- 12 Kasım 2009
- 5.760
- 4.813
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #4.901
işte buKizlar hepinize cok tesekkur ederim tekrar doktoruma gidecem bakalim o ne diyecek zaten ben bu ay tedaviye baslarken ilk ayda hemen hamile kalmayacagimi bilerek basladim ama icim nasil dolmussa demek hakim olamadim kendime
Aşılamaya henuz gecilmedi canim klomen ve catlatma ignesi kullandim bu ay 23 yasindayimişte bu
asılamada ilk ay cogunlukla olmaz
bu arada yasın kaç acaba
canım daha cokkkk gencsin neden bu kadar üzdün kendini lütfen yapmaAşılamaya henuz gecilmedi canim klomen ve catlatma ignesi kullandim bu ay 23 yasindayim
Aa hastami oldun cnm
Haklisin tabiki benim annemde 18 yasinda beni kucagina almis oda cok zorlanmis ama ilerde belki tahammulum kalmaz diye korkuyorum yani simdi gencken yapayim olsun istiyorum esimde inanilmaz istiyorinan tarifi mümkün degil o duyguyu elbet tadın anne olun dünyadaki en mükemmel sey
ama bir okadr da en zor sey anne olmak cok zor
aman üşüdümü aman o yedimi aman evladım ne yaptı aman üzüldümü
keske kızmasaydım o yesin herseyin en iyisi onun olsun
ve onu yetiştirmek bir sanat ve bu sanat dalı dünyadaki en zor sey ona sekil vermek onu yetiştirmek
bakmak bile demiyorum daha düşün bakamak en kolayı bence yedirmek içirmek emzirmek temel ihtiyacları giydirmek en kolyıııııı emin ol
Evet canim. maleseff..Aa hastami oldun cnm
yok yaa kalır inan kalıyorHaklisin tabiki benim annemde 18 yasinda beni kucagina almis oda cok zorlanmis ama ilerde belki tahammulum kalmaz diye korkuyorum yani simdi gencken yapayim olsun istiyorum esimde inanilmaz istiyor
Canım Allah tez zamanda saglikli bir evlat nasip etsin sana.Haklisin tabiki benim annemde 18 yasinda beni kucagina almis oda cok zorlanmis ama ilerde belki tahammulum kalmaz diye korkuyorum yani simdi gencken yapayim olsun istiyorum esimde inanilmaz istiyor
hakikaten bu doktorlar delirmis gecen ayda kan vermeye gitmistim ben doktor ne dese begenirsin hamilesiiiinnnn dedi bende havalara uctum hemen arkasindan desem yalan olur dedi insanlarin duygulariyla oynuyorlar tam o siradada bi deprem oldu 6 buyuklugunde odadan kacti korkudan eee dedim allahin sopasi yok:)))
Yok artik ya. Terbiyesiz. Keşke şikayet etseydinde insanlarin duygulariyla oynamak neymis gorseydi. Gerci Allah korkutmus ama anladiysa tabi.hakikaten bu doktorlar delirmis gecen ayda kan vermeye gitmistim ben doktor ne dese begenirsin hamilesiiiinnnn dedi bende havalara uctum hemen arkasindan desem yalan olur dedi insanlarin duygulariyla oynuyorlar tam o siradada bi deprem oldu 6 buyuklugunde odadan kacti korkudan eee dedim allahin sopasi yok:)))
Canim onumuzdeki aya insallah.
Erken oldun sanırım 17 şiydi dimiEvet canim. maleseff..
Olabilir blki cnm istersen kan vermeye git netleşsinKizlar benim bata 6 kaldı şimdi tuvalette peceteyle silinci hafif kahverengimsi gibi bisey geldi hatta eşime de gösterdim ben mi yanlış goruyorum diye o da dedi kahverengimsi gibi böyle yerleşmeyle mi ilgili acaba