- 13 Aralık 2014
- 702
- 534
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.221
ben takvimim uygulamasını kullanıyorum, önceki adetlere göre belirliyor. 25gunde bir oluyor benim bazen 26. Ortalamasını alıyor sanırım.Adet gununuzu kac gun one cekerek belirliyorsunuz kizlar test yaparken
bı dahaki aya göre inşallah pozitif haberini verirsinKızlar ben adet oldum artık başka sefere
Kızlar ben adet oldum artık başka sefere
Önümüzdeki aya insallah olacak canimKızlar ben adet oldum artık başka sefere
Olabilir tabi canim test yapmakta fayda varKızlar,acil birsey sorucam ben daha test yapamadım ama dünden beri midem bulanıyor ve şiddetli öksürüğün ardından lavaboya koşuyorum ve öğürüyorum bunlar bebiş belirtisi olabılır mi?yoksa üşüttüm mü?
Cnm bat ne zaman.acil test yap benceKızlar,acil birsey sorucam ben daha test yapamadım ama dünden beri midem bulanıyor ve şiddetli öksürüğün ardından lavaboya koşuyorum ve öğürüyorum bunlar bebiş belirtisi olabılır mi?yoksa üşüttüm mü?
Bat 2 Eylül canım çatlatma iğnesi oldum bu ay su an hava sıcak ama ben üşüyorum ve su an test de yapamıyorum Bulunduğum ilçenin bir köyündeyim burda eczane yokCnm bat ne zaman.acil test yap bence
Bat 2 Eylül canım çatlatma iğnesi oldum bu ay su an hava sıcak ama ben üşüyorum ve su an test de yapamıyorum Bulunduğum ilçenin bir köyündeyim burda eczane yokishal gibiyimde üşütmüş olabilir miyim ?
Kapalı canım hastaneler veremıyorum ve burda da özel hastane yokMerhaba...
Sen testi nesri boşver ne yap et git kan ver
Bata bi şey kalmamış
Çıkar kanda
Cnm kapalı olmaz resmi tatil degi idari izin bir iki görevli bulunmak zorundaKapalı canım hastaneler veremıyorum ve burda da özel hastane yokbu kusmalar üşümeler normal mi?
Acilde ver.aciller hep açıkKapalı canım hastaneler veremıyorum ve burda da özel hastane yokbu kusmalar üşümeler normal mi?