Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa evet canm bya geç yumurtlamışsın bnm de 28 günde bir reglim gçen ay 14. Günde yumurtlamıştım bu ay 16 günde bncede çıkmayabilir sen reglin geçince test yapmaya başla inşallah çift çizgiyi grmk nasip olur:dua:
İnşallah canım. Evet tavuk gibi yumurtluyoruz valla kocam öyle diyor sen tavuk musun diyor :) geç olsun da güç olmasın, cok heycan yaptım son 2 gün. Kanda cıkar dedi doktorum suan ama bunu kaldıramayabiliirim en iyisi beklemek :KK43: senin de son 10 sabır sabır sabır

İnşallah canım. Evet tavuk gibi yumurtluyoruz valla kocam öyle diyor sen tavuk musun diyor :) geç olsun da güç olmasın, cok heycan yaptım son 2 gün. Kanda cıkar dedi doktorum suan ama bunu kaldıramayabiliirim en iyisi beklemek :KK43: senin de son 10 sabır sabır sabır

Keşke tavuk olsaydik en azindan gidaklayinca anlardik yumurtladigimizi :dondurma:

Aynen canım bnde dün dolanıyorum evdr gıt gıt gıdak yumurtam sıcaakk dye eşim gül gül öldü :KK70::rolleyes:inşallh bze güzel hber vericeksin bat gnü bi test yapsan mı ki :confused:

Senin icin bi kan veririm tabisi pazar günü, ayıpsın. Sonuc negatifse beraber aglanırız burda nasılsa :)
Valla bnde pazartesi kan vericem kızlar eğer gebeysem size sözüm olsun bu listede ismi yazan herkeze tek tek 100.defa "rabbi hebli minessalihin) çekicem. Anlamı (rabbim bize katından salih evlatlar nasip eyle) aramızda kimin duasının kabul oluncagini bilemeyiz öyle değil mi

Senin icin bi kan veririm tabisi pazar günü, ayıpsın. Sonuc negatifse beraber aglanırız burda nasılsa :)
Nefatif yok tüm nefatifleri uzaklaştırıyoruz kendimizden :spor:şakası bir yana inat edin kızlar ya tamam bnm dha 3. Denemem ama hiç regli olduğumda modumu düşürmedim hep bu ay olucak dye yola çıktım kiiii bnce bu ay olucak :KK70:

Valla bnde pazartesi kan vericem kızlar eğer gebeysem size sözüm olsun bu listede ismi yazan herkeze tek tek 100.defa "rabbi hebli minessalihin) çekicem. Anlamı (rabbim bize katından salih evlatlar nasip eyle) aramızda kimin duasının kabul oluncagini bilemeyiz öyle değil mi
Canım Allah razı olsun, inşallah güzel haberler verirsin. Hem hamişlerin duası daha cabuk kabul olurmus. Amiiin amiiin amiiiiinnn bende pazar yapcam eger cıkarsa o gün mevlüt okutturacaktım hepinizi tek tek dualara alcam, cıkmasa bile bebegim yine alcam dualarla yasıyoruz ❤️

Sağol canım benim inşallah tüm dualarımız kabul olur:dua::dua:

Arkadaşlar ya böyle hafif karnım ağrıyo kasıklarımda çok hafif sızı var, adetime 7gün var, korkuyorum gene adet olacam diye :dua:bugün ovülasyon testi yaptım negatif, ovülasyon testi ile hamilelik varsa erken gösterebiliyomuş duydunuz mu hiç bunu

Arkadaşlar ya böyle hafif karnım ağrıyo kasıklarımda çok hafif sızı var, adetime 7gün var, korkuyorum gene adet olacam diye :dua:bugün ovülasyon testi yaptım negatif, ovülasyon testi ile hamilelik varsa erken gösterebiliyomuş duydunuz mu hiç bunu
Benim adetten 1 hafta önce başladı ağrılarım canim adet agrisinin hafifletilmis şekli gibi kasiklarima agrilar saplaniyordu hala da öyle. Ben adetten 2 gün once test yaptim cift cizgiyi gördüm. Ama ovulasyon testini bilmiyorum hic kullanmadim

Duydum ama denemedim. Test korkum var pazar günü bat, olmazsam kan vericem bi kere gircem bu strese
Kızlar bugün sonunda lan testi yaptim ve hamileliği resmilestirdim. Beta hcg 1693 çıktı. Simdi sirada kese gorme bekleyişi ve kalp atışı stresi var. Allahim hepinize tez vakitte nasip etsin insallah.
Rabbim kucagına da almayı nasip etsin canım bize de dua et. Belirtilerini de paylasırsan sevinirim :)

X