- 21 Mart 2017
- 990
- 578
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.201
canım sen naptın merak ettim seniKızlar bu kahve sildikçe peçeteye gelen her neyse benim cnm çok sıkıldı artık
Biraz daha bekleyip akşam üzerine kadar sökülmezse gidip bi kan vericm aklım rahat olsun.. sizce ne yapayım?
ekliyebilirmisin testini.. eger cizgi ikinci yerdeyse test bozuktur birincideyse idrari az damlatmıs olabılırsınKizlar gebelik testinde iki çizgi çıkınca gebeilk netleşiyor. İkinci çizgi silik çıkınca da bir unut ışığı var. Tek çizgi negatif demek. Peki silik tek çizgi ne demek :) bat a son 2 gün. Test yaptım. Tek çizgi çıktı o da silik. Testi bozuk kabul etmeli miyim?
Gidemedim cnm kayınvalidemler geldi oturmaya kaldı. Ona anlattım biraz durumu üstüne görme gibi senin bu anlattıkların ben yaşamadım ama yaşayan çok bikaç gün daha bekleyelim bakalım dedi. Bilemedim işte cnm öyle. Durum hala aynı hala kahve günlük pede minik minik birde silince iştecanım sen naptın merak ettim seni
Evet ona benziyor insallah vardir Rabbim yuzunu guldursun bence git sabahtan kan ver hic idrar testini tekrarladinmiGidemedim cnm kayınvalidemler geldi oturmaya kaldı. Ona anlattım biraz durumu üstüne görme gibi senin bu anlattıkların ben yaşamadım ama yaşayan çok bikaç gün daha bekleyelim bakalım dedi. Bilemedim işte cnm öyle. Durum hala aynı hala kahve günlük pede minik minik birde silince işte
Karismis biraz bence sabah ilk idrarinla tekrarla testiniBoyutu küçülttüm sukur
Q tane almıştım testi. Eczane de epey uzakta var. Yarın zaten bat a 1 gün kalmış olacak. Olmadı çarşamba sabahtan kan veririmKarismis biraz bence sabah ilk idrarinla tekrarla testini
Yok cnm 4 gün oluo sanırım yaptım tek çizgiydi bi daha yapmadım. Bende yarın gelmezse kırmızılar gidip bir kan vereyim diyorum oku araştır sor iyice psikolojim bozulduEvet ona benziyor insallah vardir Rabbim yuzunu guldursun bence git sabahtan kan ver hic idrar testini tekrarladinmi
Aminn cnm Allah razı olsun..Evet ona benziyor insallah vardir Rabbim yuzunu guldursun bence git sabahtan kan ver hic idrar testini tekrarladinmi
Canım bata baya varmış çıkmaması normal.Bende bata 5 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı.Benim bat 31 bir ümit bekliyorum.Benim bir hafta kasıklarımda batmalar oldu 2 gün de belim ağrıdı ama şimdi hiçbiri kalmadı anlamıyorum bekleyisteyim.Sende varmı belirtiKızlar Bata 6 gün kaldı test yaptım yinetabiki negatif,akintim da basladi. İnşallah şu çift çizgiyi görürüz artık
bencede ver en azndan rahatlarsınYok cnm 4 gün oluo sanırım yaptım tek çizgiydi bi daha yapmadım. Bende yarın gelmezse kırmızılar gidip bir kan vereyim diyorum oku araştır sor iyice psikolojim bozuldu
bende de yumurtlama döneminden beri sol kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı bı de yatarken sanki çok yurumusum gibi bacaklarim ağrıyordu ama şimdi öyle değilim akıntı başladı su gibi iç camasirimi islatiyor belki de ben psikolojik belirti arıyorum bilemiyorum ki. Goguslerimde hicbisey yok aynılarCanım bata baya varmış çıkmaması normal.Bende bata 5 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı.Benim bat 31 bir ümit bekliyorum.Benim bir hafta kasıklarımda batmalar oldu 2 gün de belim ağrıdı ama şimdi hiçbiri kalmadı anlamıyorum bekleyisteyim.Sende varmı belirti
canim yumurtA gunde 2 mm buyurmus yarina 18mm olur muhtemelen bende 18 mm gelince doktor igneyi yaptirdikızlar bu arada catlatma iğnesi kullanan oldumu aranızda? ben yarın yaptırcam bugun gittim 16mmdi yarın yapalım biraz daha büyüsün dedi doktor sizce 16 mm ile sansım nedir? bence cok azz...
Bat günü tekrar testi yap bence pozitif olma şansı yüksek çünkü birçok belirtin var.Allah hepimizin yardımcısı olsun artık bizde pozitifleri görelim.bende de yumurtlama döneminden beri sol kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı bı de yatarken sanki çok yurumusum gibi bacaklarim ağrıyordu ama şimdi öyle değilim akıntı başladı su gibi iç camasirimi islatiyor belki de ben psikolojik belirti arıyorum bilemiyorum ki. Goguslerimde hicbisey yok aynılaronceden adet günleri gelmesin derdim şimdi de gelmek bilmiyo
aminnn inşallah canım,5 tane test var evde bugün aldımBat günü tekrar testi yap bence pozitif olma şansı yüksek çünkü birçok belirtin var.Allah hepimizin yardımcısı olsun artık bizde pozitifleri görelim.
peki sonucun ne ..canim yumurtA gunde 2 mm buyurmus yarina 18mm olur muhtemelen bende 18 mm gelince doktor igneyi yaptirdi