Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acilde ver.aciller hep açık
Üşüme olabilir ama kusma işi hamile olsan bile daha erken
Kan veremiyorsan bi şey yap test aldır birine ya da al işte
İlin seyri belli olur
Hakkında hayırlısı inş
Tesste belli olur demi canım artık net olarak çatlatma iğnesinin etkisi kalmamıştır demi?

Tesste belli olur demi canım artık net olarak çatlatma iğnesinin etkisi kalmamıştır demi?

Sen ilk önce git bir acile kan ver
Dün ben acilde yaptırdım tahlilimi
Açıktır acil
Olmadı al test eczaneden stokta da bulunsun yap
Artık iğnenin etkisi yoktur tabiii
Zaman kaybetme imkanın varsa git hadi

Benimde son 6 gün dun çok olmasa da sonunda süt kesiği seklinde akıntı gördüm yumurtam çatlamış olabilir mi kızlar geceyi de değerlendirdikleri eşimle geç döllenme mi olacak benim ki anlamadım normalde bugünden belli olan oluyor hamileligi ama bana doktor 30 ağustos da da ilişki önerdi
Doktorun 30 ağustos demişse muhtemelen o tarihte çatlama olacaktır, sabaha karşı mümkünse cnm daha etkili çünkü. Akıntin da bunu doğruluyor bence. Senin yumurtan geç gelişti demekki dokturun görmüştür yumurtanı yani biraz daha arttı bekleme süren. Ben yumurtam catladiktan on bir gün sonra idrarda pozitif gördüm cnm.

Doktorun 30 ağustos demişse muhtemelen o tarihte çatlama olacaktır, sabaha karşı mümkünse cnm daha etkili çünkü. Akıntin da bunu doğruluyor bence. Senin yumurtan geç gelişti demekki dokturun görmüştür yumurtanı yani biraz daha arttı bekleme süren. Ben yumurtam catladiktan on bir gün sonra idrarda pozitif gördüm cnm.
Cnm gecen cuma gittim kontrole 5-6 tane yumurtam vardı 26-28-30 ağustos ilişki önerdi normalde bugüne kontrole çağırdı ama il dışı olduğum için gidemedim

Sen ilk önce git bir acile kan ver
Dün ben acilde yaptırdım tahlilimi
Açıktır acil
Olmadı al test eczaneden stokta da bulunsun yap
Artık iğnenin etkisi yoktur tabiii
Zaman kaybetme imkanın varsa git hadi
Cnm acilden ne söyleyip de yaptırdın ben de yaptırmak istiyorum ama poliklinikler kesin kapalı değil mi sadece acilden yaptırabilirim?

Ayyy ciddi misin. Kendime geldim birden:KK71:
Hadi inşallah canımmmm.
Aldığım testlerde bitti. Bekleyeyim 2 gün.
Aynen canım bat günü akşam yaptım çıktı kdanı dağıtmya çalış herkeste erken çıkmıyo bnde olduğu gbi :KK49:bnce sendede var bseyler ztn bu stres hiç btmiyo harbiden kanda çıkıcak mı iki kat artcak mı kese gzükcek mi vs uzuyo kan verdm bgünde bekliyrum bakalım değeri nasıl dört gün önce 218 di

Aynen canım bat günü akşam yaptım çıktı kdanı dağıtmya çalış herkeste erken çıkmıyo bnde olduğu gbi :KK49:bnce sendede var bseyler ztn bu stres hiç btmiyo harbiden kanda çıkıcak mı iki kat artcak mı kese gzükcek mi vs uzuyo kan verdm bgünde bekliyrum bakalım değeri nasıl dört gün önce 218 di
Inşallah vardır canımm. Senin hislerin kuvvetli:KK66:
Sende stres yapma canim. Bebişine zararlı.
Degerinde artmistir. Yakinda bebegin ultrason goruntusunu gosterirsin bize:nazar::KK200:

Inşallah vardır canımm. Senin hislerin kuvvetli:KK66:
Sende stres yapma canim. Bebişine zararlı.
Degerinde artmistir. Yakinda bebegin ultrason goruntusunu gosterirsin bize:nazar::KK200:
Canım fazla artmış nedense ya bak hersey sıkıntı valla 6 gün önce 58 4 gün önce 218 bgün 2225 ilk zmndan beri artış hep 3 katından fazla bnde doktora da grünmedim byramdan snra gzükcem bbu sefer nye bu kDar artış var dyrum :KK12:inşallh bi skıntı yoktr

Canım fazla artmış nedense ya bak hersey sıkıntı valla 6 gün önce 58 4 gün önce 218 bgün 2225 ilk zmndan beri artış hep 3 katından fazla bnde doktora da grünmedim byramdan snra gzükcem bbu sefer nye bu kDar artış var dyrum :KK12:inşallh bi skıntı yoktr
Canim normal artmiş. Daha da artacak. Bayramdan sonra 10000 i geçecek.
Bu arada ikiz mi yoksa:emir_bebek::emir_bebek::KK39:

Canim normal artmiş. Daha da artacak. Bayramdan sonra 10000 i geçecek.
Bu arada ikiz mi yoksa:emir_bebek::emir_bebek::KK39:
Ayyy ne bleyim ya iki trafın ailesinde de var ikiz bnm amcam halam onun erkek kardesleri ihtimal yüksek ama çok korkunçç bn küçücüğüm 1.52 falan boyum nasıl sığrz bu bedene :eek:

Ayyy ne bleyim ya iki trafın ailesinde de var ikiz bnm amcam halam onun erkek kardesleri ihtimal yüksek ama çok korkunçç bn küçücüğüm 1.52 falan boyum nasıl sığrz bu bedene :eek:
Kız Allah iyiligini versin güldürdün beni:KK48:
Butun ikiz doguranlar 2 metre boyunda mi. Bende 1.55 boyundayim. Keske ikizlerim olsa. Yaş 34. Tek seferde hallederim:KK66:Valla biz 9 ayin sonunda top gibi oluruz kesin.

X