Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bi sene önce yaptırmıstım hormon testi her şey normal demişti ama tsh varmıydı bilmiyorum. Şimdi ven de merak e ttim

Belli süreler arasında tekrarlanması gerekiyormuş doktordan ben istemesem haberim bile olmicakti bnmde trioid iltihabı olmuş ama ben hiç hisstmedim ne ağrı ne başka bişi o bozmuş hasimato olmuşum

Pek fark etmedi canım bilmiyorum valla ya kendimi de umutlandırmak istemiyorum gecen ay da böyledi kanda da çıktı ama kimyasal gebelikti hayırlısı olsun diyorum artık

Amin hayirlisi olsun tabi Allah kucağına almayı da nasip etsin bu sadece bir aşama biz bu kalp atışı dinlemeye kdar nasıl sabretcez bilmiom hemencik öğrenmeye calisiyoruz:KK53:

Kızlar 5 gün önce yumurtlamam oldu ve çizgi gitgide silikleşti ama bugün ovülasyon testi yaptım baya koyulaşmış. Ümitlenmeli miyim acaba. İki kere yumurtlama sık görülen bişey mi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar gene ben. Ah kafam. Dayanamadım test yaptım. Negatif fotoğraf ekte. Yok dimi :KK43: sanki çizgi görüyo gibiyim ama psikolojik heralde

Eklentiler

• 4E0EAE86-3CAC-4550-B14C-4D3CBF9E1973.jpeg
    4E0EAE86-3CAC-4550-B14C-4D3CBF9E1973.jpeg
    58,4 KB · Görüntüleme: 66
Benim kendi dr bana clexan dedi sadece de bende aklıma takıldı bir diğer dr coraspirin yanında dedi bilemedim şimdi bende
Kan pıhtılaşmasi var ise ikisinide kullanman gerek yok ise tek iğne yeterli olur ama kan pıhtılaşmasi var ise iğne tek başına yeterli olmaz

X