Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adetten 2 gün önce hassaslasır ciciklerim, belirti de hissetmem olmadan önce. Sadece oldugunda karnım agrır o kadar. Ondan ayırt etmem zor olcak benim sanırım. Suan bide genel olarak stresliyim hayatımda o yüzden stresten mi gebelikten mi anlayamam. Keske resim yükleyebilsen de seninkini de görseydik ama pc den giriyormussun. Sen ne zaman yumurtladın peki takip ettin mi?

yarın bi dha yapcam test bu sefer gebelik yapcam merakım zirve durumda durduramıom kendımı :spor:
ovu testinde çift çizgi 26 agustosta cıktı 27 agustosta catlamıs olurmus testteki kagıtta öyle yazıyo ama bn o gün ilişki yapamadım annnem ölünce 27agustosta ama 28 . 29 . 30 full çufçuf yaptık taaa tuttarsa tabi :)) senin ne zamandı yumurtlaMA

yarın bi dha yapcam test bu sefer gebelik yapcam merakım zirve durumda durduramıom kendımı :spor:
ovu testinde çift çizgi 26 agustosta cıktı 27 agustosta catlamıs olurmus testteki kagıtta öyle yazıyo ama bn o gün ilişki yapamadım annnem ölünce 27agustosta ama 28 . 29 . 30 full çufçuf yaptık taaa tuttarsa tabi :)) senin ne zamandı yumurtlaMA
Ben 30 unda yumurtladım, yani yumurtlayalı 9 gün oldu. Benden 3 gün önce catlamıssın sen eger gebelik varsa öğrenebilirsin bugun 12. Günün cünkü. Ayrıca basın sagolsun canım :KK43:

Kızlarrr selam bgün bnm minnoşu görmeye gittik karından göremedik vajinal gördük sata göre 6+2 ultrasana göre 5+5 kalp atılı var dedi doktor ama bnm doktorumerkenden dinletmiyo kalp atışını daha çok küçük rahatsız oluyor diyor mecbur 3. Ay dinlicez kalbini:anne:

Kızlarrr selam bgün bnm minnoşu görmeye gittik karından göremedik vajinal gördük sata göre 6+2 ultrasana göre 5+5 kalp atılı var dedi doktor ama bnm doktorumerkenden dinletmiyo kalp atışını daha çok küçük rahatsız oluyor diyor mecbur 3. Ay dinlicez kalbini:anne:

ooiii masallahhhh darısı başımızaaa :KK49:

Ben 30 unda yumurtladım, yani yumurtlayalı 9 gün oldu. Benden 3 gün önce catlamıssın sen eger gebelik varsa öğrenebilirsin bugun 12. Günün cünkü. Ayrıca basın sagolsun canım :KK43:

sağol cnm ya bnm önceki gebeliğimde adet günüm idrarda bakmıstım cıkmadı 2gün geçince tekrar idrarda bakınca cıkmıstı
o yüzden öyle evdeki ovu testiyle baktım merak edince :)))

Maşallah minnoşuna:nazar:
Rahatsiz olduklarini hic bilmiyordum. Diger doktorlar hemen dinletiyor. Kimide ultrasondan cok bakilsin istemiyor. Iyi olsunda canim. Duyarsin elbet.

Allah kucagına da almayı nasip etsin canım arkadasım masallah size ❤️

Maşallah minnoşuna:nazar:
Rahatsiz olduklarini hic bilmiyordum. Diger doktorlar hemen dinletiyor. Kimide ultrasondan cok bakilsin istemiyor. Iyi olsunda canim. Duyarsin elbet.
Aynen canm arkadaşım tavsiye etmişti ona da 3. Ayında dinletmiş o gördü kalp atışını sonuçta bn sonra duysam da olur sağlıklı olsun da darısı sizin başınıza inşallah:dua:

Tühhh:110:
Eşim biraz pimpirikli. Internetten alis veris yapmaz. Bir turlu almaya ikna edemedim. Eczanelerde de çok pahaliya geliyor sanirim.
Bende biraz araştirdim ama bulamadim.

