- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Ben 23 yaşındayım ve yarışmya İstanbul'dan katılıyorumKızlar hadi kafa dagitalim
Kimler kac yasinda ve nerede yasiyor ?
Bakalim kimler ayni yerde çıkacak
Ben 34 yaşindayim. Yarismaya Adana'dan katiliyorum
Bilmiyorum canım ama hersey AllahtanDördü desek üzerinden daha 8 gün gçmiş oluyo dün için dyorum bnce braz daha bkle
En büyük ben olabilirimBen 23 yaşındayım ve yarışmya İstanbul'dan katılıyorum
Maalesef bnde göstermiyorum gören liseli sanıyorben 30 yasindayim gaziantep ten yaziyorum ( ama hic yasimi gostermem 24 sanıyorlar caktirmiyorum )
Bende hic gostermiyorum. Minyon tipliyim. Yasimi soyleyince şoka giriyorlar. Iyiyiz boyleben 30 yasindayim gaziantep ten yaziyorum ( ama hic yasimi gostermem 24 sanıyorlar caktirmiyorum )
ben memmunum valla 23 diyenler zannedenler cok oluyor beniMaalesef bnde göstermiyorum gören liseli sanıyor
aynen canim :))))Bende hic gostermiyorum. Minyon tipliyim. Yasimi soyleyince şoka giriyorlar. Iyiyiz boyle
Ooo hemşerim ben Izmirliyim. Ama Adana da yasiyorumBende yarismaya katilayim dedim :)) 21 yasindayim izmirde kaliyorum bat'da yarin dua edin kızlar gelmesin kırmızılar
İnsallah görmezsiiiin canım, stres yokBende yarismaya katilayim dedim :)) 21 yasindayim izmirde kaliyorum bat'da yarin dua edin kızlar gelmesin kırmızılar
Yeni evlisin stres yapma csnım yoksa olmaz herifin üstüne atla sma aşkla atla bu stres en buyuk düşmanKızlar benim bi arkadaşım 29 gün önce evlendi şimdi 2 haftalık hamileymis çok moralim bozuldu ya benim 1 senede yapamadığımı kız 29 günde yapmışŞu adetim bitsin hemen herifin üzerine atlamaya baslayacagim
Aa bende 23 ve İstanbul canım :)Ben 23 yaşındayım ve yarışmya İstanbul'dan katılıyorum