Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ,
Yumurtalama günüm 16 ağustostu , 25 ağustos cuma Dvitamini için kan verirken gebeliğe de bakılsın istedim. HCG 0,00 çıktı . Dün bat günümdü ,olmadım.Hamile olmadığımı düşünüyorum da yine de işte kafamdan çıkaramıyorum. Böyle böyle psikolojim bozulacak diye korkuyorum.

Benim de anestezili olmayacak canım ama Echomar'a yönlendirdi doktor. Ağrısızmış birşey hissedilmiyormuş, bakalım. Bir de rahim duvarıyla alakalı bilgin var mı? 6 mm çok mu ince gebelik için

Rabbim sabrını veriyor cnm hepimiz her ay aynı şeyleri yaşıyoruz yine de bir sonraki ay sıfırdan aynı umutlarla başlayabiliyoruz. Sabırlı olmakta fayda var tabiyki ama hangimiz yapabiliyoruzki bunu. O yüzden takılma dert etme kendine...

Kizlar gunaydin.bata 6 kala testim negatifti 3 kala yaptim yine negatif bugun bat gunu test yaptim silik bi cizgi var dogru mudur acabaEki Görüntüle 2038450
Canim hemen kan vermeye kos varsada 20 lerde bisey cikar emin olalim dualarimuz sizinle baska topikte arjadasimiz bu gun ogrendi hamile oldugunu hadi 2. Ci guzel haber senden gelsin insallah

Hamile kalan yada hamilelik planlayan arkadaşlar rahim duvarı (endometrium) kalınlığınızı ölçtürdünüz mü? Benim 6 mm çıktı ve dr. normalden ince olduğunu söyledi. Gebelik zormuş bu durumda Bilgisi olan var mı?

Benim de anestezili olmayacak canım ama Echomar'a yönlendirdi doktor. Ağrısızmış birşey hissedilmiyormuş, bakalım. Bir de rahim duvarıyla alakalı bilgin var mı? 6 mm çok mu ince gebelik için
Insallah sonucunda guzel cikar canim. Agrilar gecer nasil olsa. Rahim duvariyla ilgili bilgim yok maalesef canim

Canim bugun bakti doktor 13 veya 15 mm dedi sanirim.kalinlasmis muhtemelen hamilelik var dedi ama gebelik olmadan kac olmasi gerekiyor bilmiyorum

Canim bugun bakti doktor 13 veya 15 mm dedi sanirim.kalinlasmis muhtemelen hamilelik var dedi ama gebelik olmadan kac olmasi gerekiyor bilmiyorum
ben de cuma günü kontrol için gitmiştim gebelik istiyorum. Adetime 3 gün kala 6 mm çıktı doktor biraz ince normale göre dedi. İnternette araştırdım 6mm ile gebelik çok zormuş Bugün regl günüm adet ağrılarım başladı sabah ama daha regl olmadım. Sanırım bu ay gebelik durumum olsaydı 3 gün önce rahim kalınlığından belli olurdu benim de. Bu ay da tutmadı demekki. Zaten 6 mm.le nasıl tutsun ki

Uzulme canim kalinlasir tedavisi zor degil diye biliyorum.benim de bebekler tutaunamiyo doktor buna da cok umitlenme hersey olabilir dedi

Canım benim testte pozitif çıktıktan iki gün sora pembe leke geldi.sonrasında azıcık kahve leke geldi korktum düşük mü yapıyorum diye yerleşme kanamasıymış meger.seninde öyle olabilir
İnşallah canım ya.devamı gelmedi bugün yada yarın adet günüm. Çatlatma iğnesinin 14üncü günü. Dün test yaptım negatif çıktı. Beklemekten başka çare yok. Bu arada bebişin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kavuştursun

Canım o kalınlık sabit bir şey değil döllenme oldugunda rahşm kalınlasarak gelecek yumurtaya hazırlık yapıyor ama sende söllenme olmadıgı için ince kalmış bir dahaki ay döllenme olursa kalınlaşacaktır üzülme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…