- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.461
Belli olmaz Allah ın bir mucizesi işte her şey olabilir .. inşallah biz de oluruz sabırsızlıkla bekliyo herkes bebişini ,troidden bahsetmişken biliyosundur diye soruyorum, troid bozuklugu hamileliğe engel mi yoksa hamile kalınca mı sorun olusturuyo ?
Insallah canım hayirlisi bende daha olmadim
2 gün gectide tuhaf olan bende hic agri sizi yok belim fln cok agrirdi hicbiri yokKaç gün geçti bitanem bnde DHA olmadım dün gece kasık bel ağrısı yaşadım olcam sandım yine tık yok
2 gün gectide tuhaf olan bende hic agri sizi yok belim fln cok agrirdi hicbiri yok
Evet negatif. Ben yumurtlama günümüde biliyorum aslinda cok sacma olduBnmde öyle oldu yaptın mı test
Evet negatif. Ben yumurtlama günümüde biliyorum aslinda cok sacma oldu
At bakalım canımKızlar merhaba bata 5 gün var ben yine dayanamayıp test yaptım sanki hayalet bir çizgi gördüm ama sonra baktım göremedim gibi bilmiyorumki görmek istediğim için mi öyle geliyortesti atsam bakabilir misiniz sizde
Amin Allah'tan vakitte isteyene versin canım evet trioid hamile kalmaya engel olsa bile düşme riski var trioidleri kontrol ettirrin bnm durdurduk yere çıktı vlla
benim de bat 6 mart. Benim hiç belirtim yok. Bekliyoruz bakalımKızlar bende 6 martı bekliyorum bir kaç belirti yaşıyorum inşallah o güzel haberi sizlerle paylaşmak nasip olur
Sanki gördüm gibi canım özellikle alt taraftan daha belirgin gibi yarın bir test daha yap olmazsa
Inşallah hayırlısı olur canım ya benim var belirtiler ama psikolojik değildir inşallahbenim de bat 6 mart. Benim hiç belirtim yok. Bekliyoruz bakalım
İnşallah vardır canım geçen ay kimyasal gebelik gecirdim o yüzden artık hiçbirseye sevinemiyorum hemenSanki gördüm gibi canım özellikle alt taraftan daha belirgin gibi yarın bir test daha yap olmazsa
Allah'ım hayırlısını verir inşallah canım benim Rabbim gönlüne göre versin haber vermeyi de unutmaİnşallah vardır canım geçen ay kimyasal gebelik gecirdim o yüzden artık hiçbirseye sevinemiyorum hemen
Amin canım cümlemize.. salı yada çarsamba tekrar test yapmayı düşünüyorum bakalımmAllah'ım hayırlısını verir inşallah canım benim Rabbim gönlüne göre versin haber vermeyi de unutma
Batın ne zamandı canımAmin canım cümlemize.. salı yada çarsamba tekrar test yapmayı düşünüyorum bakalımm
2 mart canım.. bu yaptığım erken gebelik testiydi eğer olsaydı daha belirgin çıkardı ama ümit kesilmez yinedeBatın ne zamandı canım
inşallah değildir. Bebişler bu ay gelir hayırlısıylaInşallah hayırlısı olur canım ya benim var belirtiler ama psikolojik değildir inşallah