Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakın kızlar

Eklentiler

• IMG_5051.JPG
    IMG_5051.JPG
    20,1 KB · Görüntüleme: 88
Eger bebek varsada ugurlu geldi hiç beklediğim anda basvurdugum bir işe kabul edildim ama simdi bebek var orayla görüşemeye gidiyorum nasıl olcak calısmak hiç bilmiyorum
daha iyi olur kafanı dagitirsin biraz,çünkü bebek varsa da beklentiler bitmeyecek. Kese var mı,kalp atışı duyulacak mı,tarama testleri vs. En iyisi hem çalış hem bebeğini büyüt :)

6 gün oldu çatlatma iğnesi vurulalı. Klomen de kullandım bu ay ilk kez. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ağrı oldu yumurtalıklarımda resmen büyüyüp çatladığını hissettim.Bakalım ne olacak sonuç.İşimi Allah'a bıraktım. O en güzelini verecektir inşallah.

6 gün oldu çatlatma iğnesi vurulalı. Klomen de kullandım bu ay ilk kez. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ağrı oldu yumurtalıklarımda resmen büyüyüp çatladığını hissettim.Bakalım ne olacak sonuç.İşimi Allah'a bıraktım. O en güzelini verecektir inşallah.
Allah gönlüne gore versin canim gecen ay bende klomen catlatma ignesi kullandim ama tutmadi bu ay yine klomen kullandim kontrolum vardi bugun yumurtam yeterince gelismemis hakkimizda hayirlisi olsun

Ay kızlar bende dayanamadım test almaya gidiyorum yarın günüm ama yinede duramadm çünkü kaç gündür ağrım var inşallah hayal kırıklığına ugramam

X