- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.481
Tabiki erken canım bekleyelim bakalım benim dr 6 mart2 mart canım.. bu yaptığım erken gebelik testiydi eğer olsaydı daha belirgin çıkardı ama ümit kesilmez yinede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki erken canım bekleyelim bakalım benim dr 6 mart2 mart canım.. bu yaptığım erken gebelik testiydi eğer olsaydı daha belirgin çıkardı ama ümit kesilmez yinede
Ayy inşallah canım benim yainşallah değildir. Bebişler bu ay gelir hayırlısıyla
İnsan sabırsızlanıyo işte yaa sen hiç test yaptın mı bu ayyTabiki erken canım bekleyelim bakalım benim dr 6 mart
ya bişey diyim mi ben de görüyorum sanki.
Nasıl yani canım farklı renklerle de mi dene diyosun yaniya bişey diyim mi ben de görüyorum sanki.
fotoğrafın renklerini ters çevirmeyi denedin mi
Yok canım hiç yapmadım batımı bekliyorumİnsan sabırsızlanıyo işte yaa sen hiç test yaptın mı bu ayy
Mrb canım clexan 0.4 ve coraspin kullanıyorumOnur_hira_ela canım merhaba . Sen clexane ile birlikte aspirin kullandın mı?
Benim kendi dr bana clexan dedi sadece de bende aklıma takıldı bir diğer dr coraspirin yanında dedi bilemedim şimdi bendeMrb canım clexan 0.4 ve coraspin kullanıyorum
Ben bi sene önce yaptırmıstım hormon testi her şey normal demişti ama tsh varmıydı bilmiyorum. Şimdi ven de merak e ttim
Evet canımBnde gördüm canım ilk idrarla mi bu test
Evet canım
Pek fark etmedi canım bilmiyorum valla ya kendimi de umutlandırmak istemiyorum gecen ay da böyledi kanda da çıktı ama kimyasal gebelikti hayırlısı olsun diyorum artıkAy hadi inşallah canım o zaman kuruyunca nasıl DHA çok belli oluyor mu
Pek fark etmedi canım bilmiyorum valla ya kendimi de umutlandırmak istemiyorum gecen ay da böyledi kanda da çıktı ama kimyasal gebelikti hayırlısı olsun diyorum artık
Aynen öyle canım en iyisi geç doktora gitmek yoksa geçmiyor süreçAmin hayirlisi olsun tabi Allah kucağına almayı da nasip etsin bu sadece bir aşama biz bu kalp atışı dinlemeye kdar nasıl sabretcez bilmiom hemencik öğrenmeye calisiyoruz
Sanki bir çizgi var gibiKızlar gene ben. Ah kafam. Dayanamadım test yaptım. Negatif fotoğraf ekte. Yok dimi sanki çizgi görüyo gibiyim ama psikolojik heralde
Kan pıhtılaşmasi var ise ikisinide kullanman gerek yok ise tek iğne yeterli olur ama kan pıhtılaşmasi var ise iğne tek başına yeterli olmazBenim kendi dr bana clexan dedi sadece de bende aklıma takıldı bir diğer dr coraspirin yanında dedi bilemedim şimdi bende