Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnanamıyorum hala betaya baktırmam lazım knda yoksa hla inanamıcam bitanem elim ayagım titriyo
Var askim var sen merak etme hayırlı olsun aynı benimde böyle çıkmıştı hatta yok diye üzülmüştüm 32 çıkmıştı betam doktor çok küçük bir gebelik demişti seninki de öyledir eminim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı da bizlere hamiş emojini koydum bileeeee

Eger varsa siz onun manevi teyzelerisiniz, ve biz teyzelerimizinde anne olması icin bolca dua ederiz Canımmm cok heycanlıyım daha eşime söylemdm hastanede annemle bekliyoruz gözüm saatte nasıl bi heyecan bu Rabbime bunu bile yasattıgı icin sükürler olsun

Evet canm öncelikle rabbime sana bu anı yaşattığı için binlerce şükür inşallah darısı da bizlere o saatin nasıl zor geçtiğini en iyi ben bilirim az beklemedim hastanelerde

canim benide ekle lutfen bat 18 eylul beklemedeyim kasiklarimda 5 gundur ozellikle geceleri batma agri oluo hafif hafif bulantilarr bide su gbi akinti ara ara ve testi nezaman yapmaliyim

Tmm bitanem de neden öyle düşünüyorsun ki ne umutsuz vakalar gördüm şuan çocukları var ve senin de olucak ama önce olacağına sen inanmalısın çünkü inanmak başarmanın yarısıdır
Canim başlarda hep umutluydum ama gerçekten artik umudum kalmadı 1 sene olacak 10.ayda sadece adet tarihimi bekliyorum önceden heyecandan 10 gun önceden test yapmaya başlıyordum gerçekten artik olmayacak galiba : (

Canim başlarda hep umutluydum ama gerçekten artik umudum kalmadı 1 sene olacak 10.ayda sadece adet tarihimi bekliyorum önceden heyecandan 10 gun önceden test yapmaya başlıyordum gerçekten artik olmayacak galiba : (
Bende 1 sene 1 ay oldu evleneli çocuğum yok ama umutsuzum diye hiç düşünmedim çünkü ben rabbime ve yaptığım dualara güveniyorum bugün değilse bile muhakkak bi gün olucak inanıyorum sende inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…