- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.661
Kızlar olduu olduu Allah'ım bu nasi bı mutluluk şükürler olsun kızlar hala inanamıyorum eşime ağlayark telefon ettm çok mutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm cok sevindim.hayirli ugurlu olsun.kucagina da almak nasip olsun insallah.darisi da bize olsunKızlar olduu olduu Allah'ım bu nasi bı mutluluk şükürler olsun kızlar hala inanamıyorum eşime ağlayark telefon ettm çok mutluyum
Amin canım inşallah ya Rabbim tüm isteyenlere nasip etsn hiç umudum yookken geldi test resmini atamiyrm kuzlarCnm cok sevindim.hayirli ugurlu olsun.kucagina da almak nasip olsun insallah.darisi da bize olsun
Cnm once resme girim onu kucultmen lazim.oyle atabiliyosun ancak.Amin canım inşallah ya Rabbim tüm isteyenlere nasip etsn hiç umudum yookken geldi test resmini atamiyrm kuzlar
Neden atamıyorsun canım boyutundan dolayı ise biraz kırp resmi öyle atabiliyorsun bir dene istersena..Bu arada çok setim hayırlı olsun kan verdimtmgAmin canım inşallah ya Rabbim tüm isteyenlere nasip etsn hiç umudum yookken geldi test resmini atamiyrm kuzlar
Kan verdim mi canımYa kızlar adet sancısı gibi sancım basladı normal mdiir
eşim beni bekle dedi 4 te gelecekKan verdim mi canım
Hımm sonra mı kan vermeye gideceksinjw? Hadi hayırlısı hayırlı haberler bekliyoruz..inşallah...Bende düşük yaptım pazartesiEş
eşim beni bekle dedi 4 te gelecek
Yok canm vermedim yarın sabah vercemNeden atamıyorsun canım boyutundan dolayı ise biraz kırp resmi öyle atabiliyorsun bir dene istersena..Bu arada çok setim hayırlı olsun kan verdimtmg
İnşallah guzel guzel katlanır hcg leri canım inşallahEş
eşim beni bekle dedi 4 te gelecek
Testin resmini gönder canım istersen!! Boyutunu küçültmek için kırp resmiYok canm vermedim yarın sabah vercem
Canım resmi galeriden aç düzenlemeye gir ve orda resmi kırp yazar ordan azıcık kırp kaydet ve kırpmgp olduğum resmi buraya yollaYok canm olmuyor ya nerden kirpcam
İnşallah canım güzel haberler ver tabiki bizlere mutlu olalım bizde..Bende öyle idim yanlız düşük yaptım pazartesiArtık yarın kan sonucumu söylerim inşallah canm Allah herkese nasip etsn mutluluktan agliyorum
İnsalhh canm benim de bı sene önce düşük yaptım tam bı sene oldu bugün hamileym işte nasipten öte bişey yok sıkma canını bende zamana bıraktım rabbim yüzümü guldurduİnşallah canım güzel haberler ver tabiki bizlere mutlu olalım bizde..Bende öyle idim yanlız düşük yaptım pazartesi
Cnm cok net cikmis dun veya bionceki gun test yapmismiydin.degerin yuksek bence senin cnm.
Cnm cok net cikmis dun veya bionceki gun test yapmismiydin.degerin yuksek bence senin cnm.