- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 36
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.261
Hiç bir belirti olmayıp hamile kalan da varKızlar bide ilk aydan gögüs agrısı herkeste olmak zorundamı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bir belirti olmayıp hamile kalan da varKızlar bide ilk aydan gögüs agrısı herkeste olmak zorundamı ?
Canim belirti olmayabiliyor. Bende hoc yok biliyor musun. İlk gebelikte de yoktu bende ne gogus ağrısı ne damar belirginlesmesi ne bişey.Kızlar bide ilk aydan gögüs agrısı herkeste olmak zorundamı ?
İnsallah canim benimİnşallah çatlamıştır canm eğer öyleyse
Olabilir bence kaç gün var batakizlar bat gununden once hamileysek bulanti baslarmi
az once afedersiniz kendimi zor attim lavaboya ne var yok cikardim
Kesin değil ama bünyeye göre değişir tabiki.kizlar bat gununden once hamileysek bulanti baslarmi
az once afedersiniz kendimi zor attim lavaboya ne var yok cikardim
Canım hiç belli olmuyor bu durumlar bünyeye bağlı. Kesinlikle bat'ın geçmesini bekle.Merhaba kızlar bata 3 gün kala bebetime'ın idrar testini yaptım. Negatif çıktı. Hamilelik yoktur değil mi? Erken mi yaptım acaba testi ?
bugunu saymazsak son 2Olabilir bence kaç gün var bata
Mesela ben bata 6 gün kala yaptım negatif çıktı. Dün belim çok ağrıdı ve hafif pembelikler geldi yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum. Batada 3 gün kaldı ama yapmayacam test geçene kadar bat.Merhaba kızlar bata 3 gün kala bebetime'ın idrar testini yaptım. Negatif çıktı. Hamilelik yoktur değil mi? Erken mi yaptım acaba testi ?
Mesela ben bata 6 gün kala yaptım negatif çıktı. Dün belim çok ağrıdı ve hafif pembelikler geldi yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum. Batada 3 gün kaldı ama yapmayacam test geçene kadar bat.
Bebetime testi hep yanlış sonuçlar veriyormuşMerhaba kızlar bata 3 gün kala bebetime'ın idrar testini yaptım. Negatif çıktı. Hamilelik yoktur değil mi? Erken mi yaptım acaba testi ?
Yumurtlama gününün üstünden 12-15 gün geçtiyse çok silik de olsa biraz çizgi çıkıyor.ben mesela erken yumurtladım o yüzden silik bi çizgi çıktı bata 4 gün var hala.bugunu saymazsak son 2
daha 11 gun gecmis canim bekliyim degilmiYumurtlama gününün üstünden 12-15 gün geçtiyse çok silik de olsa biraz çizgi çıkıyor.ben mesela erken yumurtladım o yüzden silik bi çizgi çıktı bata 4 gün var hala.
Eğer şüpheleniyorsan test yap derim
Aynen yarın sabah yapsan belki görünürdaha 11 gun gecmis canim bekliyim degilmi
tesekkur ederim canim ♡yarin sabah yaparim test belkiAynen yarın sabah yapsan belki görünür
Burda ovulasyon dan sonra oluşabilecek gün gün beta-h sayıları var
Bnce var cnm inşallah hamilesindir adetine daha var ondan silik çıkıyo.bndé adet olmadim bat bugün bakalm belim fena ağrıyo bide akintim varTest yaptım 4 saat sonra böyle çıktı
Ama ilk yarım saatte gözle Görülür silik çizgiyi gördüm
Yorumlar mısınız kızlar