- 8 Ağustos 2017
- 344
- 485
- 40
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.881
Bende gördüm çok silik evet ama çizgi var çok sevindim allahım kimsenin kucagini boş bırakmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım cok erken, bat ı bekle lütfen. Evet zor benim icin de beklemek zor ama böyle yıpranmaktansa beklemek iyidirCnm dun aksam da kanda baktirdim 0.2 cikti 18.gun yumurtladiysam 25.gun kan bakildi negatif kana da mi erkendi acaba
Beklicez mecbur cnm hayirlisi olsun hepimiz icin insaallahCanım cok erken, bat ı bekle lütfen. Evet zor benim icin de beklemek zor ama böyle yıpranmaktansa beklemek iyidir
Canım cok erken, bat ı bekle lütfen. Evet zor benim icin de beklemek zor ama böyle yıpranmaktansa beklemek iyidir
Benim 5 gün varken pozitifti ovülasyon ama daha bat gelmedi gebelik testi de yapmadım, eger hamileysem dogru ovülasyon testi :)Kizlar adetten kac gun once ovulasyon testi hamile oldugunuzu gosterdi, cunku benim bat 18 eylul evde simdilik sadece ovulasyon testim var, merak icin yapmak istiyorum ne zaman yapsam acaba
Yok bitanem elimde hic test yokki, eczaneden alcaktım ovülasyon cok pahalıydı mecburen bat bekliyorum. Elimde test olsa ovülasyon yapardım. Geceden beri karnım agrıyor ama. Ben bu ay ailemle cok büyük kavga ettim sinir krizine girdim falan tutar mı bilmiyorum gerci.kuzu sen o günden sonra bi dha ovu testi yapıp baktın mı ?? veya gebelik testi
Benim 5 gün varken pozitifti ovülasyon ama daha bat gelmedi gebelik testi de yapmadım, eger hamileysem dogru ovülasyon testi :)
İnsallah hepimiz güzel haberler alırız kuzumHayirlisi canim insallah hamilesin
Canim bence var ben de ilk yaptigimda boyle silikti ertrsi gunu yaptim daha koyu cikti kanda da 119 cikti yani hamileyimm bence kan ver hemen insallah hamilesindir
Tebrik ederimmm :)))Eki Görüntüle 2042187 bu da bat 5gun gecince
Yok bitanem elimde hic test yokki, eczaneden alcaktım ovülasyon cok pahalıydı mecburen bat bekliyorum. Elimde test olsa ovülasyon yapardım. Geceden beri karnım agrıyor ama. Ben bu ay ailemle cok büyük kavga ettim sinir krizine girdim falan tutar mı bilmiyorum gerci.
4 saat bekleyip mi derken anlamadım canım, evet uzak duruyorum her türlü stres bitmiyor en son şehri terketcem o olcak. Salı günü bat bekleyip görcem bakalım nasıl olcak ahhay bitanem üzüldüm inşallah tutar sevincek nedenin olur aileler cok zor valla insanı çıldırtıyolar bn artık uzak durmaaya karar verdım sende yap emin ol işe yarar insanı strese sürüklüyolar
bnde ovu testi var yapsam mı die düşündüm sen o gün 4saat bekleyip mi yaptın
Amin canım, gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar henüz anne olamadım ama teyze oluyorum.
Kardeşim doguma girdi şimdi.
Bu duygu bile çok başka. Annelik kim bilir nasıldir.
Allah hepimize nasip etsin
bende canim)Tebrik ederimmm :)))
Amin canim cok sagol. Darisi basimizaAmin canım, gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün