Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar adetten kac gun once ovulasyon testi hamile oldugunuzu gosterdi, cunku benim bat 18 eylul evde simdilik sadece ovulasyon testim var, merak icin yapmak istiyorum ne zaman yapsam acaba

Kizlar adetten kac gun once ovulasyon testi hamile oldugunuzu gosterdi, cunku benim bat 18 eylul evde simdilik sadece ovulasyon testim var, merak icin yapmak istiyorum ne zaman yapsam acaba
Benim 5 gün varken pozitifti ovülasyon ama daha bat gelmedi gebelik testi de yapmadım, eger hamileysem dogru ovülasyon testi :)

kuzu sen o günden sonra bi dha ovu testi yapıp baktın mı ?? veya gebelik testi
Yok bitanem elimde hic test yokki, eczaneden alcaktım ovülasyon cok pahalıydı mecburen bat bekliyorum. Elimde test olsa ovülasyon yapardım. Geceden beri karnım agrıyor ama. Ben bu ay ailemle cok büyük kavga ettim sinir krizine girdim falan tutar mı bilmiyorum gerci.

20170821_160250-1.jpg
kizıar bata 3gun kala erken gebelik testim boyle idi.yardimci olur belki diye attim

Yok bitanem elimde hic test yokki, eczaneden alcaktım ovülasyon cok pahalıydı mecburen bat bekliyorum. Elimde test olsa ovülasyon yapardım. Geceden beri karnım agrıyor ama. Ben bu ay ailemle cok büyük kavga ettim sinir krizine girdim falan tutar mı bilmiyorum gerci.

ay bitanem üzüldüm :KK43: inşallah tutar sevincek nedenin olur aileler cok zor valla insanı çıldırtıyolar bn artık uzak durmaaya karar verdım sende yap emin ol işe yarar insanı strese sürüklüyolar
bnde ovu testi var yapsam mı die düşündüm sen o gün 4saat bekleyip mi yaptın

ay bitanem üzüldüm :KK43: inşallah tutar sevincek nedenin olur aileler cok zor valla insanı çıldırtıyolar bn artık uzak durmaaya karar verdım sende yap emin ol işe yarar insanı strese sürüklüyolar
bnde ovu testi var yapsam mı die düşündüm sen o gün 4saat bekleyip mi yaptın
4 saat bekleyip mi derken anlamadım canım, evet uzak duruyorum her türlü stres bitmiyor en son şehri terketcem o olcak. Salı günü bat bekleyip görcem bakalım nasıl olcak ahh

X