- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.221
Aynen benimki anasıyla aynı burcu taşıyacak ay çok hareketli olmaz inşallahOhhh maşallah canım. İkizler burçları geliyor
Benim kızm da ikizler. 2.de aynı oldu sanirmAynen benimki anasıyla aynı burcu taşıyacak ay çok hareketli olmaz inşallah
Canim test bozuk olabilir mi? Cizgi cikmis ama bir hata var gibi. Keske 1 testtin daha olsaydi. Alma şansin yok mu?BAT geçeli 3-4 gün oldu..kahverengi lekelenmeler var.. ve elde kalan son testle öğlen yaptığım görüntü bu şekilde..yaklaşık 1 saat bekleyince bu hale geldi? Yorumunuz nedir..ilk kez görüyorum böyle bir şey..
Hoş geldin. Bat tarihini de yaz istersenmerhaba bayanlar ben yeni üyeyim benide aranıza alırsanız sevinirim bişey sormak istiyorum iğne tedavisiyle yumurtalarm gelişti ama dr fazla olgunlaştığı için çatlatma yaptırmadı neden olabilir sizce ?
Ben zaten umudu kestim adeti bekliyordum..uzun bir süre de test yapmayacağım diyordum..kalan bu testi de kafamdan çıksın diye yaptım ancak çizgi beklerken yarım daire çıktı..geometrik şekiller de şaşırdıCanim test bozuk olabilir mi? Cizgi cikmis ama bir hata var gibi. Keske 1 testtin daha olsaydi. Alma şansin yok mu?
Vayy ne güzel oldu öyle ikiside aynı kızın kaç doğumlu hangi ay yaniBenim kızm da ikizler. 2.de aynı oldu sanirm
Haziran 2016 canım. Kismetse arada 23 ay olacakVayy ne güzel oldu öyle ikiside aynı kızın kaç doğumlu hangi ay yani
Canm laboquick de hemen hemen aynıydı çizgiler. Bugün miratech marka kullandım biri net silik çizgi 1 dk da çıktı. Diğeri de hemen peşinden yaptım belli belirsiz gölge gibi çıktı ne düşüneceğimi şaşırdım sevinsem mi beklemede mi kalsam (üstteki 3 resim ilk yaptığım testin fotoları, 4. Resim de peşinden yaptığım test)Git gide koyu oldumu yoksa hep aynı çizgi mi
İğne kullanmadım canm adet günümü bekleyim dedim 2 günüm kaldı diye normalde çoktaan kan vermeye giderdim her ay negatif göre göre korkar oldumCnm markadan değil bak gebelik yeni ise olur git kan ver ne olacak geçmek zorunda değil regl tabi iğne kullanmadiysan iğnede biraz oluyormuş çünkü. Ben de silik çıktı regl iki üç kala hemen kan verdim pozitifdi beklemeyin.
Canm laboquick de hemen hemen aynıydı çizgiler. Bugün miratech marka kullandım biri net silik çizgi 1 dk da çıktı. Diğeri de hemen peşinden yaptım belli belirsiz gölge gibi çıktı ne düşüneceğimi şaşırdım sevinsem mi beklemede mi kalsam (üstteki 3 resim ilk yaptığım testin fotoları, 4. Resim de peşinden yaptığım test)
Ayyy benimkiyle de 21ay benimki de ağustos doğumluHaziran 2016 canım. Kismetse arada 23 ay olacak
Ayyy çok net görünüyo kız kan verseneCanm laboquick de hemen hemen aynıydı çizgiler. Bugün miratech marka kullandım biri net silik çizgi 1 dk da çıktı. Diğeri de hemen peşinden yaptım belli belirsiz gölge gibi çıktı ne düşüneceğimi şaşırdım sevinsem mi beklemede mi kalsam (üstteki 3 resim ilk yaptığım testin fotoları, 4. Resim de peşinden yaptığım test)
Verdim canm dayanamadım valla eşimle gittik sonucu alınca yazarım:)))Ayyy çok net görünüyo kız kan versene
Canmm 3 damla yapacaktım da kılavuzunu okudum 4 tam damla diyordu ilkin böyle karmaşık çıktı 2-3 dk sonra netleşti ben de anlamadım yine de kan verdim sonucu bekliyorum negatif olursa üzülmeyeceğim diye telkin ettim kendimi hep hayırlısı bakalımmmKarmaşık çıkmış test ama pozitif görünüyor birde idrarınızı 3 damla damlayarak deneyin fazla damlayınca böyle aptallasiyor test
Kendiliginden catlayacagi icin yapmamistir canimmerhaba bayanlar ben yeni üyeyim benide aranıza alırsanız sevinirim bişey sormak istiyorum iğne tedavisiyle yumurtalarm gelişti ama dr fazla olgunlaştığı için çatlatma yaptırmadı neden olabilir sizce ?