Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah adetten 1 gün önce kan testi verdim 0.100 çıktı herkez yükselmez adet olursun diyolar bugün adetin 29.günü ben geçen 27.günü hastalanmıştim.Bu ay 2 gün geçti inşallah vardr kızlar umuda kapılmak istemiyorum çünkü sonra hayâl kırıklarıni toplamak bana düşüyor bu ay çok dua ettim hatta rabbime bu imtihanı bana verdiği için şükrettim çünkü eğer bu imtihan olmasaydı ben 41 gun kuran okumazdım 41 gun namaz kılmazdım 10.000 rabbi hebli minessalihin çekmezdim ve her gün kendimi unutup başkalarının çocukları olsun diye tesbih cekmezdim öyle şanslıyım ki bu imtihan sayesinde 1 ayım dua ve ibadetle geçti rabbim den gelene çok şükür 1 senedir yolunu bekliyoruz meleğimin ınsllh bunların hürmetine bi sürpriz gelir bu ay:KK61:
masallah ne guzel dualar rabbim insallah sevindirir seni dualarinin karsiligini en kisa zamanda alirsin insallah:dua::KK15: canim

İnşallah adetten 1 gün önce kan testi verdim 0.100 çıktı herkez yükselmez adet olursun diyolar bugün adetin 29.günü ben geçen 27.günü hastalanmıştim.Bu ay 2 gün geçti inşallah vardr kızlar umuda kapılmak istemiyorum çünkü sonra hayâl kırıklarıni toplamak bana düşüyor bu ay çok dua ettim hatta rabbime bu imtihanı bana verdiği için şükrettim çünkü eğer bu imtihan olmasaydı ben 41 gun kuran okumazdım 41 gun namaz kılmazdım 10.000 rabbi hebli minessalihin çekmezdim ve her gün kendimi unutup başkalarının çocukları olsun diye tesbih cekmezdim öyle şanslıyım ki bu imtihan sayesinde 1 ayım dua ve ibadetle geçti rabbim den gelene çok şükür 1 senedir yolunu bekliyoruz meleğimin ınsllh bunların hürmetine bi sürpriz gelir bu ay:KK61:
Allah yüreğinden gecenin en güzelini versin canım tüm dileklerin dualarım ibadetlerin kabul olsun kucağına bir melek konsun inşallah canım benim

Canımcım bat'larımız aynı tarih :) ben de senin gibi heyecanla bekliyorum,dün iki tane test aldım bir tanesini önceden yaparım dayanamam diye :) sen kistler için inofolic combi kullandın mı ? bak benim de ufak kistlerim vardı ve doktorum kolay yumurtlama olması için bu folik asidi verdi istersen bir araştır
Valla canim benim kist icin birsey kullanmadim ama sanki ben bu aydan umutlu degilim hicbir belirti yok gogus hassasiyeti falan hic yok olmayacak gibi :KK12: sen insallah kalirsin canim:KK25:

Valla canim benim kist icin birsey kullanmadim ama sanki ben bu aydan umutlu degilim hicbir belirti yok gogus hassasiyeti falan hic yok olmayacak gibi :KK12: sen insallah kalirsin canim:KK25:
ben geçen hamileliğimde de çok belirti hissetmemiştim canım ama bu ay sadece bir kaç gün ufak ufak kasıkta batmalar oldu , bir gün de bel ağrım oldu ama denemeye devam bakalım , o yüzden seninki de hiç belli olmaz olumsuz düşünme,inşallah ikimizde hemişizdir :KK200: ama sen kistler için inofolic combiyi doktoruna şiddetle sormanı tavsiye ederim

Allah kalbine göre versin,cuma gününün hürmetine çok bekletmesin en hayırlısını nasip etsin inşallah:dua:

Seni listeye eklemişim zaten görmedin galiba benim 2 günüm geçiyor ya çarşamba günü yada perşembe günü olmam lazımdı olmadım ama belirtileri var adet belirtisi de umarım yanılıyorumdur
Zaten hamilelik ve adet belirtileri nerdeyse aynı..ben kızımda hep adet oldum diye lavaboya gidiyordum adete 5gün vardı 4gün kala test yaptim öğrendim hamile oldugumu

X