Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen negatif cikarsa yikilacam buyuk ihtimalle bu kadar gazla gidiyorum cakilmam insallah

çakılmadın merak etme geldi yavru kartaaaaallll:super::KK5:
hem ne yıkılıyosun bak ben bebek için dr gittim guatr cıktı beterin beteri var allah korusun bn yıkılmıom biraz agladım sonra bu da geçicek die kendimi motive ediyorum o bebekler buraya gelicek arkadaaasss :cool:

Maalesef bu ay yumurtlama gunlerini iskaladik... dun ve onceki gun yumurtam catladi sanirim agri ve akintidan anladigim kadariyla. Gerci bugun de hafif bir agri var. Esim is sebebiyle yoktu. Bat 2 ekim. Ilk defa bu kadar net hissettim yumurta klomenle buyumustu ve catlatma ignesi olmamistim. Hayirlisi diyorum...
Sende bendenmissin bu ay ovilasyonla takip ettim esim yanimda yoktu kismet degilmis gelecek ay insallah artik hamile varmi diye giriyorum ben yaaa

Sende bendenmissin bu ay ovilasyonla takip ettim esim yanimda yoktu kismet degilmis gelecek ay insallah artik hamile varmi diye giriyorum ben yaaa
Bende takip ettim ama bu ay bitürlü cift cizgiyi bulamadim koyu oldu ama control kadar degildi hemde 3-4 alakasiz günlerde şimdi noldu hic anlamadim ne batı mi bilmiyorum ne yumurtladigimi öyle bekliyorum:))

Bende takip ettim ama bu ay bitürlü cift cizgiyi bulamadim koyu oldu ama control kadar degildi hemde 3-4 alakasiz günlerde şimdi noldu hic anlamadim ne batı mi bilmiyorum ne yumurtladigimi öyle bekliyorum:))
Benim 10. Cu gun pik yapti 11. Ci gunde pik durumdaydi 12. Ci gun siliklesti pazar siliklesti yani cuma pik yapip pazar siliklesti ama benim esim pazartesi yanimdaydi o zaman denedim 1 kere bir gun ara verip yine yapcaktik ama ben enfeksiyonmu kaptim bi kasinti bende bi kasinti hic bir sey yapmam mumkun degildi eee zaten zamanida kacirmistim vajinal fitil kullaniyorum bende antibiyotik aldim malesef bebek hayalim kalmadi bu aya 2 gundur fitil kullaniyorum canim

Benim 10. Cu gun pik yapti 11. Ci gunde pik durumdaydi 12. Ci gun siliklesti pazar siliklesti yani cuma pik yapip pazar siliklesti ama benim esim pazartesi yanimdaydi o zaman denedim 1 kere bir gun ara verip yine yapcaktik ama ben enfeksiyonmu kaptim bi kasinti bende bi kasinti hic bir sey yapmam mumkun degildi eee zaten zamanida kacirmistim vajinal fitil kullaniyorum bende antibiyotik aldim malesef bebek hayalim kalmadi bu aya 2 gundur fitil kullaniyorum canim

geçmiş olsun kuzum allah sifa versin inşallah bi dhakine olucak

Hadi ya gecmis olsun bende idrar enfeksionu kaptım 2 hafta sürmüştü yumurtlama zamanına bitti sükür ama agir ilac kullandım onun üstine soguk algınlıgı oldum hala ilaç iciyorum bemde pek umutlu değilim iyi değerlendirdik aslinda günü bilemedigimizden 1 gün arayla denedik hep ama bu ilaclar ve 1bucuk yıl bekleyişden ötürü umut yok herzaman ki gibi

geçmiş olsun kuzum allah sifa versin inşallah bi dhakine olucak
Sagol bitanecim gelecek ay icin hazirlancam allahin izniyle bu aksam dilek tespihi yaptim rabbim insallah kabul eder tespihide balkona kibleye astim rabbim rabbim ya safi ismiyle sifa versin insallah hepimiz bebislerimize kavusalim ayyy bi rahatladi kalbim anlatamam allah var arkamizda o kimseye muhtac etmez bizi sabirliyim vercek biliyorum

X