Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tugce2133 Tugce2133 bugünki yaptigim test negatif cikmasaydi gercekten ümitlenirdim.. belimde öyle bi agri varki hancer saplanmis sanki kımıldadıkça acıyor hamile kaldigimdada böyle agrim oluyordu.. ama cikolata krizim geldigine göre kesin adet olacagim
Hayirlisi olsun kuzum ben adet oldum persembe doktora gidiyorum asilama icin baslayacagiz insallah

Kizlar bisey goruyomusunuz.. bat dündü

Eklentiler

• 20180125_034710.png
    20180125_034710.png
    302 KB · Görüntüleme: 75
Yumurtam geçen hafta çatladı doktorumun söylediğine göre ama hâlâ akıntım var, yumurta akı gibi uzayan bir akıntı. Hamileliğe ihtimal vermiyordum ama ciddi ciddi düşünmeye başladım acaba mı diye. Bu kadar kısa sürede ikinci kez yumurtluyor olabilir miyim? 16sınds kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı bu arada:KK43: reglime 1 hafta 10 gün falan var tam bilemiyorum

Yumurtam geçen hafta çatladı doktorumun söylediğine göre ama hâlâ akıntım var, yumurta akı gibi uzayan bir akıntı. Hamileliğe ihtimal vermiyordum ama ciddi ciddi düşünmeye başladım acaba mı diye. Bu kadar kısa sürede ikinci kez yumurtluyor olabilir miyim? 16sınds kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı bu arada:KK43: reglime 1 hafta 10 gün falan var tam bilemiyorum
Canim benim de bu ay öyle oldu 1 hafta arayla 2 kez geldi uzayan akıntıdan ama yumurtlamam yeni bitti gibi diğeri neydi ben de anlayamadım kimisi ilişki sonrası gelen akıntıdır diyor ama bilemedim o mu değil mi biri renksiz diğeri beyaz sarımsı bi renkti

X