- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 36
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.241
Hayırlı sonuçlar olsn cnm inşallahVerdim canm dayanamadım valla eşimle gittik sonucu alınca yazarım:)))
Ay hadi inşallah canım ya bende perşembe verecemVerdim canm dayanamadım valla eşimle gittik sonucu alınca yazarım:)))
Hadi hayirlisi olsun canim. Insallah guzel sonuclar alirsin.Verdim canm dayanamadım valla eşimle gittik sonucu alınca yazarım:)))
İnşallah çatlamıştır canm eğer öyleyseKendiliginden catlayacagi icin yapmamistir canim
Hayırlısı olsun cnm benim zamanı şimdi değilmiş demekki Rabbim hepimizi sevindirsin insallahKan testim negatif çıktı kızlar adet günümü beklicem olmadı tekrarlarım artık hayırlısı olsun
Canim onumuzdeki aya insallah. Her seyin hayirlisi.Kan testim negatif çıktı kızlar adet günümü beklicem olmadı tekrarlarım artık hayırlısı olsun
Kan testim negatif çıktı kızlar adet günümü beklicem olmadı tekrarlarım artık hayırlısı olsun
İnşallah hamilesin dir cnmMerhabalar. Benim adetime beş gün var bat 23'ü ama bugün inanılmaz belim ağrıdı ve işten geldiğimde kahve lekeler gördüm. Şimdi yine baktım minnacık pembelik var yine pedimde. Çok heyecanlandım çok umutlandım.
İnşallah öyleyimdir. İsteyen herkese rabbim en kısa zamanda nasip etsin. Kasıklarım ara ara ağrıyor adet olmadan önceki gibi terliyorum çok sıcağım. Şuam midem çok fena yanıyor. Mide yanması bugüne kadar hiç yaşamadım birde bel ağrısı o yüzden baya umutlandım.İnşallah hamilesin dir cnm
Cnm geçmiş olsun bndé yarin bekliyorum kırmızı kartı umudum yokBende kirmizi kart yedim yine(
Rabbim duysun sesini cnm emeklerinin karşılığını alırsın inşallah bakalım benimde bat yarın test yaptm bugün negatif ondan umudum kalmadiİnşallah öyleyimdir. İsteyen herkese rabbim en kısa zamanda nasip etsin. Kasıklarım ara ara ağrıyor adet olmadan önceki gibi terliyorum çok sıcağım. Şuam midem çok fena yanıyor. Mide yanması bugüne kadar hiç yaşamadım birde bel ağrısı o yüzden baya umutlandım.
Saol cnm.insallah sen olmazsin cnm ..hayirli haberlrle gelirsin burayaCnm geçmiş olsun bndé yarin bekliyorum kırmızı kartı umudum yok
Cnm bnmde bugün bat bakalm bekliom gelmesiniSaol cnm.insallah sen olmazsin cnm ..hayirli haberlrle gelirsin buraya