Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlaaaarr aksam disari çıktım dayanamadim test aldim az once yaptim pozitif çıktı bat 9 agustos. Mutluyum ama tamamen degil cunku ilk gebeligimde de cift cizgi gordum sonra kimyasal oldu insallah bu kezz kavusurum bebegime
Tebrikler canım, hayırlı olsun, inşallah sağ salim hayırlısı ile kucağına da alırsın

Kizlaaaarr aksam disari çıktım dayanamadim test aldim az once yaptim pozitif çıktı bat 9 agustos. Mutluyum ama tamamen degil cunku ilk gebeligimde de cift cizgi gordum sonra kimyasal oldu insallah bu kezz kavusurum bebegime
Ayyy maşallah ilk bebiş haberimiz geldi inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

günaydın kızlar
ben dün çift çizgi gördüm ama yumurtlama testinde

inşallah yakında gebelik testinde de görürüm

sanırım bu ara yumurtluyorum değilmi?

Günaydın kızlar benim bata 2 gün var bugün test yaptım negatif çıktı bu ayda boş geçtik herhalde çok üzgünüm

Bnm bgün adetimin 14. Gnü 28 gnde bir olurum on birinci gün başkadım ovu testine ama hiç koyulaşmıyo bgün yumurtlama gnüm olmadı lzm acaba geç mi yumurtlicam senin kaçıncı günü adetinin

canım adet bitiminden mi başladıgı gündenmi sayıcaz

Bnm bgün adetimin 14. Gnü 28 gnde bir olurum on birinci gün başkadım ovu testine ama hiç koyulaşmıyo bgün yumurtlama gnüm olmadı lzm acaba geç mi yumurtlicam senin kaçıncı günü adetinin
Geçmiş olmasın bazen erken yumurtlama oluyormuş, kasık agrınız, şeffaf akıntı falan olmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…