Canim ben de pimpirikliyim. Eşim yapacağım alışveriş miktarı kadar sanal karta limit tanımlıyor. Esine söyle, belki mantıklı gelir

Arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyo bat a 4 gün kaldı ve çok ümitliyim gelin test sonuçlarımızı burda paylaşalım inşallah hamis haberini alırız

Hasumran (bat)=9 Ağustos :KK200::duduk:
Lina dmrkrn (bat)=14 Eylül :KK200::duduk:
RanaZ33 (bat)=12 Ağustos :KK200: :duduk:
Yvz13 (bat)=28 Ağustos :anneadayı::nazar: :KK200:
Esmas8593 (bat)=21 Ağustos :KK200:
Filix (bat)=20 Ağustos :KK200:
Fu2307 (bat)=9 Ağustos :anneadayı::nazar::KK200:
Ev böreği (bat)=20 Ağustos :anneadayı::nazar::KK200:
Burcuuu (bat)=13 Ağustos :anneadayı::KK200::nazar:
Katrina (bat)=23 Ağustos :anneadayı::nazar::KK200:
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos:anneadayı::nazar: :KK200:
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos :anneadayı::KK200::nazar:
Minahkecisi (bat)=23 Ağustos :KK200:
Htckbrysl (bat)=11 Ağustos :KK200:
Berenimo877 (bat)=5 eylül :KK200:
Sedossedos92 (bat)=13 Ağustos :KK200:
Gkymc (bat)=24:Ağustos :KK200:
Mismis1876 (bat)=21 Ağustos :KK200:
Hakay3201 (bat)=4 Eylül :KK200::duduk:
Efe2014 (bat)=28 Eylül :KK200: :duduk:
İrmak777 (bat)=15 Ağustos :anneadayı::nazar: :KK200:
Turko2727 (bat)=2 Eylül :KK200:
07ebruli (bat)=18 Ağustos :KK200:
Selma rumuz (bat)=16 Eylül :duduk: :KK200:
Bademzi (bat)=21 Ağustos :KK200:
Lulu_bitte (bat)=26 Ağustos :anneadayı::nazar: :KK200:
Naazzli (bat)=20 Ağustos :anneadayı::nazar::KK200:
Esma_91 (bat)=18 Eylül :KK200:
Karyaa48 (bat)=25 Ağustos :KK200:
Kartalice41 (bat)=17 Eylül :KK200: :duduk:
Apekmimek (bat)=26 Ağustos :anneadayı::nazar: :KK200:
Kirgincicekler (bat)=23 Ağustos :anneadayı::nazar::KK200:
Mrvchn (bat)=24 Ağustos :KK200:
Adimbendesakli (bat)=15 Eylül :KK200: :duduk:
Firefly_88 (bat)=18 Ağustos :KK200:
KuzumaHasretim (bat)=28 Ağustos :KK200:
MadamAycan (bat)=31 Ağustos :KK200:
Hvdc (bat)=6 Eylül :KK200:
Sahra41 (bat)=29 Ağustos:anneadayı::nazar: :KK200:
Lara_84 (bat)=25 Ağustos :KK200:
Busosce (bat)=30 Eylül :KK200: :duduk:
Ucurtma_avcisi (bat)=28 Ağustos :KK200:
Mina_1414 (bat)=5 Eylül :KK200:
Tuzcali (bat)=30 Ağustos:KK200:
Myhsa (bat)=30 Eylül :KK200:
Pircici (bat)=31 Ağustos:anneadayı::nazar::KK200:
Hayallidye (bat)=2 Eylül :KK200:
Mavi family (bat)=26 Eylül :KK200:
Rana0Rana
(bat)=17 Eylül :KK200:
loves all of you (bat)=23 Eylül :KK200:

:KK200:rabbim tüm bat'ı bekleyenlere haklarında hayırlı evlat nasip eyle (Amin):emir_bebek::KK200::nazar::anneadayı:
Hayırlı olsun

Kizlar bende araniza katildim, benim bat 18 eylul, bu 3 denememiz, insallah oluuur ama pek umutlu degilim su an hic bir sey hissetmiyorum sadece goguslerimde agri var, ama o her ay adetten once oluyor

Canim ben de pimpirikliyim. Eşim yapacağım alışveriş miktarı kadar sanal karta limit tanımlıyor. Esine söyle, belki mantıklı gelir
Canim onun pimpirikligi, sanal alisveris oldugu icin iyi ürün gelmez diye dusunuyor. Sabit fikirli. Eczaneden alip fazla para ödemeye razi yani.

X