Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorum Aradı şimdi
Sonuç 400 çıktı dedim
Süper dedi
Yüksek değil mi dedim
Yooo en az 2 katı atması lazım dedi
Çok yüksek değerler çıksaydı o zaman problem olurdu dedi
2 gün sonra tekrarlat testi bana alo dersin dedi
Ayyy çok rahatladım şimdilik
Valla seni takip ederlen bnde rahatladım bnm kide 58 den 218 yükseldi iki gnde ama doktora gtmemiştim demekki normal böyle yükselmesi

Valla seni takip ederlen bnde rahatladım bnm kide 58 den 218 yükseldi iki gnde ama doktora gtmemiştim demekki normal böyle yükselmesi

Doktorum en az iki katı istiyoruz biz dedi
Anormal bir yükseliş olursa şüphe ederdik ama yok dedi
Gayet güzelll deyince bi rahat nefes aldım
Senin değerinde iyi o zaman merak etme
Tekrarlatacağız tahlili tabiiii

Doktorum en az iki katı istiyoruz biz dedi
Anormal bir yükseliş olursa şüphe ederdik ama yok dedi
Gayet güzelll deyince bi rahat nefes aldım
Senin değerinde iyi o zaman merak etme
Tekrarlatacağız tahlili tabiiii
Aynen yarın bi kere daha vercem bn ondan sonra vermicem doktora gdene kadar

Kızlar ben adet oldum buraya hamileyim diye hevesli yazılar yazmak istemiştim ama olmadı canm çok sıkkın iğne bı ise yaramadı yeter artık neden olmuyor :KK43::KK43:
Çok kendini yıpratma herşeyin bir vakti zamanı var.biraz rahatlatmaya calis kendini,stres de çok etkili. Uzulmemek elde değil tabi ki ama en az üzülerek atlatirsin inşallah:dua:

Doktorum Aradı şimdi
Sonuç 400 çıktı dedim
Süper dedi
Yüksek değil mi dedim

Çok sevindim negüzel yükselmış maşallah sağlıkla gelsin

Doktorum Aradı şimdi
Sonuç 400 çıktı dedim
Süper dedi
Yüksek değil mi dedim
Hayırlısıyla kucağına alırsın insallah

Kızlar ben adet oldum buraya hamileyim diye hevesli yazılar yazmak istemiştim ama olmadı canm çok sıkkın iğne bı ise yaramadı yeter artık neden olmuyor :KK43::KK43:
Canım bu kadar canını sıkma.İnşallah önümüzdeki ay sende hamileyim diye hevesli yazılar yazarsın.Çatlatma iğnesi ne zaman olmuştun canım?

Hayırlı olsun gebelik yeni oluşmuş demek ki :) inşallah katlanır ve sorunsuz bir gebelik gecirirsiniz.
Hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alsın inşallah.
Amin canım çok sağolun dua edin preseed+ovülasyon testi ile hamiş kaldı tabi onlar sadece sebep oldu Rabbim ol dedi ve oldu düşükler yaşayanlar var preseedke ilgili kötü yorumlar okudum bazı topiklerde ama çokta devam edip sağlıklı bir şekilde kucağına alanda var dua edin kuzenime kızlar düşük amh la ve yüksek fsh la hamile kaldı ve portakal büyüklüğünde bir çikolata kisti ameliyatı oşdu 19 yaşında Yen'i evlendi şu an 28 yaşında 3 ay bebeği olmadı sadece 4. Önce Allah ın izniyle sonrada preseed ve ovülasyon testi ile hamile kaldı çok mutluyum bu hikaye herkese Ümit oldun diye kimse ümidini kaybetmedim diye yazıyorum direk tüp bebeğe gönderdiler kuzenimi 0.55 amh değeri çıkmıştı 1 bile değil ama Rabbim yeter ki ol desin o buyuruyor ki biz bir şeyin olmasını dileğimiz zaman ol deriz o da oluverir.Çok dua edin kendisine çok dua etti.

X