- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.390
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Aynen ya çoğu 20 sinden snra sanki baya kişi olduk bu topikte yakında şenlenmeye başlar
Ay heyecan yapıyorum kalabalık oldukça. Bak yine stres yaptım şimdiOfff hiç kimseden ses çıkmıyor bi bebiş haberi gelse de sevinseksadece 2 bebişimiz vaaaarrr inşallah daha da artar da rekor kırarız
Eğer 2 yada 1 günün varsa yap cnm ama daha çoksa yapma hayâl kırıklığına uğrarsn boşu boşunaAyy kızlar bende çok heyecan içindeyimm :) Sizce bat gelmeden test yapmak mantıklı mı
Valla bnde gcen aydan 2 test var yprım herhlde ama regliye 2 gün varken falan ztn yoksa illaki öğrenicez regli olunca o yüzden negatif grünce moralimi bozmamAyy kızlar bende çok heyecan içindeyimm :) Sizce bat gelmeden test yapmak mantıklı mı
Umudunukaybetme canım bel ağrısı olup hamile kalan tanıdıklarım varBnm bat yarın ümidimde yok klomen flan kullandim ama bugun bel agrim var sanki olmicak yine
Moral bozmak yok eylül uğurlu gelir inşallah canım2 gün gecikmeli kırmızıları gördüm hayaller yine Eylül e kaldı
Amin canım inşallahMoral bozmak yok eylül uğurlu gelir inşallah canım
Bende 3 gün erkenden gördüm cnm eylülde artık inşallah2 gün gecikmeli kırmızıları gördüm hayaller yine Eylül e kaldı
Aynen ben onu bi soruyum canim ins hamisizdir hakkimizda hayirlisi bakalim:)ben geçen hamileliğimde de çok belirti hissetmemiştim canım ama bu ay sadece bir kaç gün ufak ufak kasıkta batmalar oldu , bir gün de bel ağrım oldu ama denemeye devam bakalım , o yüzden seninki de hiç belli olmaz olumsuz düşünme,inşallah ikimizde hemişizdirama sen kistler için inofolic combiyi doktoruna şiddetle sormanı tavsiye ederim
Bencede haklısın canım kesinlikle bünye meselesi bazı seylerKızlar benim iki hamileliğmdede hiç belirti olmadı gerçi hiç kendimi dinlemedim belki oldu haberim yok bünyeden bünyeye değişiyor bence çogu kişi en erken belirti adet gecikmesi diyo o yüzden belirti yok diye umudunuzu kırıp stres yapmayın
Inşallah canım düzenli oluyor derken iyice şaştı günler nasip eylule artikBende 3 gün erkenden gördüm cnm eylülde artık inşallah