-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.201
İnşallah vardır canım kan testi negatif olup pozitif gören çok10 gün geçti
Cuma yı bekliyorum kan testi yaptırmak için o zaman 2 hafta olacak
zaten 4 gün önce yaptırdım kan testi negatifti
Hayırlı zamanda hepimiz güzel haberler alırız inşallah canım şu an bebek falan unuttum bile üzülemiyorum adet ağrısından kıvranmaktan farkettim hep böyle ümitle bekleyip adet olunca çok ağrılı geçiriyorum o dönemi önümüzde ki ay hiç umursamıycamhadi yarabbim hayirli zamnda hayirlisini verir insallah hepimize canim uzulme ♡ bnmde hic umudum yok
Yaaa öyle mi bilmem ki henüz bakmadım...biliyo musun ben 6gün önce yani çarşamba kan verdim negatif çıktı 1.20 cumartesi bat günümdü olmadım dün test yaptim pozitifg gördüm ben şok nasip kısmet işte aynı zamanda kaldık sende dün mü ögrendimAaaa gerçek mi canim ya çok sevindim. Senle bu yola beraber çıkmıştık allah aynı zamanda nasip etti demek kinetten bakıyorum 25 mayıs diyor doğum tarihi senin ne zaman ?
Evet canim dun test yaptim evde gittim hastaneye sonra kan tahlili de verdim. Hatta yarın tekrar gidicem değer katlanıyor mu bakalım diyeYaaa öyle mi bilmem ki henüz bakmadım...biliyo musun ben 6gün önce yani çarşamba kan verdim negatif çıktı 1.20 cumartesi bat günümdü olmadım dün test yaptim pozitifg gördüm ben şok nasip kısmet işte aynı zamanda kaldık sende dün mü ögrendim
merhaba canımm daha önce hiç kanına baktırmış mıydın? benim de 1.20 çıktı bata 9 gün kala ama daha önce bakılmadığı için normal değerim mi onu bilmiyorum şimdi adetime 3 gün kaldı bende heyecanla beklliyorum.Yaaa öyle mi bilmem ki henüz bakmadım...biliyo musun ben 6gün önce yani çarşamba kan verdim negatif çıktı 1.20 cumartesi bat günümdü olmadım dün test yaptim pozitifg gördüm ben şok nasip kısmet işte aynı zamanda kaldık sende dün mü ögrendim
çıktı değerin canım bende perşembe gidecem kızım için gideceğiz gitmişken veririmEvet canim dun test yaptim evde gittim hastaneye sonra kan tahlili de verdim. Hatta yarın tekrar gidicem değer katlanıyor mu bakalım diye
2218 çıktı canimKaç
çıktı değerin canım bende perşembe gidecem kızım için gideceğiz gitmişken veririm
Canım hcg hormonu değişiyo bir bakıyorsun 0.1 çıkıyor bir bakıyorsun 1merhaba canımm daha önce hiç kanına baktırmış mıydın? benim de 1.20 çıktı bata 9 gün kala ama daha önce bakılmadığı için normal değerim mi onu bilmiyorum şimdi adetime 3 gün kaldı bende heyecanla beklliyorum.
Ooo baya yüksek çıkmış seninki erken döllenme demek ki benim ki geç olsa gerek adete 4gun kala baktırdığımda 1.20idi umutsuzlaptgm olmadı dedim günün geçince yaptım2218 çıktı canim
yaa ne güzel canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebeğin darısı bana ne diyeyim bekleyip göreceğimCanım hcg hormonu değişiyo bir bakıyorsun 0.1 çıkıyor bir bakıyorsun 1
.20 yani ben gecey ay verdim yine aynı 1
.20 çıktı adet geldi bu ay verdim regl e 4gün kala yine aynı sonuç ama adetim gelmedi hamileyim
Ayy canım benim inşallah ne zamandır istiyorsun bebişyaa ne güzel canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebeğin darısı bana ne diyeyim bekleyip göreceğim
Kız dur bakayım bende ne zamanı gösteriyo hamilelik takvimi2218 çıktı canim
27mayıs gösteriyo canım2218 çıktı canim
5 aydır canımm ama çikolata kistim var benim sağ tarafta 3cm ondan endişeliyim ve çok takıyorum. Rabbim nasip eder inşallah bu ayAyy canım benim inşallah ne zamandır istiyorsun bebiş
Demek ki cnm aynen seninki geç döllenme belli kı 4 gün farketmis çünkü sadece. Olsun cnm inşallah evlatlarimiz bize tutunur ve saglıkla gelirlerKız dur bakayım bende ne zamanı gösteriyo hamilelik takvimi
Ohhh maşallah canım. İkizler burçları geliyor27mayıs gösteriyo canım
Aynen canım öyle 27 mayısDemek ki cnm aynen seninki geç döllenme belli kı 4 gün farketmis çünkü sadece. Olsun cnm inşallah evlatlarimiz bize tutunur ve saglıkla gelirlerbu arada senin de dogum zamqni benle aşağı yukarı aynıdır barlar aynıydı sanki
Kız çok takma takarsan hiç olmaz tatlım üzme kendini doktoruma git tedavinin gör bak herşey çok güzel olur merak etme5 aydır canımm ama çikolata kistim var benim sağ tarafta 3cm ondan endişeliyim ve çok takıyorum. Rabbim nasip eder inşallah bu ay