- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.181
Kizlar degerim 30 cikti bat bugundu cok mu dusuk acaba sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla seni takip ederlen bnde rahatladım bnm kide 58 den 218 yükseldi iki gnde ama doktora gtmemiştim demekki normal böyle yükselmesiDoktorum Aradı şimdi
Sonuç 400 çıktı dedim
Süper dedi
Yüksek değil mi dedim
Yooo en az 2 katı atması lazım dedi
Çok yüksek değerler çıksaydı o zaman problem olurdu dedi
2 gün sonra tekrarlat testi bana alo dersin dedi
Ayyy çok rahatladım şimdilik
Valla seni takip ederlen bnde rahatladım bnm kide 58 den 218 yükseldi iki gnde ama doktora gtmemiştim demekki normal böyle yükselmesi
Allah bir daha yaşatmasin canim. Bende de kan pihtilasmasi varmis. Ondan olmus.Evet canim hicbisey yok sebepsiz kayip dendi
Gözun aydin canim. Yukselecektir hic merak etme. Allah kucagina almayi nasip etsin.Kizlar degerim 30 cikti bat bugundu cok mu dusuk acaba sizce
Aynen yarın bi kere daha vercem bn ondan sonra vermicem doktora gdene kadarDoktorum en az iki katı istiyoruz biz dedi
Anormal bir yükseliş olursa şüphe ederdik ama yok dedi
Gayet güzelll deyince bi rahat nefes aldım
Senin değerinde iyi o zaman merak etme
Tekrarlatacağız tahlili tabiiii
Kızlar kuzenim hamile kanda beta hcg 416 çıktıİnşallah yaa ağzından baş damlıyor genelde kaç çıkıyor ki beta hcg 3.25 yabana atılacak bir değer dedin
Hayırlı olsun gebelik yeni oluşmuş demek ki :) inşallah katlanır ve sorunsuz bir gebelik gecirirsiniz.Kizlar degerim 30 cikti bat bugundu cok mu dusuk acaba sizce
Hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alsın inşallah.Kızlar kuzenim hamile kanda beta hcg 416 çıktı
Çok kendini yıpratma herşeyin bir vakti zamanı var.biraz rahatlatmaya calis kendini,stres de çok etkili. Uzulmemek elde değil tabi ki ama en az üzülerek atlatirsin inşallahKızlar ben adet oldum buraya hamileyim diye hevesli yazılar yazmak istemiştim ama olmadı canm çok sıkkın iğne bı ise yaramadı yeter artık neden olmuyor
Çok kendini yıpratma herşeyin bir vakti zamanı var.biraz rahatlatmaya calis kendini,stres de çok etkili. Uzulmemek elde değil tabi ki ama en az üzülerek atlatirsin inşallah
Doktorum Aradı şimdi
Sonuç 400 çıktı dedim
Süper dedi
Yüksek değil mi dedim
Çok sevindim negüzel yükselmış maşallah sağlıkla gelsin
Hayırlısıyla kucağına alırsın insallahDoktorum Aradı şimdi
Sonuç 400 çıktı dedim
Süper dedi
Yüksek değil mi dedim
Hayırlısıyla kucağına alırsın insallah
Canım bu kadar canını sıkma.İnşallah önümüzdeki ay sende hamileyim diye hevesli yazılar yazarsın.Çatlatma iğnesi ne zaman olmuştun canım?Kızlar ben adet oldum buraya hamileyim diye hevesli yazılar yazmak istemiştim ama olmadı canm çok sıkkın iğne bı ise yaramadı yeter artık neden olmuyor
Geç döllenmedir 3 haftalıktır benim öyle olmuştu ikinci geceliğimde bir günüm geçmişti 49 çıkmıştı doktor geç döllenme olduğunu söylediGözun aydin canim. Yukselecektir hic merak etme. Allah kucagina almayi nasip etsin.
Amin canım çok sağolun dua edin preseed+ovülasyon testi ile hamiş kaldı tabi onlar sadece sebep oldu Rabbim ol dedi ve oldu düşükler yaşayanlar var preseedke ilgili kötü yorumlar okudum bazı topiklerde ama çokta devam edip sağlıklı bir şekilde kucağına alanda var dua edin kuzenime kızlar düşük amh la ve yüksek fsh la hamile kaldı ve portakal büyüklüğünde bir çikolata kisti ameliyatı oşdu 19 yaşında Yen'i evlendi şu an 28 yaşında 3 ay bebeği olmadı sadece 4. Önce Allah ın izniyle sonrada preseed ve ovülasyon testi ile hamile kaldı çok mutluyum bu hikaye herkese Ümit oldun diye kimse ümidini kaybetmedim diye yazıyorum direk tüp bebeğe gönderdiler kuzenimi 0.55 amh değeri çıkmıştı 1 bile değil ama Rabbim yeter ki ol desin o buyuruyor ki biz bir şeyin olmasını dileğimiz zaman ol deriz o da oluverir.Çok dua edin kendisine çok dua etti.Hayırlı olsun gebelik yeni oluşmuş demek ki :) inşallah katlanır ve sorunsuz bir gebelik gecirirsiniz.
Hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alsın inşallah.