- 21 Mart 2017
- 990
- 578
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.981
Ovulasyon yaptim simdi.. negatif silik yanii hayirlisi olsun..Gecikirsen dene yine de tam 2 hafta olduysa evet adet olman lazım olmazsan yani dene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyon yaptim simdi.. negatif silik yanii hayirlisi olsun..Gecikirsen dene yine de tam 2 hafta olduysa evet adet olman lazım olmazsan yani dene
Canim çoğu kişide hamileyse koyu çıkmış ama çıkmayan da var belli olmaz umitlendirmek istemem ama bekle istersenOvulasyon yaptim simdi.. negatif silik yanii hayirlisi olsun..
Tamam canim sagolasinCanim çoğu kişide hamileyse koyu çıkmış ama çıkmayan da var belli olmaz umitlendirmek istemem ama bekle istersen
Hayirlisi olsun kuzum ben adet oldum persembe doktora gidiyorum asilama icin baslayacagiz insallahTugce2133 bugünki yaptigim test negatif cikmasaydi gercekten ümitlenirdim.. belimde öyle bi agri varki hancer saplanmis sanki kımıldadıkça acıyor hamile kaldigimdada böyle agrim oluyordu.. ama cikolata krizim geldigine göre kesin adet olacagim
Keske oyle olsaydi kuzum ama malesef adet oldumHiç belli olm
Hiç belli olmaz canim belki geç döllenme falandır geçti mi adetin
Görünmüyor canim negatifKizlar bisey goruyomusunuz.. bat dündü
Negatif görünüyor testin canım göremedim. bat ı birkaç gün geçerse testi yinele hayırlısı olsun hakkında.Kizlar bisey goruyomusunuz.. bat dündü
Hayırlısı olsun canım stres yok :)Bugün rahim filmi cekilcem çok stresliyim
Canim benim de bu ay öyle oldu 1 hafta arayla 2 kez geldi uzayan akıntıdan ama yumurtlamam yeni bitti gibi diğeri neydi ben de anlayamadım kimisi ilişki sonrası gelen akıntıdır diyor ama bilemedim o mu değil mi biri renksiz diğeri beyaz sarımsı bi renktiYumurtam geçen hafta çatladı doktorumun söylediğine göre ama hâlâ akıntım var, yumurta akı gibi uzayan bir akıntı. Hamileliğe ihtimal vermiyordum ama ciddi ciddi düşünmeye başladım acaba mı diye. Bu kadar kısa sürede ikinci kez yumurtluyor olabilir miyim? 16sınds kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı bu arada reglime 1 hafta 10 gün falan var tam bilemiyorum
Kuzum pazarteside beni cagirdi doktor rahim filmi icin anestezili olacakmis cok korkuyorumBugün rahim filmi cekilcem çok stresliyim
Kuzum pazarteside beni cagirdi doktor rahim filmi icin anestezili olacakmis cok korkuyorum
Arkadaslar rahim filmi dediginiz alttan muayenede bi ultrason cubugu sokuyolar onu mu diyorsunuz yoksa farkli bir islem mi?
Tuplerde vs sıkıntı olup olmadigi alttan yapilan ultrasonda anlasiliyor mu peki?Röntgen çeker gbi bı yere aliyolarmis canım ilaç enjekte ediyorlar YouTube da var izlersin
Tuplerde vs sıkıntı olup olmadigi alttan yapilan ultrasonda anlasiliyor mu peki?