- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 38
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Bilmem belki bebiştendir hahahAy senin neden ateşin cıktı hayrolsun
sedos seninde durumunu iyice merak ettik hadi sen sevindir bizi en kisa zamanda insallahAhhh yavrum acılsııın yollar hemen dualarım sizinle bu ay
Valla dokunur bnmki bana dyo içiriyosun bu kürleri sonra boş gün dyosun ayıp ama dyeşimdi aktardan aldigim tesirli diye bana verdigi keci boynuzu bekmezi icirdim yumurtlamaya kadar guclensin tabi yumurtlarsamneyse her sekilde adama faydasi olacak nasil olsa ucu banada dokunur:))))))))
hahahahhaaaa kiz ben yeni basladim pekmezi yedirmeye hele duruma bakayım degisecekmi:)))))))Valla dokunur bnmki bana dyo içiriyosun bu kürleri sonra boş gün dyosun ayıp ama dye
Olucak inşallah canım bu ay çok inanalım iyi şeyler olsunhahahahhaaaa kiz ben yeni basladim pekmezi yedirmeye hele duruma bakayım degisecekmi:)))))))
Kırmızıları görmedim ama dün baktı doktor beta 2 idi. Benim yumurtlamam gec oldu ama yine de cıkardı kanda yani ben kırmızıları bekliyorum canımsedos seninde durumunu iyice merak ettik hadi sen sevindir bizi en kisa zamanda insallah
Ay insallah kızzzBilmem belki bebiştendir hahah
insallah canim tesbihler çekiyorum ve duanim gücüne inaniyorummmOlucak inşallah canım bu ay çok inanalım iyi şeyler olsun
Canm sen ne zaman yumurtlamıştın bu ayın kaçındaKırmızıları görmedim ama dün baktı doktor beta 2 idi. Benim yumurtlamam gec oldu ama yine de cıkardı kanda yani ben kırmızıları bekliyorum canım
canim o hic belli olmaz kimisi kanda idrarda çıkmıyor baya sonra cikiyorKırmızıları görmedim ama dün baktı doktor beta 2 idi. Benim yumurtlamam gec oldu ama yine de cıkardı kanda yani ben kırmızıları bekliyorum canım
Canım bnm içine nedense Y Yagmurtanesi4 hamişmiş gbi doğuyor gnelde hislerim kuvvetlidir bak hayta geçen otobuste eşime dedim ki otobus hızlı gdiyodu dedim kesin inerken iki kapının aradına sıkışıcam vee ne oldu iki kapının arasına sıkıştımcanim o hic belli olmaz kimisi kanda idrarda çıkmıyor baya sonra cikiyorinşallah öyledir yaaa bizede umut olursun gulum inşallah
Canım bnm içine nedense Y Yagmurtanesi4 hamişmiş gbi doğuyor gnelde hislerim kuvvetlidir bak hayta geçen otobuste eşime dedim ki otobus hızlı gdiyodu dedim kesin inerken iki kapının aradına sıkışıcam vee ne oldu iki kapının arasına sıkıştım
gecmis olsun canimm yaaa... ama insallah o arkadasimiz icinde hislerin dogru cikarda seviniriz bizim bata daha var ama dedigim gibi gecen ay catlama ignesi yaptirdim diye cok umutluydum hayal kirikligi oldu baya onun icin bu ay hamile kalacam gibi umudum yok yinede bos durmadim iste gelecek ayda bakarim durumaCanım bnm içine nedense Y Yagmurtanesi4 hamişmiş gbi doğuyor gnelde hislerim kuvvetlidir bak hayta geçen otobuste eşime dedim ki otobus hızlı gdiyodu dedim kesin inerken iki kapının aradına sıkışıcam vee ne oldu iki kapının arasına sıkıştım
Boş durma tabiki canm. Benm içine nedense bu ay olucakmış gbi doğuyor ama bakalım hayırlısı olmazsada kendimi dağlara taşlara vurmam inanıyorum çünkü bi gün olucak o gün bugün olsa harika olur tabikigecmis olsun canimm yaaa... ama insallah o arkadasimiz icinde hislerin dogru cikarda seviniriz bizim bata daha var ama dedigim gibi gecen ay catlama ignesi yaptirdim diye cok umutluydum hayal kirikligi oldu baya onun icin bu ay hamile kalacam gibi umudum yok yinede bos durmadim iste gelecek ayda bakarim duruma
4 5 gibi olması lazım canısıCanm sen ne zaman yumurtlamıştın bu ayın kaçında
Oyy tesekkür ederim bebegim senin bat ne zamandı?canim o hic belli olmaz kimisi kanda idrarda çıkmıyor baya sonra cikiyorinşallah öyledir yaaa bizede umut olursun gulum inşallah
Hislerine kurbanCanım bnm içine nedense Y Yagmurtanesi4 hamişmiş gbi doğuyor gnelde hislerim kuvvetlidir bak hayta geçen otobuste eşime dedim ki otobus hızlı gdiyodu dedim kesin inerken iki kapının aradına sıkışıcam vee ne oldu iki kapının arasına sıkıştım
bayramda canim 2 eylül ama ilac kullandirmiyor bu ay dr ilacsiz gunum geçer bosuna heves etmem biliyorumOyy tesekkür ederim bebegim senin bat ne zamandı?
Dördü desek üzerinden daha 8 gün gçmiş oluyo dün için dyorum bnce braz daha bkle4 5 gibi olması lazım canısı