Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde de durum aynı valla :KK48: ben yapmasam kocam hadi ayaklarını kaldırmayı unuttun diyor:-)
bizimki birde ayagimi silkeliyor sanki hali cirpiyor napiyorsun diye bagirdim gecen ayda catlama ignesi olmustum zaten agrilarim vardi adam bacaklarimi sallayibca :-)daha derine inecek.mantiginda :KK48::-)

He bu arada kızlar doğru mu bilmem ama sabah sperm hareketliliği daha çokmuş bi yerde okumuştum bn de yumoşu bgün çatlattım ya sabah atladım adamın üstüne uyurken garibim ne olduğunu şaşırdı:KK71::KK31:
hee kiz bende cok duydum dr yazilarindada var bu bilgi aferin bosver kocani nefes alsin yeter bu ara gerekli sana :KK48::KK55:

He bu arada kızlar doğru mu bilmem ama sabah sperm hareketliliği daha çokmuş bi yerde okumuştum bn de yumoşu bgün çatlattım ya sabah atladım adamın üstüne uyurken garibim ne olduğunu şaşırdı:KK71::KK31:
Sende ayaklarını cırpsaydın hahahaha kızlar yazdıklarınızı okudum simdi alemsiniz ya benim ayagım kırıktı ya ondan hep havadaydı bakalım faydasını görcem mi :)

Hahahahahahaha Evet öyle olurmuş ay bizim adamlara mavi çatı damızlık kullanilan erkekler dernegi accaklar :KK45:, :KK8:

Sende ayaklarını cırpsaydın hahahaha kızlar yazdıklarınızı okudum simdi alemsiniz ya benim ayagım kırıktı ya ondan hep havadaydı bakalım faydasını görcem mi :)
Hadi bakalım takipteyim faydasını grürsen iki ayağımı birden alcam alçıya :dondurma:

X