- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
AynenKızlar 2 hamilemiz 2 adetlimiz var baia baş gdiyo resmen hemen birilerinin hamiş olması lazımmm
Canm sende gelen giden yok hala acaba geç döllenmemi oldu o yüzden mi kanda çıkmadı ki
Evet ya kafayı yicem adet olmadım ağrı fln da yok sadece göğüs uçlarında ağrı var çok fena bide kabizlik ve halsizlik var test yapmayı düşünüyorum ama bi arkadaşım 3 gün beklememi söyledi onunki de adet günü gitmiş 0.100 çıkmış doktor 5 gün sonra gel söktürücü vereyim demiş oda gitmemiş 10 gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş gerçi bnde böyle şans ne gezerCanm sende gelen giden yok hala acaba geç döllenmemi oldu o yüzden mi kanda çıkmadı ki
İnşallh cnm kırmızılar glene kdr bklmye devam et bbnde bazı topiklerde grmştüm öyle hatta bi tanesinin testte çıkıyo kan veriyo yok diyolar aradan on gün gciyo hala adet olmamış ara ara da trdt yapıyo çift çzgi grüyo kan verdgi yerde hta olmuş galibaEvet ya kafayı yicem adet olmadım ağrı fln da yok sadece göğüs uçlarında ağrı var çok fena bide kabizlik ve halsizlik var test yapmayı düşünüyorum ama bi arkadaşım 3 gün beklememi söyledi onunki de adet günü gitmiş 0.100 çıkmış doktor 5 gün sonra gel söktürücü vereyim demiş oda gitmemiş 10 gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş gerçi bnde böyle şans ne gezerama inşallah şans bu defa bana gülmüştür Die düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur
Canın sagolsun ümit yitirmek yok arkadasım2 gün gecikmeli kırmızıları gördüm hayaller yine Eylül e kaldı
Aynen bklmesi çok kötü ya bn ovu testi yptım adet btti gün aşırı ilişki ypıyoduk ztn yumurtlmadan bi gün önce ve bi gün snra ilişki oldu ama brakmicam dzenli ilişkiye devammuhtemel yumurtlama günümden bir gün öncesini, o günü ve sonrasını değerlendirdik. inş tutmuştur. ne acayip bir heyecanmış ya =)
Güzel hberler senden gelsin kuzum ya bat bya yakın senin bi test yap da topik şenlensinKızlar bugun alçımdan kurtuldum, kan vermedim ama hem bat a 2 gün var acele etmek istemedim cok tırsıyorum kızlar, hadi güzel haberler verinde biraz keyfimiz yerine gelsinKeske kahvemizi cayımızı icerken yan yana beklesek böylesi olmuyor :)
Benim yumurtlamam adete yakın oldu ondan yapmıyorum yoksa 40 kez yapmıstım galiba :)Güzel hberler senden gelsin kuzum ya bat bya yakın senin bi test yap da topik şenlensindediğine katılıyrum en yakın arkadaşımıza anlatsak da bi saat snra sıkılıyor bizi en iyi biz anlıyoruz
Ben haber veremiyorum benim daha çooooook var ama geç olsun da güç olmasın demişler ben bi ay sonra öğrenmeye razıyım suanKızlar 2 hamilemiz 2 adetlimiz var baia baş gdiyo resmen hemen birilerinin hamiş olması lazımmm
Sorma okuyacak sayfa kalmadı resmen adetinin kaçıncı günü oldu yumurtlamanBenim yumurtlamam adete yakın oldu ondan yapmıyorum yoksa 40 kez yapmıstım galiba :)
Evet insan yanındakine anlatamıyor ben geceleri burda geziyorum hep yazılanları okuyorum tekrar tekrar :)
Son 11 gün daha bgün çatlattım yumoşuBen haber veremiyorum benim daha çooooook var ama geç olsun da güç olmasın demişler ben bi ay sonra öğrenmeye razıyım suan
Ayy canım senle yakınız hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah Rabbim güzel haberler duymayı nasip etsin aminnnSon 11 gün daha bgün çatlattım yumoşu
Amin canım inşallh hepimiz duyarz soğan suyuda içiyodun sen kaçıncı günün bgünAyy canım senle yakınız hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah Rabbim güzel haberler duymayı nasip etsin aminnn
Aynen bklmesi çok kötü ya bn ovu testi yptım adet btti gün aşırı ilişki ypıyoduk ztn yumurtlmadan bi gün önce ve bi gün snra ilişki oldu ama brakmicam dzenli ilişkiye devam
19. gün canım, döngüm 28 günde bir yani yumurtlayalı daha 1 hafta oldu daha, günüm gecse bile normal galiba da hic gecmezdi normalde günümSorma okuyacak sayfa kalmadı resmen adetinin kaçıncı günü oldu yumurtlaman
Al benden de o kadarşans işi artık ne zaman tutarsa...gebelik şansının düşük olduğu günleri bile değerlendireceğim
Aa evet canm bya geç yumurtlamışsın bnm de 28 günde bir reglim gçen ay 14. Günde yumurtlamıştım bu ay 16 günde bncede çıkmayabilir sen reglin geçince test yapmaya başla inşallah çift çizgiyi grmk nasip olur19. gün canım, döngüm 28 günde bir yani yumurtlayalı daha 1 hafta oldu daha, günüm gecse bile normal galiba da hic gecmezdi normalde günüm
Umudunukaybetme canım bel ağrısı olup hamile kalan tanıdıklarım var