- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #4.121
Var askim var sen merak etme hayırlı olsun aynı benimde böyle çıkmıştı hatta yok diye üzülmüştüm 32 çıkmıştı betam doktor çok küçük bir gebelik demişti seninki de öyledir eminim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı da bizlere hamiş emojini koydum bileeeeeİnanamıyorum hala betaya baktırmam lazım knda yoksa hla inanamıcam bitanem elim ayagım titriyo
Yaaa demiştin sen de inanmamıstım ya :)))Ya kızımm çıldırıcam şimdiiben şokk ay hadi bakalım geldi bebişimiz öok mutlu oldum yaa
Eger varsa siz onun manevi teyzelerisiniz, ve biz teyzelerimizinde anne olması icin bolca dua ederizVar askim var sen merak etme hayırlı olsun aynı benimde böyle çıkmıştı hatta yok diye üzülmüştüm 32 çıkmıştı betam doktor çok küçük bir gebelik demişti seninki de öyledir eminim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı da bizlere hamiş emojini koydum bileeeee
Evet canm öncelikle rabbime sana bu anı yaşattığı için binlerce şükür inşallah darısı da bizlere o saatin nasıl zor geçtiğini en iyi ben bilirim az beklemedim hastanelerdeEger varsa siz onun manevi teyzelerisiniz, ve biz teyzelerimizinde anne olması icin bolca dua ederizCanımmm cok heycanlıyım daha eşime söylemdm hastanede annemle bekliyoruz gözüm saatte nasıl bi heyecan bu Rabbime bunu bile yasattıgı icin sükürler olsun
Tmm bitanem de neden öyle düşünüyorsun ki ne umutsuz vakalar gördüm şuan çocukları var ve senin de olucak ama önce olacağına sen inanmalısın çünkü inanmak başarmanın yarısıdır
Bizler hepimiz umutsuz vakalariz Rabbim inş en kısa zamanda bizlerede çift çizgiyi görmeyi nasip eder
Bende aylarca umutsuz vakaydım, inanır mısın kan cıkana kadar da inanmıcam. Lütfen yine de sen umudunu yitirme. Verende Allah vermeyen deBizler hepimiz umutsuz vakalariz Rabbim inş en kısa zamanda bizlerede çift çizgiyi görmeyi nasip eder
Ben dedim olcak bu iş diyee inanınca oluyor valla oh çok şükür şu kan sonucunda bi çıksın maşallah erken çıktı bide seninkiYaaa demiştin sen de inanmamıstım ya :)))
Bnce sende hamişsin kızz kesin yükselcek o değerEvet canm öncelikle rabbime sana bu anı yaşattığı için binlerce şükür inşallah darısı da bizlere o saatin nasıl zor geçtiğini en iyi ben bilirim az beklemedim hastanelerde
Cnm artık inancım kalmadı 5 senedir hep negatif gormektenBende aylarca umutsuz vakaydım, inanır mısın kan cıkana kadar da inanmıcam. Lütfen yine de sen umudunu yitirme. Verende Allah vermeyen de
Canim başlarda hep umutluydum ama gerçekten artik umudum kalmadı 1 sene olacak 10.ayda sadece adet tarihimi bekliyorum önceden heyecandan 10 gun önceden test yapmaya başlıyordum gerçekten artik olmayacak galiba : (Tmm bitanem de neden öyle düşünüyorsun ki ne umutsuz vakalar gördüm şuan çocukları var ve senin de olucak ama önce olacağına sen inanmalısın çünkü inanmak başarmanın yarısıdır
Hayırlısı olsun canim insallah bazen vazgeçiyorum bazen cok istiyorumBizler hepimiz umutsuz vakalariz Rabbim inş en kısa zamanda bizlerede çift çizgiyi görmeyi nasip eder
İnşallah canım umarım öyle olur öyle çok istiyorum ki inşallah olurBnce sende hamişsin kızz kesin yükselcek o değer
Bende 1 sene 1 ay oldu evleneli çocuğum yok ama umutsuzum diye hiç düşünmedim çünkü ben rabbime ve yaptığım dualara güveniyorum bugün değilse bile muhakkak bi gün olucak inanıyorum sende inanCanim başlarda hep umutluydum ama gerçekten artik umudum kalmadı 1 sene olacak 10.ayda sadece adet tarihimi bekliyorum önceden heyecandan 10 gun önceden test yapmaya başlıyordum gerçekten artik olmayacak galiba : (
Cnm bence sen hamiş kalicaksin inancını yitirme benim gibi değilsin benim 5 senedir olmuyoHayırlısı olsun canim insallah bazen vazgeçiyorum bazen cok istiyorum
Değerim 21 bata 2.5 gün var zaten :) iki gün sonra yine gel dedi enfeksiyon varmıs bide ilc verdi içsem ni kızlar?Ben dedim olcak bu iş diyee inanınca oluyor valla oh çok şükür şu kan sonucunda bi çıksın maşallah erken çıktı bide seninki
Bence icme tam tutunma zamani bol bol su ic hayirli ugurlu olsun Allah kucagina sag saglim almayi nasip etsin canimDeğerim 21 bata 2.5 gün var zaten :) iki gün sonra yine gel dedi enfeksiyon varmıs bide ilc verdi içsem ni kızlar?