Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılamaya henuz gecilmedi canim klomen ve catlatma ignesi kullandim bu ay 23 yasindayim
canım daha cokkkk gencsin neden bu kadar üzdün kendini lütfen yapma
ben 34 yasındayım su an 26 yasında evlendim
bebegime bir yıl sonra hamile kaldım kızım 7 yasında
daha önünde o kadar zaman varki sen sadece cok acele ettiğin için sabırsızlanıyorsn
ohooooo benim yasıma kadar daha 3 çocuk dogurursun sen rahatlıkla cok ciddi bir sıkıntında yokmus senin neden bu kadar kafana takıyorsun.bir relax ol allah askına cok cokkkkkk gencsin daha
ve bebegin olunca görürsun inan anne olmak cok zor dünyanın en güzel duygusu ama en stresli işi
hemen o yükü alma üstüne annelik sanat
bak simdi benim kızım hasta nezle oldu burnu akıyor evde ben işteyim
atesi var iştahsız
nasıl üzülüyorum bu kadrcık basit bir seyde bile okul acılıyor iyileşsin diye hastanweye öglen götürecek babası
surubunu içtimi aman ne yaptı diye kendime kızıyorum
sütünü içirseydim yok söyle yapsaydım yani sürekli kendimi sorguluyup kızıyorum
ki ben arastırmacı bir bayanım tecrübeliyim az cok kızıma cok iyi baktim herkes bilir
bu haldeyken kendimi sucluyorm annelik cok zor bir sorumluluk
her dönemi farklı ve zor bu sorumlulugun altına erken girme bence yasın cokkkkk küçük cok gencsin inan.ben herkese erken yapmayın diyorm benim annem abimi 18 yasında kucagına almış ama c ok yıprandı

inan tarifi mümkün degil o duyguyu elbet tadın anne olun dünyadaki en mükemmel sey
ama bir okadr da en zor sey anne olmak cok zor
aman üşüdümü aman o yedimi aman evladım ne yaptı aman üzüldümü
keske kızmasaydım o yesin herseyin en iyisi onun olsun
ve onu yetiştirmek bir sanat ve bu sanat dalı dünyadaki en zor sey ona sekil vermek onu yetiştirmek
bakmak bile demiyorum daha düşün bakamak en kolayı bence yedirmek içirmek emzirmek temel ihtiyacları giydirmek en kolyıııııı emin ol

Haklisin tabiki benim annemde 18 yasinda beni kucagina almis oda cok zorlanmis ama ilerde belki tahammulum kalmaz diye korkuyorum yani simdi gencken yapayim olsun istiyorum esimde inanilmaz istiyor

Haklisin tabiki benim annemde 18 yasinda beni kucagina almis oda cok zorlanmis ama ilerde belki tahammulum kalmaz diye korkuyorum yani simdi gencken yapayim olsun istiyorum esimde inanilmaz istiyor
yok yaa kalır inan kalıyor
tabi sen simdiden basla ikinizde istiyorsanız ama sakın acelede etme emin ol olucak allahın izniyle

bizim bir tanıdık 10 yıl bebek için ugrastı hormonlarda sıkıntı vardı
3. tüp bebek denemesiyle 2 çocugu oldu bir oglan bir kızı oldu
simdi 1.5 yasındalar
ama kadının o cocuklar oldu cok seviyor iliğileniyor ama o yasma sevince pek kalmadı sanki
annede babada yılgın vaziyette

Canım Allah tez zamanda saglikli bir evlat nasip etsin sana.
Bende 34 yasindayim. Gerci ben 30 yasinda evlendim ama ona ragmen acele etmedim. 1 senedir ugrasiyoruz ve daha en başta 2 tane dusugum oldu. Simdi sadece saglikli bir bebek istiyorum o kadar. Acelede etmiyorum.
Bazen çok istedigimiz şey bizim sınavımız olurmuş.
Bunu duydugumdan beri üzülmeyi biraktım.
Allah hayırlısını versin hepimize.

hakikaten bu doktorlar delirmis gecen ayda kan vermeye gitmistim ben doktor ne dese begenirsin hamilesiiiinnnn dedi bende havalara uctum hemen arkasindan desem yalan olur dedi insanlarin duygulariyla oynuyorlar tam o siradada bi deprem oldu 6 buyuklugunde odadan kacti korkudan eee dedim allahin sopasi yok:)))

Çok özür diliyorum ama ohaaaaa artık. Keyif mi alıyor bunu yaparken insallah bir daha karşılaşmazsın böyle dengesizlerle. En iyisi aile hekimi sanirim, kanını ver, öğleden sonra netten kendin gör.

haklisin cnm ya boyle yapicaklarsa doktor olmasinlar ya brak kavgalarda bundan cikio iste

Yok artik ya. Terbiyesiz. Keşke şikayet etseydinde insanlarin duygulariyla oynamak neymis gorseydi. Gerci Allah korkutmus ama anladiysa tabi.

Kizlar pazartesi progesteron testi vericem
Bu ay bence ben yumurtlamadım.
Bu test sanirim bunu belirliyor
Adetin 21.-23 günleri arasi diyor .
Bu testi hic yaptırmadım yumurta takibide hic yaptirmadim belki problemim yumurtadadir. Hep alttan muaynele bakılıp iyi denildi. Yumurtalama günü dışında gittigim zamanlarda.

Kizlar benim bata 6 kaldı şimdi tuvalette peceteyle silinci hafif kahverengimsi gibi bisey geldi hatta eşime de gösterdim ben mi yanlış goruyorum diye o da dedi kahverengimsi gibi böyle yerleşmeyle mi ilgili acaba

Kizlar benim bata 6 kaldı şimdi tuvalette peceteyle silinci hafif kahverengimsi gibi bisey geldi hatta eşime de gösterdim ben mi yanlış goruyorum diye o da dedi kahverengimsi gibi böyle yerleşmeyle mi ilgili acaba
Olabilir blki cnm istersen kan vermeye git netleşsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…