Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@myh teşekkür ederim fakat ben bil3medim adet gunum.ne zamandi diye:sus: ağustos 4 en son genelde 18 yada en fazla 20 gundur adet dongum sik sik adet gorurdum 14 gun temiz kalirdim :KK16:

Kaldı 7 gün bata.:KK45:dunku agrilardan eser yok gohusler bat zamani yaklaştığı vakit şisme halinde birde böyle hafiften sıkışmışım da tutuyormuşum gibi hissi varRahmim de . boyle olaniniz varmi bilmiyorum..7 bite devran döne insallah :dondurma:

Kızlar,acil birsey sorucam ben daha test yapamadım ama dünden beri midem bulanıyor ve şiddetli öksürüğün ardından lavaboya koşuyorum ve öğürüyorum bunlar bebiş belirtisi olabılır mi?yoksa üşüttüm mü?

Bat 2 Eylül canım çatlatma iğnesi oldum bu ay su an hava sıcak ama ben üşüyorum ve su an test de yapamıyorum Bulunduğum ilçenin bir köyündeyim burda eczane yok:KK43:ishal gibiyimde üşütmüş olabilir miyim ?

Merhaba...
Sen testi nesri boşver ne yap et git kan ver
Bata bi şey kalmamış
Çıkar kanda

Kapalı canım hastaneler veremıyorum ve burda da özel hastane yok:KK43: bu kusmalar üşümeler normal mi?
Acilde ver.aciller hep açık
Üşüme olabilir ama kusma işi hamile olsan bile daha erken
Kan veremiyorsan bi şey yap test aldır birine ya da al işte
İlin seyri belli olur
Hakkında hayırlısı inş

Benimde son 6 gün dun çok olmasa da sonunda süt kesiği seklinde akıntı gördüm yumurtam çatlamış olabilir mi kızlar geceyi de değerlendirdikleri eşimle geç döllenme mi olacak benim ki anlamadım normalde bugünden belli olan oluyor hamileligi ama bana doktor 30 ağustos da da ilişki önerdi

X