- 26 Ağustos 2007
- 3.893
- 4.100
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.961
Yeni mi igne kacıncı gün?İns gercek cizgiyi de görürsünüz buayKızlar sabah HCG testi yaptım hemen çift çizgi çıktı ama çatlatma iğnesinin etkisiydi
Bir yıldır bu çizgiyi görmeyi bekledim o yüzden moral olsun diye yaptım ve saklayacağımİnşallah aşılamam tutar da bende bu ay gerçek çift çizgiyi görürüm
Yeni mi igne kacıncı gün?İns gercek cizgiyi de görürsünüz buay
Canım 3 test var evde yarın sabah, arife sabah ve bayram 1. gunu sabah yapmayı planladım :) umarım adet olmam ve çifte bayram yaşarız Rabbim :)Canım adetin 28 günde gibi gözüküyor benim adetim 16 mayıstı 11 inde olmam gerekiyordu olmadım test yapsana
Canım insallah ama içimden bir ses hamilesin gibiCanım 3 test var evde yarın sabah, arife sabah ve bayram 1. gunu sabah yapmayı planladım :) umarım adet olmam ve çifte bayram yaşarız Rabbim :)
canım benim ah inşallah öyledir... haber alayım hemen haber edeceğim seni :) dua et hamilenin duası geçermiş :) Öyle çok istiyorum öyle adaklar adadım ki mübarek Ramazan gününde :)Canım insallah ama içimden bir ses hamilesin gibi
İnşallah canım bir tanem benim ne kadar evlisiniz ne kadar süredir çocuk düşünüyorsuncanım benim ah inşallah öyledir... haber alayım hemen haber edeceğim seni :) dua et hamilenin duası geçermiş :) Öyle çok istiyorum öyle adaklar adadım ki mübarek Ramazan gününde :)
Yeniymis evet.İns tutar.Ben de 1 kez asılama yaptm ve senin yaptıgını yaptım:)1 hafta sonra bari bunda cizgi göreyim dedim test yaptım:)O oldu zaten daha da göremeddim..İns seninki tutar cnmİnşallah cnm ya bir yıldır o çizgiyi göremedim bugün .bilerek yaptım saklayacağım testi
İğnenim 4 günü Asilamamin ikinci günü henuz çok yeni. İlk aşılama genelde tutmuyormus tutan sayisi çok az ama Allah'tan ümit kesilmez
İnsallah canımm insallah..İnşallah canım bir tanem benim ne kadar evlisiniz ne kadar süredir çocuk düşünüyorsun
Canim senin Son attığın teste göre hamilesinİnşallah canım bir tanem benim ne kadar evlisiniz ne kadar süredir çocuk düşünüyorsun
Hamileyim canm doktora da gittik 2 ye katlamışCanim senin Son attığın teste göre hamilesin
Canım benimde belirtim yoktu hAmişim. Bak benım arkadaşın testtr cıkmadı kanda cıktıKızlar selam. Benim bat 13 haziran yani dündü. Adet dönemim genelde 30-31 günde bir oluyor. Bugün 32. Günümdeyim. Hiç bir şekilde ağrı vs yok yani regl belirtim yok daha doğrusu hiç bi belirtim yokdurum böyle olunca bugün öğleden sonra dayanamadım test yaptım kocamaaaaann tek çizgi çıktı bahtıma :) ama hala regl olacağıma dair bi işaret te yok. Buarada bundan önce ocak ve Mart aylarında 33. Günde hastalanmışlığım da var stres kaynaklı gecikmişti. Bu ay çok rahattım stres vs. Yoktu. Acep ne ola benim halim. Bat tan sonra negatifi görüp sonra pozitif görenler var mı aranızda bi el atın bana :)
Canım benimde belirtim yoktu hAmişim. Bak benım arkadaşın testtr cıkmadı kanda cıktı
Canım benimde belirtim yoktu hAmişim. Bak benım arkadaşın testtr cıkmadı kanda cıktı
Merhaba bende umuttepeye gittim eşim için ama büyük ihtimal aşılama olcak aşamalar. NEler siz bebek sahibi oldunuMu qcabayok olmadım. ayy reglımde yenı bıttı. hatta bugun son günüydü. o zaman aynı gune eşime ürolojiye randevu mu alsam? yoksa doktorun yönlendırmesı yeterlı oluyor mu?
Canım benım asılama olmayacak. tüp bebek olacak. asılama nasıl oluyro bılmıyorumMerhaba bende umuttepeye gittim eşim için ama büyük ihtimal aşılama olcak aşamalar. NEler siz bebek sahibi oldunuMu qcaba
Eşimde sperm azlığı var bizden kan testi istediler 15gün sonrada sperm testi doktora sordum aşılamı olur önce diye evet dedi benim pskljm biraz bozuldu cok takyrm kafamaCanım benım asılama olmayacak. tüp bebek olacak. asılama nasıl oluyro bılmıyorum
yas kac canım genc oldugun ıcın once asılama yapıyor sanırım. takma kafana ya olacagına varıyor hersey. senı bır sayfada etıketlıycem o sayfa umuttepede tup asılama vs yapanların topiğiEşimde sperm azlığı var bizden kan testi istediler 15gün sonrada sperm testi doktora sordum aşılamı olur önce diye evet dedi benim pskljm biraz bozuldu cok takyrm kafama