- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.281
Benim reglim 11 gün geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim reglim 11 gün geçti
Miratechhayırlı olsun.. bu testin markası nedir acaba?
Cnm geç döllenme olmuştur blki ondan silik çıkıyo dur blkide en iyisi kan vermekBenim reglim 11 gün geçti
Cuma günü kan vericem inşallahCnm geç döllenme olmuştur blki ondan silik çıkıyo dur blkide en iyisi kan vermek
İnş vardırCuma günü kan vericem inşallah
canim insallah hamilesindir rabbim hayirli evlatlar nasip etsinCuma günü kan vericem inşallah
Amin inşallah canımcanim insallah hamilesindir rabbim hayirli evlatlar nasip etsin
İnşallahİnş vardır
Benim de bat bugün biraz Ağrı'm var ama akıntı falan yok. Lakin ben altı gün önce erken gebelik testinde negatifi görmüştüm bakalım kırmızıları mı göreceğim bebiş haberi mi vereceğimBnce var cnm inşallah hamilesindir adetine daha var ondan silik çıkıyo.bndé adet olmadim bat bugün bakalm belim fena ağrıyo bide akintim var
hadi hayırlısı olsun, inşallah hamilesindir. Allah herkesin gönlüne göre geciktirmeden versin.Benim de bat bugün biraz Ağrı'm var ama akıntı falan yok. Lakin ben altı gün önce erken gebelik testinde negatifi görmüştüm bakalım kırmızıları mı göreceğim bebiş haberi mi vereceğim
Bndé umutlu degilm cnm adet olmayı bekliomBenim de bat bugün biraz Ağrı'm var ama akıntı falan yok. Lakin ben altı gün önce erken gebelik testinde negatifi görmüştüm bakalım kırmızıları mı göreceğim bebiş haberi mi vereceğim
Cnm test yaptinmi artk varsa cikar zatenBndé umutlu degilm cnm adet olmayı bekliom
Amin ama az önce kırmızılar geldi ekim ayında hamiş olsak ne GüEl olurdu Allah herkese hayırlı evlat versinhadi hayırlısı olsun, inşallah hamilesindir. Allah herkesin gönlüne göre geciktirmeden versin.
Canim bence var, insallah hamilesinTest yaptım 4 saat sonra böyle çıktı
Ama ilk yarım saatte gözle Görülür silik çizgiyi gördüm
Yorumlar mısınız kızlar
Yaptm cnm cikmadi malesfCnm test yaptinmi artk varsa cikar zaten
İnşallah canımCanim bence var, insallah hamilesin
Sabah yap bence testimerhaba kizlar annemin istegi uzerine aksam ustu test yapcam hayirlisi kadin tutturdu yap die icinemi dogdu ne