- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.561
içime su serptin. ben sabırsızlığımdan bel ağrılarım çok artınca yapıverdim, bi de hayali çizgi görünce umutlandım ama umutlanmamam lazım :) 3 gün sonra yapsam belki çıkar o zamanCok erken.. bebegin tutunmasi 6 ve 10 gün arasi suruyor ondan sonra hcg önce kana sonra idrara geciyor
üzülme hiç cnm, üzüldükçe adet gecikir. şimdi yeni ay için hazırlık zamanıNegatif çıktı kızlar malesef
üzülme hiç cnm, üzüldükçe adet gecikir. şimdi yeni ay için hazırlık zamanı
Üzülme hayırlısı Allahtan..İnşallah yarına sökülür ilaç kullanmak istemiyorum aşılama olcak ztn aama olamadım bı turlu
Üzülme hayırlısı Allahtan..
haklısın, ben de öyle olursam hüsrana uğrucamÜmit etmemiştim zaten de yine insan bı hevesle beklio kan tahlili üzülmüyorum Allah hayırlısını nasip etsin
haklısın, ben de öyle olursam hüsrana uğrucamama çok yanlış aslında, bu kadar kafaya takmamak lazım
Üzülme canım yeni ay yeni umutlar kafana takma adetin daha fazla gecikmesin adet bitince de calışmalara devammNegatif çıktı kızlar malesef
Üzülme canım yeni ay yeni umutlar kafana takma adetin daha fazla gecikmesin adet bitince de calışmalara devamm
İnşallah hersey gönlünce olur canım birdahaki ay daha heyecanlı desene :)Dua edin gelsin biran önce aşılama olcak :)
Gebelik testi yap bence canımhanimlar merhaba
Son adetim 5 subat 16 subatta yumurtlamam oldu beklenen adet tarihimde 3-4 mart bugun yumurtlamadan 11 gun gecti son iliskidende 9 gun.bugun lavoquick ovulasyon testi yaptim ve baya net cift cizgi cikti.3 gun oncede yapmistim yumurtlama disinda olan hafif cizgi cikmisti.ben sizce tekrar yumurtluyo olabilirmiyim degerlendirmem mi gerek yoksa gebelik ihtimali olurmu bu kadar erken ve ovude bukadar net cikarmi?resim atamadim hata veriyor ama T cizgisi baya koyu.gebelik testide denemek istemiyorum yoktur diye ama merak da etti tecrubelerinize dayanarak yardimci olurmusunuz
Eger ilk idrarinla yapmadiysan hamile olabilirsin.. 4 saat idrarini tut tekrarla testi fazla sivi almadan yine koyuysa iki gün sonra ilk idrarinla gebelik testi yap bencehanimlar merhaba
Son adetim 5 subat 16 subatta yumurtlamam oldu beklenen adet tarihimde 3-4 mart bugun yumurtlamadan 11 gun gecti son iliskidende 9 gun.bugun lavoquick ovulasyon testi yaptim ve baya net cift cizgi cikti.3 gun oncede yapmistim yumurtlama disinda olan hafif cizgi cikmisti.ben sizce tekrar yumurtluyo olabilirmiyim degerlendirmem mi gerek yoksa gebelik ihtimali olurmu bu kadar erken ve ovude bukadar net cikarmi?resim atamadim hata veriyor ama T cizgisi baya koyu.gebelik testide denemek istemiyorum yoktur diye ama merak da etti tecrubelerinize dayanarak yardimci olurmusunuz
İnşallah hersey gönlünce olur canım birdahaki ay daha heyecanlı desene :)
Eger ilk idrarinla yapmadiysan hamile olabilirsin.. 4 saat idrarini tut tekrarla testi fazla sivi almadan yine koyuysa iki gün sonra ilk idrarinla gebelik testi yap bence
erken gebelik testinde daha belli olur kaç gün var batateşekkürler cevablarınız için.ovu testi ilk idrarla yapmadım ögle saatlerinde dikkat etmeden yapmıştım .dayanamadım şimdi gebelik testide yaptım ve belli belirsiz hayalet çizgi var sanki.ben gözle farkediyorum ama tamda emin degilim tabiki.fotoda yükleyemiyorum hata veriyor yükselesem bakalım siz görebilecekmisiniz.Buarada olma ihtimali ve bukadar erken çıkma ihtimali varmı sizce.birde erken gebelik testi ile denesem var ise orda daha net cıkarmı?aslında bu ay hiç test yapmıyacaktım ama kafam karıstı şuan.
erken gebelik testinde daha belli olur kaç gün var batateşekkürler cevablarınız için.ovu testi ilk idrarla yapmadım ögle saatlerinde dikkat etmeden yapmıştım .dayanamadım şimdi gebelik testide yaptım ve belli belirsiz hayalet çizgi var sanki.ben gözle farkediyorum ama tamda emin degilim tabiki.fotoda yükleyemiyorum hata veriyor yükselesem bakalım siz görebilecekmisiniz.Buarada olma ihtimali ve bukadar erken çıkma ihtimali varmı sizce.birde erken gebelik testi ile denesem var ise orda daha net cıkarmı?aslında bu ay hiç test yapmıyacaktım ama kafam karıstı şuan.