Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ikimizde de bi sıkıntı çıkmadı şükür. Yumurtlama hamile kaldığım Ay artık kafama takmicam salicam dedim. Eşime bol bol fındık badem ve incir ve keçi boynuzu pekmezi yedirdim. Şükür o ayda hamile kaldığımı öğrendim

Selam kızlar bat 4 gün kala yaptığım test var mı sizce

Eklentiler

• E8EF4711-6630-4609-B41F-5936DA3BA58A.jpeg
    26,7 KB · Görüntüleme: 88
  • 20D73B4C-D47C-4184-B251-757E174DFB3F.jpeg
    45,2 KB · Görüntüleme: 88
  • 5A32C13F-E553-4CF1-84B4-FB05C16E6118.jpeg
    62,8 KB · Görüntüleme: 94
İnşallah Kızlar inşallah yanılma değildir son bir haftadır aşırı idrara sıkışma var ve 15 dk sanki 4-5 saat idrara çıkmqmış hissi var ve tutamayacak boyuta geliyor resmen sistit değil Emin’im ayaklarımı hep sıcak tutarım ve yanma Yok idrar yaparken inşallah yqnılmıyorumdur

Merhaba arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim adetim 3 gün gecikmişti beta Hcg 733.45 çıktı çok mu yüksek korkuyorum dış gebelik olma ihtimali v.s var mıdır yardımcı olur musunuz
Ne güzel İnşaAllah sağlıklı bir gebelik geçirirsin. İyi düşün iyi olsun ayrıca ikiz olma ihtimali olamaz mı ?

Merhaba arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim adetim 3 gün gecikmişti beta Hcg 733.45 çıktı çok mu yüksek korkuyorum dış gebelik olma ihtimali v.s var mıdır yardımcı olur musunuz
çoğul gebeliklerde de yüksek oluyor canım, benim geçen hamileliğimde 1 gün gecikmede 153 çıkmıştı,hergün ikiye katladığını düşünürsek normal gibi, hayırlı olsun

İnşallah rabbim yüzünü güldürür :))

Merhaba
Strip testi anlamadım ben
Basıl kullanıcam

Eşimde sperm azlığı var bizden kan testi istediler 15gün sonrada sperm testi doktora sordum aşılamı olur önce diye evet dedi benim pskljm biraz bozuldu cok takyrm kafama
Canım öncelikle ümidini kaybetme allah çok büyük bende uzun zamandır bekliyorum meleğimi ama eşinde sperm azlığı oldugunda aşılama önermemesi lazım doktrorun çünkü aşılama yüzde 25 hamileliği oluşmasını yükseltiyor yaninyüzde yüz değil eğer yaptırırsan tüp yaptır birde c life macun okudum bende istegramda birçok kadın hamile kalmış bende deniycem allah nasip ederse bu c lıfe macunun takip ettiği sperm kalitesi için macun da var bir bak derim tüp den önce belki sana vesile olurum rabbim en kısa zamanda bebeğini versin inş tüm isteyene

Teşekkür ederim cnm inşallah araştırcm bende cok istyrm bebiş

Teşekkür ederim cnm inşallah araştırcm bende cok istyrm bebiş
Bende bu ay 41 hurmaya arkadaşım her birine meryem suresi okuyor eşin ile hergün günde birtane yiyormuşşun son kalanı yarısını eşin yarısı sen yiyormuşsun hamile kalan çok olmuş bi onu denemek istedim neyin vesile olacağını bilemeyiz değilmi inş seninde hemen gelir çok aratmadan meleğin

Bende deneyim sen herhangi bir tedavi gördünmğ cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…