- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.881
kartalice41 bu arada senın yarın belli olur degılmı tutp tutmadıgı test gunun ne zaman. ayy cok keyıflı ve heyecanlı belli olursa yarın benıde etıketler mısın? cok merak ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok olmadım. ayy reglımde yenı bıttı. hatta bugun son günüydü. o zaman aynı gune eşime ürolojiye randevu mu alsam? yoksa doktorun yönlendırmesı yeterlı oluyor mu?
kartalice41 bu arada senın yarın belli olur degılmı tutp tutmadıgı test gunun ne zaman. ayy cok keyıflı ve heyecanlı belli olursa yarın benıde etıketler mısın? cok merak ederim :)
ayyy hadi güzel haberler verirsin inşallah canım. iğnenin etkisi kacıncı gun gecıyor acaba?Bn bugün test yaptım aşılama 6.gun ignede 10.gunum iki günde bir yapcam bakalım koyulaşacak mi bugün silik gördüm ama iğne etkisinde olabilir
ayyy hadi güzel haberler verirsin inşallah canım. iğnenin etkisi kacıncı gun gecıyor acaba?
Ciddi misin o zaman büyük ihtimal tuttu. Belirtin var mı böyle inceden batmalar falan?Ya cnm kişiden kişiye değişiyor sanırım bn başka bı formda okudum asilamanin 6.gunu negatif gören çok olmuş hem kanda hem idrarda 10gun sonra geçiyormuş iğne etkisi
Ciddi misin o zaman büyük ihtimal tuttu. Belirtin var mı böyle inceden batmalar falan?
Valla hepsi gebelik belşrtisi hayırlısı umaeım hamilesindirYa çok ümit etmek istemiyorum zaten 25tane test aldım hergun yaparım artık koyulaşacak mi bakarım
Batmalar var arada sancı gbi ağrı idrar rengim koyu bı de ruh halim değişik bı asabiyim bı aglak ortası yok dün otobüste agladm yanlışlıkla hayal kurarken binde şişkinlik var hafifçe göğüslerim aciyor
Valla hepsi gebelik belşrtisi hayırlısı umaeım hamilesindir
Aminnn canımAğzın bal yesin inşallah ya şu mübarek 3aylar Allah evlat hasreti çekene evlat hamile olana sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hasta olanlara da şifa amiinnn
Hadi inşallah ignenin etkisi değildir merakla bekliyorum sonucunu ❤❤Oy inşallah medine'm valla zaman geçmiyor bugün test yaptım pozitif ama tabi iğnenin de etkisi olabilir
Hadi inşallah ignenin etkisi değildir merakla bekliyorum sonucunu ❤❤
kartalice41 tekrarladinmi canim
canım meraktayım test noldu?Evt canım Instagram dan ararım şimdi sana
canım meraktayım test noldu?
kaçıncı gun kesın olarak belli olur?Yaptım yine silik canım ama erken hala ümit etmek için
Akaçıncı gun kesın olarak belli olur?
ay ama cok keyıflı test yapmak :)A
Aslında asilamadan 12sonra kan isteyen de var bnm doktorum 14gun sonra istedi bn rahatlamak için test yapıyorum habire uyuşturucu gbi test bağımlısı oldum