- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 32
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.861
Maşallah canım allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsinEvet canım oğlum olacak rabbim izin verirse
Canım benimYerim ben onu
Amin cümlemize nasip etsin canım hayırla günlerini tamamlayıp kucağımiza alalım inşallahMaşallah canım allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin
Canım benim
Biliyor musun her gün özellikle topige bakıyorum sırf seni merak ettiğim içinsanırım aşılama oldun merakla ve dua ile senin vereceğin mutlu haberi bekliyorum ve tabiki topikte olan herkezinde
İnşallah canım inşallah neden olmasın rabbim ol derse önünde hiç bi engel duramaz tabiki olucak sende alacaksin bu boncuktanAy bnm kuzum inşallah ya valla Dr gitmek bunaltiyor artık ama sanki olcak bu sefer gbi geliyor bilmiyorum da
İnşallah canım inşallah neden olmasın rabbim ol derse önünde hiç bi engel duramaz tabiki olucak sende alacaksin bu boncuktanAy bnm kuzum inşallah ya valla Dr gitmek bunaltiyor artık ama sanki olcak bu sefer gbi geliyor bilmiyorum da
a canım asılamamı yaptırdın inşallah hayırlısıyla olur . sende kocaelide idin yanlıs hatırlamıyorum değil mi?Ay bnm kuzum inşallah ya valla Dr gitmek bunaltiyor artık ama sanki olcak bu sefer gbi geliyor bilmiyorum da
a
a canım asılamamı yaptırdın inşallah hayırlısıyla olur . sende kocaelide idin yanlıs hatırlamıyorum değil mi?
İnşallah canım inşallah neden olmasın rabbim ol derse önünde hiç bi engel duramaz tabiki olucak sende alacaksin bu boncuktan
ay canım tanıyorum ben onu bende ona gıtmıstım dusuk yaptıgımda. gercekten cok ıyı bır doktor. ultrason muayenesınde yarım rahimli oldugumu anladı hsg cektır dedı hakkatende dedıgı gıbı cıktı. bende bu ay ona tup bebek için randevu almayı planlıyordum. ama umuttepede tup bebek basarı oranları hakkında bır fıkrım yok. senın bılgın var mı?Evet canım izmitteyim Umuttepe de emek beye gittim çok iyi bı doktor ondan çok güven aldım sanki vesile olcak bu ay tutmazsa aşılama tüp Bebek denicez bakalım hayırlısı olsun inşallah
ay canım tanıyorum ben onu bende ona gıtmıstım dusuk yaptıgımda. gercekten cok ıyı bır doktor. ultrason muayenesınde yarım rahimli oldugumu anladı hsg cektır dedı hakkatende dedıgı gıbı cıktı. bende bu ay ona tup bebek için randevu almayı planlıyordum. ama umuttepede tup bebek basarı oranları hakkında bır fıkrım yok. senın bılgın var mı?
aa ben yarım saat yatırıyorlar dıye bılıyordum. e peki rapor cıkarttırmısmıydın? bana rapor cıkar mı acaba. fıyatlar nasıl asılama ve tüp bebek için?Hiç bilmiyorum canım oranları bn dr.u çok beğendim çok ilgili msj flan atıyorum aklıma bişi takilsa numarasını bile verdi devlette öylesi zor bulunur yiğit beyide çok met ediyorlar hatta yumurtlama takibini emek yaptı aşılama yiğit beye denk geldi emek bey müsait değildi aşılama veya tüp Bebek yatirmiyolar hemen kaldırıyorlar bı o sıkıntı ama farketmezmis yani yatsanda saniyeler içinde tüpe geciyormus
aa ben yarım saat yatırıyorlar dıye bılıyordum. e peki rapor cıkarttırmısmıydın? bana rapor cıkar mı acaba. fıyatlar nasıl asılama ve tüp bebek için?
canım sagol verdıgın bılgıler ıcın. umarım bebişin sımsıkı tutunmustur sana. raporu neye göre cıkartıyorlar. herkese cıkıyor mu?Rapor çıkarttık canım aşılamada sadece iğne için para verdim ben 335 bı de bı hap verdi zaten iğneye gerek kalmadan hap geliştirdi yumurtaları o da 60tlydi tüpte bilmiyorum eskiden yatırıyorduk ama gerek kalmıyor dedi hemşire ben sorduğumda bncede gerek yok canım ya zaten içeri boşaltıyorlar siringayla bn hissettim ağrı yaptı bana
canım sagol verdıgın bılgıler ıcın. umarım bebişin sımsıkı tutunmustur sana. raporu neye göre cıkartıyorlar. herkese cıkıyor mu?
kesinlikle harıka bır doktor. cok ılgılı. benım fılmı umuttepede cektırmıstım cok canım yanmıstı. keske emek hocaya cektırseydım. şartları taşıyor gıbıyım yalnız uc kere gebe kaldım ama düştüler . yinede cıkar mı dersın rapor?3yillik evli Olcan
23yasini aşmış 40dan gün almamış olcaksn
Şartlar bunlar ama en az 2asilama sonrası tüp Bebek diyorlar bi de rahim filmi cektiriyolar emek hoca çekmişti bnm filmi çok süper bı adam yaaa
kesinlikle harıka bır doktor. cok ılgılı. benım fılmı umuttepede cektırmıstım cok canım yanmıstı. keske emek hocaya cektırseydım. şartları taşıyor gıbıyım yalnız uc kere gebe kaldım ama düştüler . yinede cıkar mı dersın rapor?
umarım canım ya haftaya ınsallah randevu alabılırsem bakacagız duruma:)Çıkar canım ama söyle emek beye bnmde kimyasal oldu bı kaç kere bna çıktı rapor sorunsuz hemde
umarım canım ya haftaya ınsallah randevu alabılırsem bakacagız duruma:)
yok olmadım. ayy reglımde yenı bıttı. hatta bugun son günüydü. o zaman aynı gune eşime ürolojiye randevu mu alsam? yoksa doktorun yönlendırmesı yeterlı oluyor mu?Regli günü git esinide üroloji ye yollucaklar rapor için belki hemen başlar canım sen aşılama oldun mu hic