Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar.Yardiminiza ihtiyacim var.Sat 9mart.Bat 8-9 nisan gibi.Mende dun,bu gun baya akinti var.Ovulyasyonum 4-5gun onceydi.Simdiki akintiya anlam veremedim.Acaba yenidenmi oluyo?Cevap verirseniz sevinirim.Bu arada 2gundur goguslerim baya aciyo.Ve cok halsizim.

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, bakara suresi, haşr suresi, amenerresülu, ayetel kursi, fatiha suresi, 3 ihlas 1 nas 1 Felak ve tövbe istiğfar duası kimin ne dileği varsa.Kabulu için niyet edip fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul etsin inşallah ❤

Ediyorum etmem mi kartalice41 hep aklımda canımsınız ikinizde ❤hepinize dua ediyorum

Amiiiiiin

Aminnn ♡♡

Ağzına sağlık Allah kabul etsin inşallah bitanem benim ,

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, haşr suresi, amenerresülu, ayetel kursi, 1 fatiha, 1 Felak, 1 nas, 3 ihlas ve 1 bakara suresi her ne dileğiz varsa.Kabulu için niyet edip fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallah cumanız ve kandiliniz mübarek olsun

Amin kuzum Allah kabul etsin inşallah

Aminnn Allah razı olsun meleğim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…