Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba bayanlar ben yeni üyeyim benide aranıza alırsanız sevinirim bişey sormak istiyorum iğne tedavisiyle yumurtalarm gelişti ama dr fazla olgunlaştığı için çatlatma yaptırmadı neden olabilir sizce ?

BAT geçeli 3-4 gün oldu..kahverengi lekelenmeler var.. ve elde kalan son testle öğlen yaptığım görüntü bu şekilde..yaklaşık 1 saat bekleyince bu hale geldi? Yorumunuz nedir..ilk kez görüyorum böyle bir şey..

Eklentiler

• 2017-09-18 16.05.28.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 107
Canim test bozuk olabilir mi? Cizgi cikmis ama bir hata var gibi. Keske 1 testtin daha olsaydi. Alma şansin yok mu?

Sanırım negatif canım zaten 1 saatte testin güvenirliği bozulur diye biliyorum.

Canim test bozuk olabilir mi? Cizgi cikmis ama bir hata var gibi. Keske 1 testtin daha olsaydi. Alma şansin yok mu?
Ben zaten umudu kestim adeti bekliyordum..uzun bir süre de test yapmayacağım diyordum..kalan bu testi de kafamdan çıksın diye yaptım ancak çizgi beklerken yarım daire çıktı..geometrik şekiller de şaşırdı

Benim bat belli değil dr yumurtalarım çok geliştiği için adet olursam erken olmasın die geçiktirici verdi hap bugün bitio yarndan sonra adet olmazsam hamilesindir dedi bakalım inşallah olmam

Git gide koyu oldumu yoksa hep aynı çizgi mi
Canm laboquick de hemen hemen aynıydı çizgiler. Bugün miratech marka kullandım biri net silik çizgi 1 dk da çıktı. Diğeri de hemen peşinden yaptım belli belirsiz gölge gibi çıktı ne düşüneceğimi şaşırdım sevinsem mi beklemede mi kalsam (üstteki 3 resim ilk yaptığım testin fotoları, 4. Resim de peşinden yaptığım test)

Eklentiler

• IMG_5113.JPG
    12,5 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_5120.JPG
    22,7 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_5124.PNG
    257,5 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_5117.JPG
    41,2 KB · Görüntüleme: 69
İğne kullanmadım canm adet günümü bekleyim dedim 2 günüm kaldı diye normalde çoktaan kan vermeye giderdim her ay negatif göre göre korkar oldum

Karmaşık çıkmış test ama pozitif görünüyor birde idrarınızı 3 damla damlayarak deneyin fazla damlayınca böyle aptallasiyor test

Ayyy çok net görünüyo kız kan versene

Karmaşık çıkmış test ama pozitif görünüyor birde idrarınızı 3 damla damlayarak deneyin fazla damlayınca böyle aptallasiyor test
Canmm 3 damla yapacaktım da kılavuzunu okudum 4 tam damla diyordu ilkin böyle karmaşık çıktı 2-3 dk sonra netleşti ben de anlamadım yine de kan verdim sonucu bekliyorum negatif olursa üzülmeyeceğim diye telkin ettim kendimi hep hayırlısı bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…