- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Hoş geldin aramıza canım rabbim gonlunuzdekini versin inşallahBende geldimmm bat 21ağustos inşallah herkez hamiştir ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin aramıza canım rabbim gonlunuzdekini versin inşallahBende geldimmm bat 21ağustos inşallah herkez hamiştir ...
masallah ne guzel dualar rabbim insallah sevindirir seni dualarinin karsiligini en kisa zamanda alirsin insallah canimİnşallah adetten 1 gün önce kan testi verdim 0.100 çıktı herkez yükselmez adet olursun diyolar bugün adetin 29.günü ben geçen 27.günü hastalanmıştim.Bu ay 2 gün geçti inşallah vardr kızlar umuda kapılmak istemiyorum çünkü sonra hayâl kırıklarıni toplamak bana düşüyor bu ay çok dua ettim hatta rabbime bu imtihanı bana verdiği için şükrettim çünkü eğer bu imtihan olmasaydı ben 41 gun kuran okumazdım 41 gun namaz kılmazdım 10.000 rabbi hebli minessalihin çekmezdim ve her gün kendimi unutup başkalarının çocukları olsun diye tesbih cekmezdim öyle şanslıyım ki bu imtihan sayesinde 1 ayım dua ve ibadetle geçti rabbim den gelene çok şükür 1 senedir yolunu bekliyoruz meleğimin ınsllh bunların hürmetine bi sürpriz gelir bu ay
Allah razı olsun sagol bitanem inşallah bizim gibi evlat hasreti ile yanan herkez o müjdeyi alırmasallah ne guzel dualar rabbim insallah sevindirir seni dualarinin karsiligini en kisa zamanda alirsin insallah canim
Allah yüreğinden gecenin en güzelini versin canım tüm dileklerin dualarım ibadetlerin kabul olsun kucağına bir melek konsun inşallah canım benimİnşallah adetten 1 gün önce kan testi verdim 0.100 çıktı herkez yükselmez adet olursun diyolar bugün adetin 29.günü ben geçen 27.günü hastalanmıştim.Bu ay 2 gün geçti inşallah vardr kızlar umuda kapılmak istemiyorum çünkü sonra hayâl kırıklarıni toplamak bana düşüyor bu ay çok dua ettim hatta rabbime bu imtihanı bana verdiği için şükrettim çünkü eğer bu imtihan olmasaydı ben 41 gun kuran okumazdım 41 gun namaz kılmazdım 10.000 rabbi hebli minessalihin çekmezdim ve her gün kendimi unutup başkalarının çocukları olsun diye tesbih cekmezdim öyle şanslıyım ki bu imtihan sayesinde 1 ayım dua ve ibadetle geçti rabbim den gelene çok şükür 1 senedir yolunu bekliyoruz meleğimin ınsllh bunların hürmetine bi sürpriz gelir bu ay
Bi kaç gün geçsin acele etme canımUfff olmadım test yapmamak için kendimi zor tutuyorum zaten
insallah canimsin insallahhhAllah razı olsun sagol bitanem inşallah bizim gibi evlat hasreti ile yanan herkez o müjdeyi alır
İnşallah canım benim inşallah allah gönlüne göre versin evinjw şenlensin inşallah kaç gün geçti batAllah razı olsun sagol bitanem inşallah bizim gibi evlat hasreti ile yanan herkez o müjdeyi alır
Eklendin canm
Valla canim benim kist icin birsey kullanmadim ama sanki ben bu aydan umutlu degilim hicbir belirti yok gogus hassasiyeti falan hic yok olmayacak gibi sen insallah kalirsin canimCanımcım bat'larımız aynı tarih :) ben de senin gibi heyecanla bekliyorum,dün iki tane test aldım bir tanesini önceden yaparım dayanamam diye :) sen kistler için inofolic combi kullandın mı ? bak benim de ufak kistlerim vardı ve doktorum kolay yumurtlama olması için bu folik asidi verdi istersen bir araştır
Bende bende beni de ekler misin?Eklendin canm
ben geçen hamileliğimde de çok belirti hissetmemiştim canım ama bu ay sadece bir kaç gün ufak ufak kasıkta batmalar oldu , bir gün de bel ağrım oldu ama denemeye devam bakalım , o yüzden seninki de hiç belli olmaz olumsuz düşünme,inşallah ikimizde hemişizdir ama sen kistler için inofolic combiyi doktoruna şiddetle sormanı tavsiye ederimValla canim benim kist icin birsey kullanmadim ama sanki ben bu aydan umutlu degilim hicbir belirti yok gogus hassasiyeti falan hic yok olmayacak gibi sen insallah kalirsin canim
Allah kalbine göre versin,cuma gününün hürmetine çok bekletmesin en hayırlısını nasip etsin inşallahİnşallah adetten 1 gün önce kan testi verdim 0.100 çıktı herkez yükselmez adet olursun diyolar bugün adetin 29.günü ben geçen 27.günü hastalanmıştim.Bu ay 2 gün geçti inşallah vardr kızlar umuda kapılmak istemiyorum çünkü sonra hayâl kırıklarıni toplamak bana düşüyor bu ay çok dua ettim hatta rabbime bu imtihanı bana verdiği için şükrettim çünkü eğer bu imtihan olmasaydı ben 41 gun kuran okumazdım 41 gun namaz kılmazdım 10.000 rabbi hebli minessalihin çekmezdim ve her gün kendimi unutup başkalarının çocukları olsun diye tesbih cekmezdim öyle şanslıyım ki bu imtihan sayesinde 1 ayım dua ve ibadetle geçti rabbim den gelene çok şükür 1 senedir yolunu bekliyoruz meleğimin ınsllh bunların hürmetine bi sürpriz gelir bu ay
Çok sağol güzel dileklerin için cnm allah razı olsun aynısı senin için de olsun inşallahAllah yüreğinden gecenin en güzelini versin canım tüm dileklerin dualarım ibadetlerin kabul olsun kucağına bir melek konsun inşallah canım benim
Benim bir meleğim var ona bir kardeş istiyoruz teşekkür ederim inşallah kızıma bir kardeş arkadaş olur..Çok sağol güzel dileklerin için cnm allah razı olsun aynısı senin için de olsun inşallah
İnşallah aminn cnm bat ne zaman senin?Benim bir meleğim var ona bir kardeş istiyoruz teşekkür ederim inşallah kızıma bir kardeş arkadaş olur..
İnşallah aminn cnm bat ne zaman senin?
Günaydın kızlarrr . Bat ı yakın olan yok galiba zaman geçsede güne bebiş haberleriyle uyansak
Seni listeye eklemişim zaten görmedin galiba benim 2 günüm geçiyor ya çarşamba günü yada perşembe günü olmam lazımdı olmadım ama belirtileri var adet belirtisi de umarım yanılıyorumdurBat 21ağustos tatlım senin ki??ama geçmiyo günler çok meraklıyım yaa
Zaten hamilelik ve adet belirtileri nerdeyse aynı..ben kızımda hep adet oldum diye lavaboya gidiyordum adete 5gün vardı 4gün kala test yaptim öğrendim hamile oldugumuSeni listeye eklemişim zaten görmedin galiba benim 2 günüm geçiyor ya çarşamba günü yada perşembe günü olmam lazımdı olmadım ama belirtileri var adet belirtisi de umarım yanılıyorumdur