- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 29
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #4.881
Ya o kadar emek veriyorum ona yaniyorum millet ilk geceden hamile kaliyor biz ugrasiyoruz ugrasiyoruz olmuyorCnm işte kimse kimseyi anlamıyor malesf sen yıpratma üzme kendini Allah buyuk dua etmekten vazgeçme. ...
Sagol canimcanim gecmis olsunn
Hey Allahim bazen gercekten dayak yiyen doktorlarin bazilarinin hakettigini dusunuyorum. cok sinir bozucu. sen yine sakin olmaya calis..Sagol canim
Uzulme bi tanem benimde 23 aydır bekliyorum yok çocuğum olmuyo bnde defalarca yıkıldım ama sonra benim rabbim beni darda bırakmaz deyip hep ayağı kalktım inan bi gün bizde anne olacağız inan çünkü inanırsan bunu yapabilirsin asla pes etme ben olmadı diye hiç üzülmüyorum aksine olmadı diye daha çok çabalıyorum sen de öyle yap ama kendini yıpratmaSagol canim
Canımmmm çok üzüldüm. Bizde seni heveslendirdik. Kusura bakma canim.Kocaman bir negatif ustune birde serum taktilar
Cnm üzme kendini herşey Allah'tan zamanı var demekki benim 5 senedir olmuyor ama yine şükür ediyorum zamanı var demekki diyorum kendimi böyle avutuyorumSagol canim
Haklısın cnm ne diyim Rabbim görsün versin bize evlatYa o kadar emek veriyorum ona yaniyorum millet ilk geceden hamile kaliyor biz ugrasiyoruz ugrasiyoruz olmuyor
neden olmasın gögüslerdeki damarlar belirgin oluyor boyle damar morlukları belirginlewsiyor gögüsler iyice sişip sertleşiyorBndé de var böle bi ağrı kasikta goGUS ucu sizliyo acaba hamilemiyim ki bnde umut kalmadi pek bata 4 gun
biliyorum cok zor canım amaTest yapmamakla da olmuyorki burda senelerce evlat hasreti çekenler var ve birak 2 günü 2 saate tahammül kalmıyor. Bende dün erken gebelik testi siparis ettim.
Cevremdeki herkes 2. Hamile yada 2. Doğurdu
Sabrım bazen okadar cok tükeniyorki bitti ya diyorum olmicak. Sonra kendi kendimi teselli edip duaya sıgınıyorum. Bigün elbette olcak ve o cift cizgiyi görücez
İyiyim simdi cok sukurHey Allahim bazen gercekten dayak yiyen doktorlarin bazilarinin hakettigini dusunuyorum. cok sinir bozucu. sen yine sakin olmaya calis..
Haklısın da işte oyalanmak icin bu foruma giriyoruz hobbyler edinmeye calisiyorumbiliyorum cok zor canım ama
oyalanaıcak seyler bulup dayanın
beyin sinyal göderiyor oldumu oldumu diye
daha ters tepiyor sanki