Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acil size danışmam lazım. Millet benim adet maksimum iki gün gecikirdi. Dört gün gecikti. Hamilelik testi yaptım negatif çıktı. Hamile degilimdir dimi. Sizce bugun mu kan vermek mantıklı yoksa haftasonu beklemek mi. Streslendim o bu kadar geciktirir mi. Hamilelik düşünüyorum psikolojik olabilir mi. Kafam karman corman

Kizlar masallah topik hamile kayniyor patlama yapmissiniz bu ay neler yaptiniz bebis icin bayadir okuyamiyirdum sayfayi combo yapmissiniz masallah

Yok kız üzülmedim dersem tabiki yalan olur üzüldüm ama ilk gün bugün iyi idim üzülmeye gerek olmadığını düşünüyorum bir evladım var şükürler olsun Rabbime hiç olmasa bile üzülmem dedim şükür ettim ki kızımı verdi rabbim bana...Yarın doktor çağırdı beni beta için tekrar ama korkuyorum canım ya alttan filan muayene etmez demi ya sonuçta küçücüktt ve gitti hcg 40a kadar çıkmış o kadar ultrasonda kese bile görünmedi sadece beta ya bakar demi...Sen bilirsin düşük yaptı isen çok korkuyorum ben
Evet evet bana hiç alttan bakmadilar sanada bakmazlar herhalde

selam benım sıvılcelerım cıktı ve belımde kasıklarımda ağrı var ıdrar ıcınde beyaz toz tortu seklınde bıseyler var bıkac kısı bunun hamılelık belırtısı oldugunu soyledı acaba varmı boyle bısey hamıle kalan arkadaslar hıc dıkkat ettımı cok merak edıyorum beyaz tortular var

selam benım sıvılcelerım cıktı ve belımde kasıklarımda ağrı var ıdrar ıcınde beyaz toz tortu seklınde bıseyler var bıkac kısı bunun hamılelık belırtısı oldugunu soyledı acaba varmı boyle bısey hamıle kalan arkadaslar hıc dıkkat ettımı cok merak edıyorum beyaz tortular var
Adetin ize kaç gün var

Normal adetde de o kadar ağrıyır muydu ? Akıntın varmıydı canım hayırlı olsun bu arada )
Tesekkur ederim canm darısı hepinize olsun insallh :) oluyodu ağrım ama sadece ilk günü çok agrirdi . Ama bu şekilde 5 6 gün hiç agrimazdi ondan bildim zaten . Akıntıda az oluyodu canm evet ve sanki ben biraz idrarında köpürme gördüm hala da köpürüyo :halay:

Evet cnm benim idrarda da beyaz tortular hep vardı ve koyuydu

IMG-20170928-WA0006.jpeg

Kargo geldi :)) 50 adet bitmeden nasip olur inşallah gebelik

X