım
Hoş geldin aramıza canım rabbim gonlunuzdekini versin inşallahSelam kizlar benumde bat 11 agustostu ama bugun leke leke gelmeye basladi. Yerlesme kanamasidir demeyin benim boyle baslar. Yeni bat 5 eylul benide ekleyin araniza
Canim peki baska adet öncesi belirtin olurmuyduHayır olmadım ama nedense karnımda hiç sancı yok normalde benim adetime 1 hafta kala karnımda sancı olurdu neden yok anlamıyorum ya
Hayır olmadım ama nedense karnımda hiç sancı yok normalde benim adetime 1 hafta kala karnımda sancı olurdu neden yok anlamıyorum ya
Bnm bgün adetimin 14. Gnü 28 gnde bir olurum on birinci gün başkadım ovu testine ama hiç koyulaşmıyo bgün yumurtlama gnüm olmadı lzm acaba geç mi yumurtlicamen son ne zaman tet yaptın canım
Bnm bgün adetimin 14. Gnü 28 gnde bir olurum on birinci gün başkadım ovu testine ama hiç koyulaşmıyo bgün yumurtlama gnüm olmadı lzm acaba geç mi yumurtlicamsenin kaçıncı günü adetinin
Başladığı gündencanım adet bitiminden mi başladıgı gündenmi sayıcaz
Başladığı günden
Geçmiş olmasın bazen erken yumurtlama oluyormuş, kasık agrınız, şeffaf akıntı falan olmadı mıBnm bgün adetimin 14. Gnü 28 gnde bir olurum on birinci gün başkadım ovu testine ama hiç koyulaşmıyo bgün yumurtlama gnüm olmadı lzm acaba geç mi yumurtlicamsenin kaçıncı günü adetinin
Kaç günde bi regli oluyodun ki çift çizgiyi grdüm yazmışsın ya erken mi yumurtladın acaba29 temmuzda başladı 11. gün o halde
Kaç günde bi regli oluyodun ki çift çizgiyi grdüm yazmışsın ya erken mi yumurtladın acaba