Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar yazışmaları okudum baştan beri bu topik uğurlu gelmiş :anneadayı:herkese darısı biz bekleyenlerin başına inşallahhhh:KK200: benim de bat 21 eylül sayılı günlerim kaldı heyecanlıyım:KK17:4 yıllık evliyiz 1 yıldır korunmuyoruz 2 aşılama oldum sonuç alamadık hsg spermiogram hiçbirinde sorun yok hayırlı olan vakitte Bebişimizi bekliyoruz :dua: Herkesin gönlünce olsun. Gelişmeleri yazarım ben de inş olumlu olur bu sefer

Selam kızlar yazışmaları okudum baştan beri bu topik uğurlu gelmiş :anneadayı:herkese darısı biz bekleyenlerin başına inşallahhhh:KK200: benim de bat 21 eylül sayılı günlerim kaldı heyecanlıyım:KK17:4 yıllık evliyiz 1 yıldır korunmuyoruz 2 aşılama oldum sonuç alamadık hsg spermiogram hiçbirinde sorun yok hayırlı olan vakitte Bebişimizi bekliyoruz :dua: Herkesin gönlünce olsun. Gelişmeleri yazarım ben de inş olumlu olur bu sefer
Evet en fazla hamişi olan topik bu sanırım uğurlu hakketten bi sahibine uğuru yok :KK70:listeye eklenmek ister misin

Olur canım isterim vaktin varsa senin de testini gördüm silik çizgi belliydi inşallah hamilesindir canımm umutsuz olma hiç:)

Kızlar testim bu

Eklentiler

• IMG_0380.JPG
    IMG_0380.JPG
    50,6 KB · Görüntüleme: 88
X