Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, haşr suresi, amenerresülu, ayetel kursi, inşirah suresi, ihlas suresi, nas suresi, Felak suresi, fatiha suresi, bakara suresi, her ne dileğiniz varsa kabul olunması niyetiyle fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Hayirli cumalar ❤

Amin ♡ Allah razi olsun

Amiiiinnn bnm guzel yüreklim

Bir zamanlar çift çizgimi bende burda paylaşmıştım.Tarifi zor duygulardı şimdi kucağımda uyuyor minik adam.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Güzel haberleri tez vakitte almanız dileği ile
Oyyy ne güzel rabbim ömrünü uzun bahtını güzel etsin inşallah darısı bizlere

Merhaba kızlar testi yaptım adetim 1 gün geçti test laboquick bu testi dün akşam üzeri yaptım bi test de Bugun sabah yaptım onda bisey çıkmadı ondan . Anlamadım bundan bu kadar net çıkıp ondan çıkmaması ilginç . Kan vermeye gideceğim ama bu şekilde hamilemiyim ????ikinci test sanırım bozuk test egri cıktı

Eklentiler

• DADBF636-07F2-4BB2-BD65-2BAFAC7B93A4.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar merhaba,
Kafam cok karıstı son adet tarihlerimi yazmak istiyorum size batım ne zaman bana yardımcı olur musunuz?
18 Ocak
20 Subat
19 Mart
16 Nisan
16 Mayıs
? Haziran
Ne zaman gebelik testi yapmalıyım?
Cok tesekkur ederim.

Canım adetin 28 günde gibi gözüküyor benim adetim 16 mayıstı 11 inde olmam gerekiyordu olmadım test yapsana

Yüzde yüz var bence ama belki sabah yaptığın test bozukta olabilir.

Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…