Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kartalice41 kartalice41 bu arada senın yarın belli olur degılmı tutp tutmadıgı test gunun ne zaman. ayy cok keyıflı ve heyecanlı belli olursa yarın benıde etıketler mısın? cok merak ederim :)

Bn bugün test yaptım aşılama 6.gun ignede 10.gunum iki günde bir yapcam bakalım koyulaşacak mi :KK200: bugün silik gördüm ama iğne etkisinde olabilir

ayyy hadi güzel haberler verirsin inşallah canım. iğnenin etkisi kacıncı gun gecıyor acaba?

Ya cnm kişiden kişiye değişiyor sanırım bn başka bı formda okudum asilamanin 6.gunu negatif gören çok olmuş hem kanda hem idrarda 10gun sonra geçiyormuş iğne etkisi

Ciddi misin o zaman büyük ihtimal tuttu. Belirtin var mı böyle inceden batmalar falan?

Ya çok ümit etmek istemiyorum zaten 25tane test aldım hergun yaparım artık koyulaşacak mi bakarım
Batmalar var arada sancı gbi ağrı idrar rengim koyu bı de ruh halim değişik bı asabiyim bı aglak ortası yok dün otobüste agladm yanlışlıkla hayal kurarken :eek: binde şişkinlik var hafifçe göğüslerim aciyor

Ya çok ümit etmek istemiyorum zaten 25tane test aldım hergun yaparım artık koyulaşacak mi bakarım
Batmalar var arada sancı gbi ağrı idrar rengim koyu bı de ruh halim değişik bı asabiyim bı aglak ortası yok dün otobüste agladm yanlışlıkla hayal kurarken :eek: binde şişkinlik var hafifçe göğüslerim aciyor
Valla hepsi gebelik belşrtisi hayırlısı umaeım hamilesindir

Merhaba kizlar.Tam 3yildir gebe kalmak istiyorum.Ama olmuyo malesef.1kimyasal gebelik gecirdim eylulde.Sat 9martdi.Batim 8nisan.Inshallah bu hamile kalirim da bati gormem.

X