- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 952
- 38
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #4.861
Cok sag ol canim benim bu aydan umudum yoktu zaten daldim butun ilaclara duzeleyimde insallah adetten sonra combo yapcam ben bi caliscam bi caliscam allah engel cikarmasin insallah karsimaHadi ya gecmis olsun bende idrar enfeksionu kaptım 2 hafta sürmüştü yumurtlama zamanına bitti sükür ama agir ilac kullandım onun üstine soguk algınlıgı oldum hala ilaç iciyorum bemde pek umutlu değilim iyi değerlendirdik aslinda günü bilemedigimizden 1 gün arayla denedik hep ama bu ilaclar ve 1bucuk yıl bekleyişden ötürü umut yok herzaman ki gibi
insan bi haber verir ya catladik meraktan umarim guzel haberlerle gelir ♡Uyuyodur
insan bi haber verir ya catladik meraktan umarim guzel haberlerle gelir ♡
Bende merak ettim geceden beri ara ara girip bakiyom kac kisiyiz yazaydi iyidii
Kocaman bir negatif ustune birde serum taktilarTugce2133 nerdesin canimm
Hadi ya geçmiş olsun cmm Serum ne alakaKocaman bir negatif ustune birde serum taktilar
Aptal doktor sonucumu almaya gittigimde kan sonuclariniz cok iyi dedi boyle kalbim cikacak yerimden oyle heyecanlandik esimle yani hamileyim dedim yok gebelik yok dedi sinir krizine giriyordum dalgami geciyorsuniz kan sonuclariniz cok iyi diye ofke patlamasi sakinlestiriciler serum ayakta duracak halim yokHadi ya geçmiş olsun cmm Serum ne alaka
Aaaa canım çok üzüldüm böyle uzulmene ya. Hamile olmadığına üzülme lütfen hayırlı vakitte gelsin diye dua et.önümüzdeki ay olur nolcak. Ben senin bu kadar üzülmene çok üzüldüm.Aptal doktor sonucumu almaya gittigimde kan sonuclariniz cok iyi dedi boyle kalbim cikacak yerimden oyle heyecanlandik esimle yani hamileyim dedim yok gebelik yok dedi sinir krizine giriyordum dalgami geciyorsuniz kan sonuclariniz cok iyi diye ofke patlamasi sakinlestiriciler serum ayakta duracak halim yok
Manyakmi ya dalga geçer gibi soluyo tövbe ya Rahat olmaya çalış cnm kaç geldi degerin bugün Cuma mübarek gün Rabbimë dua et Yalvar inşallah olucak tatlim.bndé sanki adet olcam umutlarım tükenmeye başladıAptal doktor sonucumu almaya gittigimde kan sonuclariniz cok iyi dedi boyle kalbim cikacak yerimden oyle heyecanlandik esimle yani hamileyim dedim yok gebelik yok dedi sinir krizine giriyordum dalgami geciyorsuniz kan sonuclariniz cok iyi diye ofke patlamasi sakinlestiriciler serum ayakta duracak halim yok
tşk ederim inşallh hayırlısı olsun hepBiz de ilk düşündüğümüz ayı iyi şekilde değerlendiremedik üzülme bunun için,olursa güzel olur ama olmazsa da yeni ay yeni umutlar demek,umudunuzu yitirmeyin,her şeyde bir hayır vardır
0.100 cikti canim ama var ya esim biraksa o adami orda öldururdumManyakmi ya dalga geçer gibi soluyo tövbe ya Rahat olmaya çalış cnm kaç geldi degerin bugün Cuma mübarek gün Rabbimë dua et Yalvar inşallah olucak tatlim.bndé sanki adet olcam umutlarım tükenmeye başladı
Ya doktorun dalga gecermi gibi konusmasi beni cileden cikardi zaten 1 senedir bekliyoruz gecmis karsima degerleriniz cok iyi diyor alay eder gibi zaten patlmaya yer ariyorum bu konuyla ilgili cok yiprandim cunku ondan sonrasini zaten hatirlamiyorumAaaa canım çok üzüldüm böyle uzulmene ya. Hamile olmadığına üzülme lütfen hayırlı vakitte gelsin diye dua et.önümüzdeki ay olur nolcak. Ben senin bu kadar üzülmene çok üzüldüm.
Cnm işte kimse kimseyi anlamıyor malesf sen yıpratma üzme kendini Allah buyuk dua etmekten vazgeçme. ...0.100 cikti canim ama var ya esim biraksa o adami orda öldururdum
canim gecmis olsunnKocaman bir negatif ustune birde serum taktilar
bacak arasında sinyal gibi bir cekilme oluyor kesinlikleBacaklRının içi ağrıyorsa kesin var bişeyler benm en büyük belirtim oydu zaten
Bndé de var böle bi ağrı kasikta goGUS ucu sizliyo acaba hamilemiyim ki bnde umut kalmadi pek bata 4 gunbacak arasında sinyal gibi bir cekilme oluyor kesinlikle
bendede aynı sey olmustu zaten tuhaf belirtilerden anlıyorsun
vücudunu iyi tanıyan biri bariz fark eder