- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Bende izinliyi bugün ohh kafam rahatAtlayın kızlar kocalarınızaa ben kendime izin verdim bu gun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende izinliyi bugün ohh kafam rahatAtlayın kızlar kocalarınızaa ben kendime izin verdim bu gun
Ve soğan kürü içiyosun ne kadar çok ortak yönümüz var böyleAa bende 23 ve İstanbul canım :)
Vee batlarımız da yakın hadi bakalım inşallah iki hamiş olur çıkarız bu ayVe soğan kürü içiyosun ne kadar çok ortak yönümüz var böyle
Amin canım bnmVee batlarımız da yakın hadi bakalım inşallah iki hamiş olur çıkarız bu ay
Kızlar şu profilleri de bi anlık değiştirinde birbirimizin yüzünü grelim yav bn resimdeki minnak kızım
Canım yüzün tam grünmüyo ama nur akıyo sanki maşallah gerçi bnmde tam gzükmüyo dur bakim olmadı anlık değiştireyim
Ayy canım benim çok sağ ol tesetturlu oldugumdan tamamen koymam mumkun degil malesef ondan öyle koymustm :) Sizde maşallah çok şekersiniz nazar değmesin Rabbim birlikteliğinizi daim kılsın bebelerle şenlendirsin inşallah amin :)Canım yüzün tam grünmüyo ama nur akıyo sanki maşallah gerçi bnmde tam gzükmüyo dur bakim olmadı anlık değiştireyim
Anldım canm bnm bu da biz işte kocişle ben sizin de mutluluğunuz daim olsun inşallah ne kadardır evlisinizAyy canım benim çok sağ ol tesetturlu oldugumdan tamamen koymam mumkun degil malesef ondan öyle koymustm :) Sizde maşallah çok şekersiniz nazar değmesin Rabbim birlikteliğinizi daim kılsın bebelerle şenlendirsin inşallah amin :)
Bak bebikKızlar şu profilleri de bi anlık değiştirinde birbirimizin yüzünü grelim yav bn resimdeki minnak kızım
bende mersinliyim ama izmirdeyim :))Ooo hemşerim ben Izmirliyim. Ama Adana da yasiyorum
inşallaah istiyen herkese versin RABBİMİnsallah görmezsiiiin canım, stres yok
Sedoşş kuz maşallah sizede çok yakışıyosunuz tuh tuhBak bebik
Sizde öyle bebegim allah nazardan saklasın hepimiziSedoşş kuz maşallah sizede çok yakışıyosunuz tuh tuh
Kuz sanki seni tanıyomuş gni oldum bi an ablama benziyosun sanki ohh be böyle daha güzel oldu şimdi birbirimizi daha iyi tanıyoruzBak bebik
Canım beniiim