- 5 Aralık 2017
- 324
- 184
- 35
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.301
Hamiş anneler sizden saçma gelmezse birşey Rusça edebilirmiyim acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay rica olacaktı Rusça nereden çıktı yahuHamiş anneler sizden saçma gelmezse birşey Rusça edebilirmiyim acaba
TabiHamiş anneler sizden saçma gelmezse birşey Rusça edebilirmiyim acaba
Şimdi nette doğal yöntemlerle hamile olduğunu öğrenmek için test etme yöntemleri var şimdi hamile olsam onları demeyecektim sırf meraktan ama hamile olup olmadığımı bilmiyorum siz hamileler deneyip buraya yazsanız merakım gitse
Ben ilk düşük yaptığım gebeligimde evde test yoktu limon testi yaptım hepsi dibe çöktü ve hamileydim.Ama bazı kişilerde böyle olmuyorŞimdi nette doğal yöntemlerle hamile olduğunu öğrenmek için test etme yöntemleri var şimdi hamile olsam onları demeyecektim sırf meraktan ama hamile olup olmadığımı bilmiyorum siz hamileler deneyip buraya yazsanız merakım gitse
Canim tahlil sonucun ciktimiBen ilk düşük yaptığım gebeligimde evde test yoktu limon testi yaptım hepsi dibe çöktü ve hamileydim.Ama bazı kişilerde böyle olmuyor
Canım eşim almaya gitti ama gelmedi her kapı çaldığında heyecanla koşuyorum ama yok daha gelmedi adam catlicam meraktanCanim tahlil sonucun ciktimi
Bende limon testini uygulamıştım ve çıkmıştıŞimdi nette doğal yöntemlerle hamile olduğunu öğrenmek için test etme yöntemleri var şimdi hamile olsam onları demeyecektim sırf meraktan ama hamile olup olmadığımı bilmiyorum siz hamileler deneyip buraya yazsanız merakım gitse
Canım eşim almaya gitti ama gelmedi her kapı çaldığında heyecanla koşuyorum ama yok daha gelmedi adam catlicam meraktan
Bende limon testini uygulamıştım ve çıkmıştı
Hayirli haberlerle gelsin insallahCanım eşim almaya gitti ama gelmedi her kapı çaldığında heyecanla koşuyorum ama yok daha gelmedi adam catlicam meraktan
Bu aksam olmazsa yarin sabah gidecem canim
Telefonu evde unutmuşEe çıktı mı sonuç güzel yüz ? Merak ettim arasana kocani
Amin bolca aminHayirli haberlerle gelsin insallah
Telefonu evde unutmuş
Israrına biraz limon damlatiyosun limonun tortusu dibine batarya pozitif demektirLimon testi nasıl bnde yapım merak ettim
Israrına biraz limon damlatiyosun limonun tortusu dibine batarya pozitif demektir
2 aydir calismayi biraktik su an adetimin son gunundeyim bu ay calismalara devam edecegim insallh bebislerimiz tutunur rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insaalllah