- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.261
Burnunu tıka iki yudumda btrmye çalış arkasından üzüm veya erik ısır hmn tadı gdiyo zamnla alışıyosunKizlar bu soğan kürü çok kötü kokuyor ya nasıl ictiniz
Canm olmaz tabiki bn uyguladığım ay hamile kldımSogan kürü uyguladigimiz ay hamilelige engel olmaz değil mi
Cnm acilden ne söyleyip de yaptırdın ben de yaptırmak istiyorum ama poliklinikler kesin kapalı değil mi sadece acilden yaptırabilirim?
Verdim cnm özel hastanenin acilinde, 16 TL aldılar. Hiç birşey değil yarım saate çıkar inş iyi çıkar.Gebelik testi yaptırılan dedim direk barkotu verdiler
1 saate de çıktı sonuç
Problem çıkarırlarsa kadın doğumcum telefonda söyledi yaptırmamı dersin
Verdim cnm özel hastanenin acilinde, 16 TL aldılar. Hiç birşey değil yarım saate çıkar inş iyi çıkar.
Ay cnm cumartesi 211 olmuştu bugün 1311 olmuş nasıl duygulandım yaa her seferinde muhteşem hissediyorum çok şükür. bu hafta kese bile görülür ama bayram, doktorum izinli bekleyeceğiz mecbur ama nasıl.Bu tatil elimizi kolumuz bağladı resmen
İyi verebilmişsin kanını
16tl bi şey değilm tabiii
Heleki şu zamanda işin görüldü
Hadi güzel haberlerini alalım inş
Ay cnm cumartesi 211 olmuştu bugün 1311 olmuş nasıl duygulandım yaa her seferinde muhteşem hissediyorum çok şükür. bu hafta kese bile görülür ama bayram, doktorum izinli bekleyeceğiz mecbur ama nasıl.
Kaldı 7 gün bata.dunku agrilardan eser yok gohusler bat zamani yaklaştığı vakit şisme halinde birde böyle hafiften sıkışmışım da tutuyormuşum gibi hissi varRahmim de . boyle olaniniz varmi bilmiyorum..7 bite devran döne insallah
Kaldı 7 gün bata.dunku agrilardan eser yok gohusler bat zamani yaklaştığı vakit şisme halinde birde böyle hafiften sıkışmışım d
Ay cnm cumartesi 211 olmuştu bugün 1311 olmuş nasıl duygulandım yaa her seferinde muhteşem hissediyorum çok şükür. bu hafta kese bile görülür ama bayram, doktorum izinli bekleyeceğiz mecbur ama nasıl.
İnş tatlım kalp atışı için ne kadar olmalı değer acaba?Çok güzelll canım
Hadi gözün aydınnn
Bayramdan sonra görürsün keseyi
Canım şimdi idrar testi Yaptım silik cıktı gene artı iğnenin etkisi kalmamıştır demi bugun 20. Günü yarın sabah ilk idrarlada yapıcam,ikinci silik cızgı 2 dakıkada cıktıSen ilk önce git bir acile kan ver
Dün ben acilde yaptırdım tahlilimi
Açıktır acil
Olmadı al test eczaneden stokta da bulunsun yap
Artık iğnenin etkisi yoktur tabiii
Zaman kaybetme imkanın varsa git hadi
hayırlısı ile vardır inş tatlım bir kaç güne daha koyu olur sanırım azıcık sabret :)Eki Görüntüle 2038974 Eki Görüntüle 2038975 Şimdi daha cok belli kızlar bir bakabılır mısınız?
Inşallah canım birde ben bunu sabah idrarı ıle yapmadım yarım saat once Yaptım belkı yarın daha da koyulaşır yaklaşık on gunden beri boyle cıkıyor bat 2 Eylül,iğnenin etkisi kalmamıstır demi artık?hayırlısı ile vardır inş tatlım bir kaç güne daha koyu olur sanırım azıcık sabret :)
kalmamıştır diye biliyorum ama kendim kullanmadım o yüzden bilen arkadaşlar yorum yapsalar daha iyi olur cnm.Inşallah canım birde ben bunu sabah idrarı ıle yapmadım yarım saat once Yaptım belkı yarın daha da koyulaşır yaklaşık on gunden beri boyle cıkıyor bat 2 Eylül,iğnenin etkisi kalmamıstır demi artık?
İnş tatlım kalp atışı için ne kadar olmalı değer acaba?
Eki Görüntüle 2038946 Eki Görüntüle 2038945
Canım şimdi idrar testi Yaptım silik cıktı gene artı iğnenin etkisi kalmamıştır demi bugun 20. Günü yarın sabah ilk idrarlada yapıcam,ikinci silik cızgı 2 dakıkada cıktı
http://www.hamilelikbelirtileri.co/beyaz-akinti/Kızlar merhaba benimde bata 3 gün kala kıvamlı biraz yoğun beyaz akıntı gördüm az önce adet olucam diyemi acaba